Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
*Οκάμι (λύκος)
*Σουκίνα ή Σουκί (αγαπημένο)
*Κέϊτο (κουβάρι μαλλιού)
*Κοσάμε (ψιλόβροχο)
*Τάιφου (τυφωνας)
*Τάμπι (ταξίδι)
*Ρέκι (πετραδάκι)
*Χικάρι (φως)
*Μίκο (μικρή, μαθητευόμενη γκέϊσσα ή ιέρεια σε ναό)
* Άνικι (αδελφός-στη διάλεκτο των συμμοριών γιάκουζα, ιδανικό για αρσενικά γατάκια)
*Τσίζου (χάρτης ή τυρί)
*Κιμπούν (το κεφι)
*Γιόκο (παιδί του ωκεανού)
*Τόρα (τίγρης)
*Τάρο (στρουμπουλός) -πολύ δημοφιλές όνομα στην ιαπωνία για σκυλάκια κυρίως
*Τάικο (παραδοσιακά ιαπωνικά τύμπανα)
*Σουζούμε (σπουργίτι)
*Ουσάγκι (κουνελάκι)
* Άιζου (αμάρτημα)
*Σίσα (λιοντάρι-στη διάλεκτο της Οκινάουα)
*Ταμάσι (η ψυχή)
*Χατσιμίτσου (το μέλι)
*Σουρίκεν (τα αστεράκια που πετούν οι νίντζα)
*Οριγκάμι (παραδοσιακή ιαπωνική κατασκευή με χαρτί)
*Κίρα (λαμπερός)
*Κιραμέκι (αντικείμενο που λαμπει πολύ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
:Για κορίτσια:
Alice- (German) Woman of Nobility; truthful; having high moral character,Carmen- (Latin) a beautiful song,Amberlyn,Belladonna,Cordelia,Eclipse,Imperia,Isolde,Charlotte-(Charla) (English) Feminine form of Charles; a small, strong woman,Lenore,Lilith,Lucinda,Lucretia,Makenna- (African) one who is filled with happiness,Nebula,Ophealia,Ophelia,Rosalie- (Italian) of the rose garden,Renata- (Latin) A dignified woman,Siobhan- (Irish) form of Joan, meaning "God is Gracious",Scarlet,Solstice,Zafrina
Για αγόρια:
Alabaster,Alistair- (Scottish) Form of Alexander, meaning "Helper and defender of mankind,Carlisle- (English) from the fort at Luguvalium,Crimson,Damian,Dusk,Edward- (English) A wealthy protector,Eventide,Leviathan,Lucifer,Locke,Oleander,Severus,Zurie
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Alice- (German) Woman of Nobility; truthful; having high moral character

(ΥΓ Από πότε είναι όνομα για βουρδούλακες καλέ αυτό; Ν'ανησυχώ;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι απο το Twilight αγαπητη,και να ανησυχειτε περισσοτερο για τη σημασια του ονοματος σας,εμενα θα με εκανε να ευχομουν καλυτερα να ημην βρυκολακας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Όπως θα προσέξατε, φιλτάτη, τη σημασία την ετίμησα όπως της αξίζει, με δύο (αριθμητικά: 2) φατσούλες που κυλιούνται καταχαμέ από τα γέλια.να ανησυχειτε περισσοτερο για τη σημασια του ονοματος σας

moukelis
Επιφανές μέλος
Παντως η Alice απο το Τwilight ειναι χαριτωμενεστατη και στο στυλ σας μανδαμ μοδερατρις τρις τρις.

SeliniNow
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!Έχω ένα γατάκι 3 μηνών πορτοκαλί ραβδωτό μάλλον αγκύρας και δεν μπορώ να του βρω όνομα...έχει κανείς καμία ιδέα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έδω και ένα μήνα ψάχνω όνομα για το γατάκι μου. Σήμερα έφτασε σπίτι περάσαμε μια μικρή κρίση πανικού με δυνατά μιαουυυυ και νευρικές κινήσεις αλλά πλέον είμαστε μια χαρά...
Το αγγελούδι μου έφαγε, ήρθε στην αγκαλιά μου και αφου χουρχούρισε σε κάθε χαδάκι (μου έδειξε και την κοιλίτσα του
) κουλουριάστηκε και κοιμήθηκε..
Αφού ηρέμησε αποφάσισα και εγώ να του δώσω ονοματάκι...Αλλά και πάλι δεν μπορώ να αποφασίσω
Προτείνω τα παρακάτω και όποιος απο εσάς θέλει μου λέει πoιο προτιμάει.
(Είναι μια μικρή ναζιάρα θυληκή κούκλα με σμαραγδενια ματάκια, όσο για το χρώμα..έχει πολλά(κανελί λευκό και γκρι)..!
)1. Σιναμον- cinnamon (επειδή έχει κανελί χρώμα που μ'αρέσει πολύ
)2. Serenity (γιατί είναι πολύ ήσυχη -όταν έχει παρέα
)3. Ροδούλα (γιατί είναι πολύ γλυκιά σαν την Ροδούλα από το παραμύθι <Ροδούλα και Χιονούλα>
)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tigroula
Νεοφερμένο μέλος
Κ τα 3 ονοματα ειναι χαριτωμενα αλλα θα ελεγα το ροδουλα που θα το αντιλαμβανεται καλυτερα λογω του ρρρρ..να την φωναζεις συνεχεια για να σε ακουει...να την χαιρεσαι..

ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ συμφωνώ με το "Ροδούλα". Βάλε μας καμιά φωτογραφία της να τη θαυμάσουμε

εχω βγάλει αρκετές αλλά δεν ξέρω πως να ανεβάσω φώτο

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σου στελνω pm,για το πως να βαλεις τις φωτο.
εχω βγάλει αρκετές αλλά δεν ξέρω πως να ανεβάσω φώτο![]()

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
συμφωνώ με το ροδούλα για το ρ αν και δε μου ερέσει πολύ ως όνομα...
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνώ με το ροδούλα για το ρ αν και δε μου ερέσει πολύ ως όνομα...
Εμ τέτοια που λές μη κάνεις παράπονα ύστερα που θα ζητήσεις τη φιλια της ή αν εξακολουθείς να ψάχνεις για ταίρι.

χαρης την βοηθεια σας τα καταφεραΣου στελνω pm,για το πως να βαλεις τις φωτο.![]()

1000 ευχαριστώ

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα κάψει πολλλλλλές καρδιεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πωπω...ειναι πολυ κουκλα..η ψιψινουλα σου!!!!!!Να σου ζησει...

Αν θελεις,ανοιξε ενα θεματακι σε αυτην την κατηγορια,για να μαθαινουμε τα νεα σας και να σας χαιρομαστε.Βεβαια,μπορουμε να μεταφερουμε και αυτο το θεμα στην ειδικη κατηγορια...ότι θελετε.

ΥΓ..Γιαννη μου..σιγουρα θα καψει καρδιες..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool