MyCat και βαφτίσια γατιών

Ελένη Άνση

Διακεκριμένο μέλος

Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
Επανειλημμένα, νέες γατομαμάδες και νέοι γατομπαμπάδες ζητούν τη βοήθεια των μελών προκειμένου να βαφτίσουν το νέο τους γατάκι :baby:. Σίγουρα, στην επιλογή ονόματος η προσωπικότητα του γατιού καθώς και του αφεντικού παίζει το ρόλο της, όπως και το χρώμα του πολλές φορές. Αλλά, εφόσον ζητούνται προτάσεις για ονόματα τόσο συχνά, γιατί δεν φτιάχνουμε μια λίστα και εδώ, με ονόματα αρσενικών και θηλυκών γατιών ;Από ηλεκτρονικά συστήματα δεν σκαμπάζω :hmm:, γι'αυτό δεν ξέρω αν γίνεται, καθώς πρέπει να γίνεται και αυτόματη αλφαβητική κατάταξη, ώστε να μην ξαναμπαίνουν τα ίδια ονόματα. Ωραία θα ήταν και να γίνουν λίστες με προτεινόμενα ονόματα ανάλογα με το χρώμα της γάτας. Η Michelle είναι αρμόδια για την πραγματοποίηση αυτής της πρότασης. Πιστεύω, ότι μαζί με τις προτάσεις ονομάτων ,που κάνουμε για κάθε γατάκι, που ψάχνει όνομα,αντί να παραπέμπουμε σε ξένες ιστοσελίδες, θα είναι πολύ ωραίο ο γατογονιός να παίρνει ιδέες από τη λίστα του my cat:up::happy::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

Επανειλημμένα, νέες γατομαμάδες και νέοι γατομπαμπάδες ζητούν τη βοήθεια των μελών προκειμένου να βαφτίσουν το νέο τους γατάκι :baby:. Σίγουρα, στην επιλογή ονόματος η προσωπικότητα του γατιού καθώς και του αφεντικού παίζει το ρόλο της, όπως και το χρώμα του πολλές φορές. Αλλά, εφόσον ζητούνται προτάσεις για ονόματα τόσο συχνά, γιατί δεν φτιάχνουμε μια λίστα και εδώ, με ονόματα αρσενικών και θηλυκών γατιών ;Από ηλεκτρονικά συστήματα δεν σκαμπάζω :hmm:, γι'αυτό δεν ξέρω αν γίνεται, καθώς πρέπει να γίνεται και αυτόματη αλφαβητική κατάταξη, ώστε να μην ξαναμπαίνουν τα ίδια ονόματα. Ωραία θα ήταν και να γίνουν λίστες με προτεινόμενα ονόματα ανάλογα με το χρώμα της γάτας. Η Michelle είναι αρμόδια για την πραγματοποίηση αυτής της πρότασης. Πιστεύω, ότι μαζί με τις προτάσεις ονομάτων ,που κάνουμε για κάθε γατάκι, που ψάχνει όνομα,αντί να παραπέμπουμε σε ξένες ιστοσελίδες, θα είναι πολύ ωραίο ο γατογονιός να παίρνει ιδέες από τη λίστα του my cat:up::happy::happy:

Πάρα πολύ καλή ιδέα:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με ένα excel.:)

ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!!!! ;):up:

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με ένα excel.:)

Αντε και τώρα το χρειαζόμασυε κιόλας!!!!!! (Βλέπε Άδης που στους πιο πολλούς δεν άρεσε):P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Super ιδέα!! :up:

Michelle, ΚΟΥΚΟΥ, μας ακούς καλέεεεεεεε! Είμαστε ένα κοινό γεμάτο ιδέες με γατοονόματα αρσενικά και θηλυκά. Είμαι σίγουρη, ότι η δική μας λίστα ,θα είναι πολύ πιο εμπνευσμένη από λίστες αγγλικές και αμερικάνικες. Κάνε κάτι ή πες μας ότι δεν γίνεται ,να αρχίσουμε να ρίχνουμε ονόματα φύρδην μίγδην. Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα:lol::lol::lol::lol:

σε ένα excel μπορω να τα γράφω εγώ αν θέλετε. Αρκεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς θα το ενημερώνω το αρχείο που θα βγαίνει εδώ. Αλλιώς σιγά. Δέκα λεπτά δουλειά την ημέρα να ενημερώσεις τα καινούρια ονόματα

Michelle, ΚΟΥΚΟΥ, μας ακούς καλέεεεεεεε!
Μη φωνάζεις, καλύτερα να της στείλεις ένα πμ.:P
σε ένα excel μπορω να τα γράφω εγώ αν θέλετε. Αρκεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς θα το ενημερώνω το αρχείο που θα βγαίνει εδώ. Αλλιώς σιγά. Δέκα λεπτά δουλειά την ημέρα να ενημερώσεις τα καινούρια ονόματα
Ένας τρόπος είναι όπως έχουμε φτιάξει τη λίστα με τους προτεινόμενους κτηνιάτρους. Δηλαδή τα ονόματα θα γράφονται είτε εδώ, σ' αυτό το thread, είτε θα στέλνονται με πμ σε όποιον αναλάβει να φτιάξει το excel (στη Σταυρούλα δηλαδή :rolleyes:) και η λίστα θα ενημερώνεται είτε σε σταθερά χρονικά διαστήματα (π.χ. κάθε μήνα) είτε όταν μαζεύεται κάποιος συγκεκριμένος αριθμός νέων προσθηκών (π.χ. κάθε 10 νέες προτάσεις για ονόματα).
Σταυρούλα, το excel θα πρέπει να το zipάρεις για να μπορέσει να ανέβει σαν συνημμένο. Και όποτε χρειάζεται ανανέωση στο συνημμένο, μπορείς να στέλνεις το νέο αρχείο σε κάποια από τις moderators για να αντικαθιστούμε το παλιό.

Μπορείς να στέλνεις το ενημερωμένο excel σε κάποιον moderator για να στο ανεβάζει (όπως περίπου κάνουμε ήδη με τη λίστα κτηνιάτρων). Αυτό γιατί έχεις δικαίωμα επεξεργασίας των μηνυμάτων σου μόνο 24 ώρες μετά την καταχώρησή τους. Δεν ξέρω αν τα εξήγησα καλά...:redface:

edit: με πρόλαβε άλλη! :Ρ

Ρούλα, πιάσε κόκκινο! :D

δεν έχω πρόβλημα. Θα κάνουμε λίστα αλφαβητική. Ελληνικών ονομάτων και ξένων. Αρσενικών και θυληκών. (το ανάλογα με το χρώμα της γάτας που αναφέρθηκε παραπάνω δεν το έχω καταλάβει).

Το ζιπάρω και σας το στέλνω όταν θα είναι αρκετά ονόματα για να το ανεβάσετε. Νο πρόμπλεμ.

αν συμφωνείτε να το αναλάβω εγώ ξεκινάμε.

Πολύ καλή ιδέα ! Επιτέλους θα υπάρχει και στο Mycat λίστα ονομάτων.
Γιατί είμαστε ένα super site ενημερωμένο σε όλα !!!

λοιπόν θα την κάνουμε τη λίστα;

Να την κ'ανετε γιατί ο τιγράκος της μαμάς ακόμη δεν έχει βαπτιστεί επίσημα, δεν βρίσκουμε κάτι που να ταιριάζει στον αλητάκο.

λοιπόν θα την κάνουμε τη λίστα;
Καλέ τι ρωτάς???:blink: Ακόμα δεν είναι έτοιμη??:mad::P

:) άντε άντε βάλτε ονόματα παρακαλώ..

:) άντε άντε βάλτε ονόματα παρακαλώ..
Μπορείς να ξεκινήσεις με τα ονόματα των γατιών του mycat.;)..εεε, τι λες?:rolleyes:

Τα δικά μου είναι Ραίσα και Φιντέλ;):P

δεν είναι κακή ιδεά.... θα ασχοληθώ το βράδυ να μαζέψω αρχικά όλα τα ζουζουνοονόματα από δω μέσα... Πάντως μπορείτε να με βοήθησετε να μου τα γράφετε και σεις :)

Αχχχχχ...επιτελους,μ`αρεσει πολυ η ιδεα...;):D
που να τα στελνουμε...εδω στο θεμα η με πμ σε σενα?
Ας ξεκινησω με τον Μαρκο και Σβουρα...μετα εχω και του θειου το Τσαρλι...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back