MyCat και βαφτίσια γατιών

ωραία ονόματα έχει εκεί... θα ενημερώσω το αρχείο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επανειλημμένα, νέες γατομαμάδες και νέοι γατομπαμπάδες ζητούν τη βοήθεια των μελών προκειμένου να βαφτίσουν το νέο τους γατάκι :baby:. Σίγουρα, στην επιλογή ονόματος η προσωπικότητα του γατιού καθώς και του αφεντικού παίζει το ρόλο της, όπως και το χρώμα του πολλές φορές. Αλλά, εφόσον ζητούνται προτάσεις για ονόματα τόσο συχνά, γιατί δεν φτιάχνουμε μια λίστα και εδώ, με ονόματα αρσενικών και θηλυκών γατιών ;Από ηλεκτρονικά συστήματα δεν σκαμπάζω :hmm:, γι'αυτό δεν ξέρω αν γίνεται, καθώς πρέπει να γίνεται και αυτόματη αλφαβητική κατάταξη, ώστε να μην ξαναμπαίνουν τα ίδια ονόματα. Ωραία θα ήταν και να γίνουν λίστες με προτεινόμενα ονόματα ανάλογα με το χρώμα της γάτας. Η Michelle είναι αρμόδια για την πραγματοποίηση αυτής της πρότασης. Πιστεύω, ότι μαζί με τις προτάσεις ονομάτων ,που κάνουμε για κάθε γατάκι, που ψάχνει όνομα,αντί να παραπέμπουμε σε ξένες ιστοσελίδες, θα είναι πολύ ωραίο ο γατογονιός να παίρνει ιδέες από τη λίστα του my cat:up::happy::happy:
Φανταστική ιδέα!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά προχωρεί, προχώρησε, θα προχωρήσει (δεν χρησιμοποιώ άλλους χρόνους) η ΛΙΣΤΑ;

Ελένη κόίτα στο πρώτο πρώτο ποστ.. εκεί είναι η λίστα :)

Πολύ ωραία, μπραβο Prince:up::up::up:. Τώρα, αν διαβάσουμε ή ακούσουμε κάποιο όνομα ωραίο για γατάκι, τί κάνουμε; Το γράφουμε εδώ ή στέλνουμε ΠΜ; Πάλι, προβληματίζομαι, πώς θα βρίσκει τη λίστα εύκολα κάποιος που ψάχνει σε ανύποπτο χρόνο για όνομα; Κάπου εκτός φόρουμ συνομιλιών δεν έπρεπε να μπει;

ότι όνομα θες γράφεις εδώ... όπως με τους κτηνίατρους.. και γώ ενημερώνω.. ήδη έχω μια λίστα για πέρασμα από παλαιότερο θρέντ που λέγανε τα ονόματα που έχουν οι γάτες των μελών... :)

όσο για το πως θα βρεί τη λίστα κανείς χμμχμ μάλλον εμείς οι παλαιότεροι θα βοηθάμε.. δεν ξέρω... όποιος έχει καλή ιδέα ας προτείνει...

όσο για το πως θα βρεί τη λίστα κανείς χμμχμ μάλλον εμείς οι παλαιότεροι θα βοηθάμε.. δεν ξέρω... όποιος έχει καλή ιδέα ας προτείνει...
Έκανα το θέμα υπόμνημα, κι έτσι θα βρίσκεται πάντα πάνω-πάνω στη "Συζήτηση επί παντός γατιστητού".;)

Μηπως να βαζαμε και μια λιστα με τις σημασιες τους διπλα,για οσα ονοματα εχουν;Μερικοι,οπως κι εγω,εχουν προτιμηση στα ονοματα που σημαινουν κατι ή ταιριαζουν με το χρωμα και την προσωπικοτητα της γατουλας τους,Θα εξυπηρετουσε νομιζω μια σημειωση σχετικα με την προελευση ή τη σημασια του ονοματος.

Μηπως να βαζαμε και μια λιστα με τις σημασιες τους διπλα,για οσα ονοματα εχουν;Μερικοι,οπως κι εγω,εχουν προτιμηση στα ονοματα που σημαινουν κατι ή ταιριαζουν με το χρωμα και την προσωπικοτητα της γατουλας τους,Θα εξυπηρετουσε νομιζω μια σημειωση σχετικα με την προελευση ή τη σημασια του ονοματος.

δίπλα στο όνομα σε κάποια έχω γράψει σημασίες... όσα μου λέγατε με σημασίες τις συμπλήρωνα... τώρα κάποια άλλα... πχ παρδάλλω δεν νομίζω ότι χρείζουν επεξήγησης...

Να υποθέσω Δώρα ότι δεν του έριξες καμία ματιά;

Οχι δεν το ειδα,νομιζα οτι ηταν απλα λιστα και μιας και διαβασα ολες τις προτασεις στο νημα φανταστηκα οτι θα ηταν μονο αυτες...:redface:

Οχι δεν το ειδα,νομιζα οτι ηταν απλα λιστα και μιας και διαβασα ολες τις προτασεις στο νημα φανταστηκα οτι θα ηταν μονο αυτες...:redface:

όπου μου γράφατε έγραφα... εκείνα δε τα εκλαίρ κλπ κόντεψα να τα φάω κι όλας

Ενταξει κ.Σταυρουλα,συγνωμη που δεν το ειχα κοιταξει,τωρα το ειδα,ευχαριστουμε πολυ για τον κοπο σας,πως μπορουμε να επανορθωσουμε(και να μη μας φατε τα σοκολατακια που θα αποκτησουν τα σοκολατοονοματα; )

χμ θέλω μους σοκολάτας... :Ρ

ΟΚ,τα Χριστουγεννα που θα συναντηθουμε θα σας αφησω να φατε οση κοιλια μους Μόιρας θέλετε.:P

οκ :) κατοχυρώθηκε :)

Καλησπέρα!! τα δικά μου μωρά είναι η Μπουμπού ή Μπούμπα μου, η Κοκόνα ή Γριούλα και το νεότερο μέλος της οικογένειας ο Πορδ..λης ή Ψίψος. Δεν ξέρω αν ακούνε τόσο στα ονόματα ή στον τόνο της φωνής μας όταν τα φωνάζουμε ή τους μιλάμε!!:)

το Σερένα μου αρέσει πολύ...και το Σερενάτα!
Πιστεύω ταιριάζουν πολύ σε γατούλες:)

Μίτσι(η πανέξυπνη γάτα του ντάφυ ντακ)
Σαννυ(παραμπεπει σε ηλίολουστη)
Κρουζ(απο τοπ γκαν,δυναμικος,κουκλος τελειο ονομα για γατο)
Μαγκας
Τομ και Τζερι
Πετιτ(μικρουλα)-καντι-μπιζου η μπιζουδακι

Μίτσι(η πανέξυπνη γάτα του ντάφυ ντακ)
Σαννυ(παραμπεπει σε ηλίολουστη)
Κρουζ(απο τοπ γκαν,δυναμικος,κουκλος τελειο ονομα για γατο)
Μαγκας
Τομ και Τζερι
Πετιτ(μικρουλα)-καντι-μπιζου η μπιζουδακι
ξεχασα και το
Τσιτσιφιογκος -τσιτσιφιογκα:D
Μπουκιτσα

Δυο ακομα σοκολατενια ονοματα:Stracciatella,Tartufo(σημαινει τρούφα).
Για μπλε γατουλες μου αρεσει πολυ το Azzuro,που σημαινει μπλε στα ιταλικά,και για γλυκουλόγατα ωραίο είναι το Zucchero,που σημαινει ζάχαρη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back