Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Οι υπογράφοντες,
Beeb (γιατί θα ξεσαλώσω!)
και
Άσπρη (γιατί επιτέλους θα μ' αφήσει λίγο ήσυχη!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν παιδιά τι λέτε σε μένα Καρακάση 27, Θεσσαλονίκη στις 30 Νοεμβρίου, ώρα 18.00μ.μ.?
Όσες/οι θέλουν ας γράψουν τ' ονοματάκι τους να κρατάμε λογαριασμό.
Υποδοχή:
Θα σας υποδεχθούμε στο μεν ισόγειο η Λίνα, η Νίνα, ο Καττάιλ κι εγώ, στον δε τρίτο όροφο επί της υποδοχής είναι ο Χούχος και η Ελίνα κι ένα αγαπητό μας μέλος! Όλοι θα καταλήξουμε στον 3ο όπου θα υπάρχει πρόβλεψη χώρων για καπνιστές και για άκαπνους - συνεπώς θα βολευτείτε όλοι!
Θα σας προσφέρουμε καφέ, τσάϊ, χυμό, ποτό, διάφορα καναπεδάκια, πιττάκια κι ότι άλλο κατεβάσει η φαντασία μας! και η χαρούμενή μας διάθεση!
Λοιπόν αν συμφωνείτε σας περιμένουμε με πολλή χαρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
γιατι υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο να εχω μια υποχρεωση.Οπως και να'χει θα προσπαθησω εστω και για λιγο να παραβρεθω.Θελω να γνωρισω απο κοντα τα υπεροχα(στις φωτογραφιες) γατονια σου.

Μαλλον θα κανονισουμε να ερθουμε μαζι με την μαγισσα.

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Χθες το βράδυ μετά από πολλές διαβουλεύσεις απέρριψα μια επαγγελματική σύσκεψη στο εξωτερικό για την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου. Έκανα ότι μπορούσα να αποφύγω την ημερομηνία αυτή γιατί το χειρότερο είναι ότι απευθείας πτήση υπάρχει μόνο την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Αυτό θα απαιτούσε να ακυρώσω όχι μόνο τη συνάντηση που σας πρότεινα αλλά και άλλα προσωπικά μου όπως ιατρική επίσκεψη και εξετάσεις την 1η Δεκεμβρίου.
Αναμένω την επιβεβαίωση ότι πράγματι δέχτηκαν οι συμμετέχοντες να μη γίνει η σύσκεψη στην παραπάνω ημερομηνία αλλά μια εβδομάδα αργότερα.
Σας παρακαλώ επιβεβαιώστε μου και σεις, ότι μπορείτε πράγματι να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μου για Κυριακή 30 Δεκεμβρίου.
Το πράγμα είναι για μένα πολύ σημαντικό
Σας ευχαριστώ
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ πολύ τις φίλες που δήλωσαν ότι θα έρθουν. Θα σας περιμένω με χαρά
Χθες το βράδυ μετά από πολλές διαβουλεύσεις απέρριψα μια επαγγελματική σύσκεψη στο εξωτερικό για την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου. Έκανα ότι μπορούσα να αποφύγω την ημερομηνία αυτή γιατί το χειρότερο είναι ότι απευθείας πτήση υπάρχει μόνο την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Αυτό θα απαιτούσε να ακυρώσω όχι μόνο τη συνάντηση που σας πρότεινα αλλά και άλλα προσωπικά μου όπως ιατρική επίσκεψη και εξετάσεις την 1η Δεκεμβρίου.
Αναμένω την επιβεβαίωση ότι πράγματι δέχτηκαν οι συμμετέχοντες να μη γίνει η σύσκεψη στην παραπάνω ημερομηνία αλλά μια εβδομάδα αργότερα.
Σας παρακαλώ επιβεβαιώστε μου και σεις, ότι μπορείτε πράγματι να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μου για Κυριακή 30 Δεκεμβρίου.
Το πράγμα είναι για μένα πολύ σημαντικό
Σας ευχαριστώ
Εγώ θα έρθω καλή μου όπως και να έχει θέλω να ειμαι μαζί σου και να μοιραστώ αυτήν την όπως είπες σημαντική στιγμή της ζωής σου!!!!!!

Θα τα πούμε

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Eσύ παιδί μου πάλι τα ίδια... μα καλά δεν διάβασες τι έγραψα στην πρόσκληση? Είπα ότι υπάρχει χώρος για μη καπνιστές....άμα πιά!ΜΜΜ ποια απο τις δυο συνατησεις η και οι δυο θα ειναι για μη καπνιζοντες παιδια??? Υπαρχει καμμια η θα τις χασω και τις δυο τελικα???
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάγισσα και Εστελ χαίρομαι που θα ρθείτε! Ελπίζω νάρθει και η Νίκη αλλά και η Έλενα (αν είναι εδώ). Εσύ Ραΐσα τι λες? θα μπορέσεις? Αντε ν' ακούω τα ονοματάκια σας!Eσύ παιδί μου πάλι τα ίδια... μα καλά δεν διάβασες τι έγραψα στην πρόσκληση? Είπα ότι υπάρχει χώρος για μη καπνιστές....άμα πιά!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μάγισσα και Εστελ χαίρομαι που θα ρθείτε! Ελπίζω νάρθει και η Νίκη αλλά και η Έλενα (αν είναι εδώ). Εσύ Ραΐσα τι λες? θα μπορέσεις? Αντε ν' ακούω τα ονοματάκια σας!
Αnima τo προβλημα μου ειναι οτι πιθανολογειτε μια φιλοξενια απο Αθηνα.
Απλα δεν ξερω ακομη ποιο Σ/Κ θα ειναι η 30/11 η 6/12 ακομη παιζεται η ημερομηνια
.Θελω να πιστευω (ακομη αν συμπεσει το ιδιο Σ/Κ) οτι θα μπορεσω να ξεκλεψω λιγο χρονο, και να ερθω εστω και για λιγο.
Εγω θα ηθελα πολυ να ερθω.

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάγισσα και Εστελ χαίρομαι που θα ρθείτε! Ελπίζω νάρθει και η Νίκη αλλά και η Έλενα (αν είναι εδώ). Εσύ Ραΐσα τι λες? θα μπορέσεις? Αντε ν' ακούω τα ονοματάκια σας!
Θα έρθω και εγώ
, να με περιμένεις
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

Anima ειλικρινά στεναχωριέμαι πολύ που δεν θα είμαι εκεί να έρθω και εγώ να δω τα γατούνια σου

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αφού λοιπόν έχει πλέον αγοραστεί το εισητήριο της επιστροφής (16 Δεκεμβρίου) και έχει πλέον μπει το νερό στ'αυλάκι και είναι θέμα χρόνου.... Πότε θα οργανώσουμε μια συνάντηση να είμαι επιτέλους και εγώ εκει??? Ε????![]()
Να προτεινω την Κυριακη 21/12 το απογευμα? Στο Bazaar για καφε φυσικα.

Εκτος αν θελετε εναλακτικα Σαββατοβραδο 20/12 για φαγητο?
Στην τελευταια συναντηση ειπωθηκε τετοια προταση.

aalyah
Διάσημο μέλος
Να προτεινω την Κυριακη 21/12 το απογευμα? Στο Bazaar για καφε φυσικα.
Εκτος αν θελετε εναλακτικα Σαββατοβραδο 20/12 για φαγητο?
Στην τελευταια συναντηση ειπωθηκε τετοια προταση.![]()
Εγώ δεν θα πώ με τίποτα όχι στο φαγητό!!

Αλλά και φαγητό να μην είναι και να πάμε στο bazaar πάλι συμφωνώ. ότι θέλετε εσείς.

Αρκεί να καταφέρουμε να μαζευτούμε αρκετοί για να σας γνωρίσω και εγώ επιτέλους!!

despoinamax
Νεοφερμένο μέλος
η προταση ειναι ανοιχτη για ολους?
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι είναι κρίμα, αλλά θα ειδωθούμε σε άλλη συνάντηση και εκτός αυτού σούχω πρόσκληση διαρκείας να έρθεις όποτε θες και να δείς τα γατούνια με συνοδεία καφέ και κουβεντούλας ....Αφού λοιπόν έχει πλέον αγοραστεί το εισητήριο της επιστροφής (16 Δεκεμβρίου) και έχει πλέον μπει το νερό στ'αυλάκι και είναι θέμα χρόνου.... Πότε θα οργανώσουμε μια συνάντηση να είμαι επιτέλους και εγώ εκει??? Ε????
Anima ειλικρινά στεναχωριέμαι πολύ που δεν θα είμαι εκεί να έρθω και εγώ να δω τα γατούνια σου![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
κοριτσια μπορω να ερθω κ εγω?η προταση ειναι ανοιχτη για ολους?
![]()
Φυσικα ουτε συζητηση για αυτο! Ολοι Θεσσαλονικεις και μη, ειναι ευπροσδεκτοι!Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε νεα μελη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool