strayshelp
Δραστήριο μέλος
Δε μας έφτανε ο Δον Γατόν,σήμερα βρήκα κι αλλο!Είναι πολύ πιο μικρούλι,1-1.5 μηνος περίπου,μόλις έχει βγάλει δοντάκια.
Ολη μερα εκλαιγε και τον ανακαλύψαμε το απόγευμα!
Είναι γλυκός,φουντωτός με τέλειο τρίχωμα,αφρατο κ μαλακό!
Εφαγε και κονσέρβα από μπωλάκι μόνος του!!Και μετά άρχισε να ξεθαρρέυει και να παίζει,αν και είναι λίγο φοβισμένος ακόμα.
Εχει τέλειο άσπρο χρώμα με μπαλώματα τιγρέ!ΕΛπίζω να το καταλάβετε απ τις φωτό!
Είναι γλυκας!!!!!!!!!!!!!!!!

Tα ματάκια του είναι γαλαζωπά.
Nα σας ρωτήσω:Σ αυτή την ηλικία πανε στην άμμο ή θελουν τρίψιμο με μπαμπάκι??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
δεν είναι μωρό μωρό. άντε Κλειάννα αυξάνεται η οικογένειαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
(Δεν είναι κ πολλοί των δεσμεύσεων...
)Πολύ τυχερό το μικρούλι,αν κ ακόμα δεν είναι σίγουρο.Μου είπε ''να μεγαλώσει λίγο και μετά βλέπουμε''.Βέβαια,έτσι είχε πει και για το Rash,το σκύλο μας και ποτέ δεν μπήκε καν αγγελίες!

Χθες γύρισε η μαμά μου απ τις διακοπές,ε,και δεν αντεξε!Σήμερα είπε για τον Γατόν : ''Ε κρατα τον μωρέεεεε''!!!
Αλλά μετά ''ε,καλα,ασε τις αγγελίες να τρέχουν κ βλέπουμε''....
(Αυτή τη στιγμή καθονται στο κρεββάτι μου κ παίζουν και του λέει ''Μωρέ που είναι το ματάαακι σου???Το καημένο!!!Αλλά βλέπεις μια χαρά,εεεεεε?Μη μου κουνάς εμένα την ουράααα!)
Του χει σπάσει τα νευρα!

Μαλλον η γατοομάδα μας είναι έτοιμη να αναμετρηθεί αριθμητικά με τη σκυλοομαδα μας????????????
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Όσο για τον μικρό του μπαμπά σου τον βλέπω πολύ τσαχπίνη. Αν δεν τα κάνει στην άμμο και τα κάνει έξω να τα μαζεύει με ένα χαρτί και να τα ρίχνει μέσα στην άμμο. Αυτό θα τα μυρίζει και σιγά σιγά θα πηγαίνει μόνος του
moukelis
Επιφανές μέλος
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα τα κοιτάζουν με μισό μάτι... Μία εκείνα και μία εμένα ..την "τρελή" που κρατάω 2 μικρά γατιά μέσα στο σπίτι.

strayshelp
Δραστήριο μέλος

Γενικά πάντως τα αγαπάνε ευτυχώς και οι 2 γονείς!
Θυμάμαι κ παλιότερα τον μπαμπά μου να λέει μη μαζεύεις σκυλιά και την επόμενη μέρα να φέρνει σπίτι κουτάβι που βρήκε στο δρόμο κ το λυπήθηκε!
Κ η μαμά μου όσο κ να γκρινιάζει με τα φιλοξενούμενα,ξέρει ότι είναι για να βρουν σπίτι και τα λυπάται...Στις γάτες έχει αδυναμία βέβαια...
Είναι άσχημο να θες να βοηθάς ένα γατί και οι γονείς σου να μη το θέλουν και να σου κάνουν γκρίνιες και σκηνές.
drusilia
Διάσημο μέλος

Πώς να μην θέλει να το κρατησει ο μπαμπάς σου;;
Και μόνο βλέποντας τι φωτογένια έχει! ΣΤΑΡ, όχι αστεια!!
Όνομα σκεφτήκατε;;
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αχ τυχερές είστε που οι γονείς σας τα συμπαθούν και τα κάνουν χάζι...
Εμένα τα κοιτάζουν με μισό μάτι... Μία εκείνα και μία εμένα ..την "τρελή" που κρατάω 2 μικρά γατιά μέσα στο σπίτι.![]()
μια απο τα ιδια.και εγω αυτο θα εγραφα τωρα...

καλοτυχο ηταν το μικρακι!
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Εγώ θέλω να το βγάλω Θανασάκη αλλά ο μπαμπάς μου όχι,γιατί ..θίγεται.

Για πείτε καμία ΙΔΕΑ????
Να ρωτήσω κ κάτι ακόμα.Εχει στη μυτούλα κατι ελαφρα μυξοσημαδάκια.Ισως έχει μυκητες.Τώρα λείπει ο γιατρός μας και θα το πάω από Δευτέρα να το δει...,μαζί με τον Δον Γατόν (για εμβόλιο)...Του έκανα αποπαρασίτωση με κρεμούλα.Αλλά αν έχει μυκητες τι θέλει γενικά?
υγ:Αρχίζω να ανησυχώ.Η μαμά μου μου είπε πάλι σήμερα να κρατήσω τον Δον Γατόν!''Αλλά θα τον φροντίζεις εσύ,στο λέω'' κλπ κλπ...
strayshelp
Δραστήριο μέλος

Βρήκαμε τα αδερφάκια κ τη μανα του!ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ!!!
https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=862411#post862411
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Είναι ολίγον τέρας.Παίρνει φόρα κ επιτίθεται,φουντώνει την τρίχα του και περπατάει με τις..μπάντες κ μόνο όταν θυμηθεί ότι πεινάει έρχεται γουργουρίζωντας κ καλά για χάδια...ΤΕΡΑΣ!
:butthead:
Αυτή χαλασε,δε ξέρω γιατί.Αλλα έχει πλάκα ο περίεργος,που έχει τεντωθεί. :-D
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

strayshelp
Δραστήριο μέλος
Εκανε τα 1α εμβολιάκια,φορεσε κ κολλαρο με κουδουνακι (μας παιρνει τ αυτια ολη μερα),εχει ηρεμησει αρκετα κ δεν ειναι τοσο αγριος Ταρζάν και εχει κάνει πολλούς φιλους!Φωναζει ο,τι αδεσποτη γατουλα εχουμε στη γειτονια για να φαει κ εκεινη!!!!!

Μήπως το πονοψυχο μας,μας έχει πιασει κορόιδα????
Επίσης,ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΩΛ..Δοκιμασαμε τα παντα...Νιαουριζει 1 το πρωι και 1 το βραδυ να ανοιξουμε τη βρυση είτε στο νιπτηρα ειτε στη μπανιερα,μπαινει απο κατω κ δεν τον νοιάζει καθολου αν βρεχεται κ πινει μεχρι να σκασει....Ε λ ε ο ς!!!

Enjoy...

strayshelp
Δραστήριο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool