Nα γίνω κτηνίατρος;

SNOOP

Νεοφερμένο μέλος

Ο SNOOP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Θελω τη γνωμη σας! Επειδη αγαπαω παρα πολυ τα ζωα, σκεφτομαι, οταν μεγαλωσω αρκετα, να σπουδασω κτηνιατρικη! Με λιγα λογια θα ηθελα να γινω κτηνιατρος! Αλλοι μου λενε οτι ειναι δυσκολο να παρεις πτυχιο κτηνιατρου και αλλοι οτι εαν κατι σου αρεσει πραγματικα, θα το καταφερεις! Ειμαι μπερδεμενος! Εσεις τι μου προτεινετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν σου αρέσει τόσο πολύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παλέψεις για να το πετύχεις!Δηλαδή με λίγα λόγια όταν θα έρθει ο καιρός να στρωθείς στο διάβασμα!!:P Τίποτα δεν είναι δύσκολο αν το θες πραγματικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ωραιο το Ηρακλειο Ευριπιδη,και φυσικα οσα σου ειπε η Lady ειναι σωστα,αστο να ωριμασει μεσα σου και θα δεις,αν συνεχισεις να το θελεις ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις.

κ εγω το ιδιο ηθελα αλλα δυστυχως εγινα χημικος κοσμετολογος καλο ειναι κ αυτο θελει πολυ διαβασμα να γινεισ γιατρος μικρων ζωων να το ξερεις αυτο

Ειναι πολυ ωραια δουλεια και ειδικα αφου αγαπας τα ζωα! Πιστευω πως αν το θελεις και συνεχισεις να το θελεις και στο Λυκειο, να γινεις. Ηθελα και εγω ομως ηξερα πως οι βαθμοι μου δεν θα φτασουν, οποτε φροντισε να σου φτασουν εσενα :P

Ίσως έχεις βαρεθεί να το ακούς, αλλά το πιθανότερο είναι να αλλάξεις πολλεεες φορές ακόμα γνώμη για το τι θες να κάνεις στη ζωή σου. Εδώ εγώ άλλαξα τελευταία φορά στα 19 μου! Μπορεί και να μην αλλάξεις αλλά είναι σπάνιο.
Κοίτα πάντως να διαβάζεις αρκετά, γιατί η βάση της σχολής που σε ενδιαφέρει είναι αρκετά υψηλή και δεν προβλέπεται να πέσει ιδιαίτερα, και ακόμα και αν αλλάξεις γνώμη, καλό είναι να μην κλείνεις πόρτες. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back