Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν, σας βλέπω ορεξάτες για καφέ.....και δηλώνω από τώρα ότι ο επόμενος καφές στα μέσα του Δεκέμβρη θα γίνει στο ΣΠΙΤΙ μου
....γιορτάζω και θέλω να κεράσω.......
![]()
και μην αγχωνόσαστε, χωράμε όλοι οι καλοί!!!![]()
Ραισακι προφανως εννοεις την ονομαστικη σου γιορτη.

Ειμαι και εγω Νικη(
μην ξεχνας), αν και το ονομα μου ειναι Νικη σκετο (ετσι με βαπτισαν)χωρις να βγαινει απο πουθενα οποτε ποτε μου δεν καταλαβα αν τελικα γιορταζω Αγιου Νικολαου
Αλλα αυτο δεν εχει σημασια,μπορουμε να γιορτασουμε απο κοινου και να οργανωσουμε μαζι το κερασμα στα μελη του mycat Θεσ/νικης!

Και οταν ερθει η Θενια Ελλαδα(λιγο πριν τις γιορτες) ορανωνουμε και εναν καφε εξω για να την γνωρισουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ειμαι και εγω Νικη(μην ξεχνας), αν και το ονομα μου ειναι Νικη σκετο (ετσι με βαπτισαν)χωρις να βγαινει απο πουθενα οποτε ποτε μου δεν καταλαβα αν τελικα γιορταζω Αγιου Νικολαου
Αλλα αυτο δεν εχει σημασια,μπορουμε να γιορτασουμε απο κοινου και να οργανωσουμε μαζι το κερασμα στα μελη του mycat Θεσ/νικης!
Και οταν ερθει η Θενια Ελλαδα(λιγο πριν τις γιορτες) ορανωνουμε και εναν καφε εξω για να την γνωρισουμε.![]()
Έξοχη ιδέα μου αρέσει αυτό!!!!!!
ειδικά τα κεράσματα μετά από τόση δίαιτα να φάμε και κάτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ειμαι και εγω Νικη(μην ξεχνας), αν και το ονομα μου ειναι Νικη σκετο (ετσι με βαπτισαν)χωρις να βγαινει απο πουθενα οποτε ποτε μου δεν καταλαβα αν τελικα γιορταζω Αγιου Νικολαου
Και οταν ερθει η Θενια Ελλαδα(λιγο πριν τις γιορτες) ορανωνουμε και εναν καφε εξω για να την γνωρισουμε.![]()
Αυτό που ξέρω είναι ότι και η Νίκι γιορτάζει του Αγίου Νικολάου

Όσο για το από κοινού κέρασμα πολύ καλή ιδέα, είμαι μέσα
....σκεφτόμουν όμως τον καφέ με το κέρασμα να τον οργανώσω στα μέσα του Δεκέμβρη να είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα για να έχουμε ατμόσφαιρα,
και κάτι άλλο που σκέφτομαι να κάνω

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Όσο για το από κοινού κέρασμα πολύ καλή ιδέα....σκεφτόμουν όμως τον καφέ να τον οργανώσω στα μέσα του Δεκέμβρη να είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα για να έχουμε ατμόσφαιρα,
![]()
Ότι και να κάνεις εγώ μεσα είμαι σας χαλάω εγώ χατήρι

Raisa
Περιβόητο μέλος
Όχι καλέ δεν μας χαλάς!!!Ότι και να κάνεις εγώ μεσα είμαι σας χαλάω εγώ χατήρι![]()

Ιδικά μετά από δίαιτα και όταν έχουμε κεράσματα!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Όχι καλέ δεν μας χαλάς!!!
Ιδικά μετά από δίαιτα και όταν έχουμε κεράσματα!![]()
Τώρα επειδή με πρόσβαλες δεν θα φάω ούτε ένα...............θα τα φάω όλα!!!!!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τώρα επειδή με πρόσβαλες δεν θα φάω ούτε ένα...............θα τα φάω όλα!!!!!!!!![]()

για πες μου ποιο κέρασμα σου αρέσει περισσότερο?

μαγισσα
Διάσημο μέλος
για πες μου ποιο κέρασμα σου αρέσει περισσότερο?![]()
Όλα τα σοκολατένια

aalyah
Διάσημο μέλος
Ηρθα και γω!

Τι μου κάνετε? Εγώ πάντως συμφωνώ με την Νικολέττα. Πρώτον γιατί θέλει να μας καλέσει μετά που θα γυρίσω ελλάδα το οποίο σημαίνει οτι δεν θα χρειαστεί να ξαναζηλέψω που έχασα άλλη μια συνάντηση.
Δέυτερον γιατί θα έχουμε ευκαιρία να ζουπήξουμε Ραίσα και Φιντέλ!
Και τρίτον γιατί θα έχει κέρασμα και εγώ έχω αδυναμία στα γλυκα....

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Γεια σαααααααςςςςςςςς!!
Ηρθα και γω!
Τι μου κάνετε? Εγώ πάντως συμφωνώ με την Νικολέττα. Πρώτον γιατί θέλει να μας καλέσει μετά που θα γυρίσω ελλάδα το οποίο σημαίνει οτι δεν θα χρειαστεί να ξαναζηλέψω που έχασα άλλη μια συνάντηση.
Δέυτερον γιατί θα έχουμε ευκαιρία να ζουπήξουμε Ραίσα και Φιντέλ!
Και τρίτον γιατί θα έχει κέρασμα και εγώ έχω αδυναμία στα γλυκα....![]()
Καλά έλα εσύ και θα φας τόσα γλυκά που θα σκάσεις στο τέλος!!!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλά έλα εσύ και θα φας τόσα γλυκά που θα σκάσεις στο τέλος!!!!!
Το υπόσχεσαι?????

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Το υπόσχεσαι?????![]()
Και όχι μόνο όλες τις λιχουδιές της πατρίδας μην ξεχνάς ότι έχω έναν άντρα που τρελενεται να μαγειρεύει!!!!!!!!!!!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Και όχι μόνο όλες τις λιχουδιές της πατρίδας μην ξεχνάς ότι έχω έναν άντρα που τρελενεται να μαγειρεύει!!!!!!!!!!!!!!![]()
Α σοβαρα? Αυτό εγώ δεν το ήξερα!

Και εμένα μ'αρέσει να μαγειρέυω αλλά είναι αλλιώς να σου ετοιμάζουν το φαί οι άλλοι!!!
Αχ τι καλά!!! Ελλάδα ελλαδίτσα μου!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Α σοβαρα? Αυτό εγώ δεν το ήξερα!
Και εμένα μ'αρέσει να μαγειρέυω αλλά είναι αλλιώς να σου ετοιμάζουν το φαί οι άλλοι!!!
Αχ τι καλά!!! Ελλάδα ελλαδίτσα μου!!!![]()
Αυτό ξαναπέστο
aalyah
Διάσημο μέλος
Αυτό ξαναπέστο
Ποιο? Το ελλάδα ελλαδίτσα μου η αυτό για το μαγείρεμα?

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Πολύ ωραια ταχτοποιηθηκαν και τα γλυκισματα με τους μη καπνιστες τι θαγινει? γιατι εξω κανει κρυο δε λεει
Ναι εδω υπάρχει ένα θέμα. Και εγώ δεν καπνίζω (το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια) αλλά να πω την αλήθεια δεν θέλω να την βγάλω στο κρύο. Άσε που φοβάμαι μην παρασυρθώ πάλι και κάνω....
Μετα τον χωρισμό τον προηγούμενο μήνα πλάκωσα απο το αγχος μου ένα πακέτο.....το σταμάτησα παλι μεν αλλά δεν θέλω να μπω σε πειρασμο.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πολύ ωραια ταχτοποιηθηκαν και τα γλυκισματα με τους μη καπνιστες τι θαγινει? γιατι εξω κανει κρυο δε λεει
Ελα βρε όλοι καλοί χωράνε θα την βρούμε την άκρη!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Όσο για το από κοινού κέρασμα πολύ καλή ιδέα, είμαι μέσα....σκεφτόμουν όμως τον καφέ με το κέρασμα να τον οργανώσω στα μέσα του Δεκέμβρη να είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα για να έχουμε ατμόσφαιρα,
![]()
Ακομη καλυτερα για μενα, εκεινο το σαββατο 6/12 θα φιλοξενουμε ενα φιλικο ζευγαρι απο Αθηνα που θα παντρεψει ο αδερφος μου και σχεδιαζαμε να παμε για Σ/Κ στο κτημα.Οποτε το επομενο η μεθεπομενο Σ/Κ με βολευουν και εμενα πολυ
Θα εχει ερθει και η Θενια στην Ελλαδα,να την γνωρισουμε επιτελους.
Λοιπον ας επικεντρωθουμε στην ουσια.Τι ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ σας αρεσουν? Να ακουσουμε προτασεις!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Και όχι μόνο όλες τις λιχουδιές της πατρίδας μην ξεχνάς ότι έχω έναν άντρα που τρελενεται να μαγειρεύει!!!!!!!!!!!!!!![]()
Και μαγειρεύει ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Μιλάω εκ πείρας.
Όπως λέει και η Άντζελα, 1000 καλοί χωράνε
...και σας υπόσχομαι εμείς οι καπνιστές θα καθόμαστε δίπλα στο τζάκι που τραβάει τον καπνό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool