Nα της αλλάξω όνομα;

Nonika

Διακεκριμένο μέλος

Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
Ελεγα μιας κ η Νεδα τωρα δεν θα ειναι ορφανουλι,να της δωσω κ ενα νεο ονομα μαζι με την νεα της ζωη.:D
Προσπαθω να βρω κατι να της ταιριαζει εδω κ μερες αλλα δεν με ενθουσιαζει καποιο.Μ'αρεσουν τα χαριτωμενα θηλυκα ονοματα (κ εχω μια αδυναμια σε αραβικα) οπως Αναϊς,Αϊσα,Σακιρα,Μελινα-ή Μελενια-,Candy(λογω του καρτουν,ηταν κ εκεινη ορφανουλα),Layla κτλ.Απο ελληνικα μ'αρεσει το Ηλεκτρα κ το Νεφελη αλλα ειναι πολυ κοινα.Θα της το αλλαξω μονο αν βρω το καταλληλο,εστω κ αν μου παρει κ ενα χρονο!Καμια ιδεα?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορειτε να δειτε και μερικα ομορφα ονοματα εδω.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορεις να τη βγαλεις νεραιδα (το νεδα ειναι υποκοριστικο της νεραιδας):lol::lol:

Μην αγχωνεσαι πολυ για το ονομα γιατι το μονο σογουρο ειναι οτι θα τη φωναζεις σκατουλα, καθαρματακι, ζουζουνακι, φατσουλα, διαολε, μπουμπουκα, μπουζουκι (ετσι λεω καμια φορα το Shiba μου :blink:), βλαμμενο, κοριτσακι μου, αγαπηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυ.....:lol::lol::lol:
Εμενα μου ειχε κατσει το Ορανζ για μια πορτοκαλενια αλλα τελικα θα τη λεω Λενια! :P

Ότι αποφασίσεις, όμως να το αποφασίσεις γρήγορα, όχι σε ένα χρόνο, που λες, γιατί θα μάθει στο "ΨΙΤ" και μετά, άντε να της το αλλάξεις!!!:lol::lol::lol:

Συμφωνω με την κ.Ελενη.Αν το ονομα που της εχεις δωσει μεχρι τωρα το ακουει καλυτερα να μην της το αλλαξετε γιατι θα μπερδευτει.:):):)

Ζαίρα
Μέλανη
Θέτιδα
Λουλού
Τζούλη
Σίβα
Σύντη
Μινού
Σκατούλα(αυτό μόνο για χαιδευτικό και για πλάκα):lol::lol::lol:
και θα σκεφτώ και άλλα.Πάντως συμφωνώ με την babycat.

Το Νεδα μου θυμιζει νεραιδα,απλα δεν...μου βγαινει!Δεν ξερω γιατι.Θα ριξω μια ματια κ στην λιστα κ επανερχομαι!
Μολις εριξα μια ματια κ βρηκα καποια που μ'αρεσαν αλλα τα ειχα ηδη στο μυαλο μου οπως Ζιζελ,Μπιζου κ Καραμελα.Επισης μ'αρεσουν τα ονοματα που παραπεμπουν σε ταινιες,οπως Αμελι,Μαλενα κ Τζιλντα.Αχ,μπερδευτηκα χειροτερα!

Σαιταχ, Αζουλ Ζιουλίν,Σιμπα, Ζαιρα, Σινταρτα,Νιαχ, ΜειλΙν

Ζαίρα
Μέλανη
Θέτιδα
Λουλού
Τζούλη
Σίβα
Σύντη
Μινού
Σκατούλα(αυτό μόνο για χαιδευτικό και για πλάκα):lol::lol::lol:
και θα σκεφτώ και άλλα.Πάντως συμφωνώ με την babycat.

Ατζελί,Μόνικα,Τζένιφερ,

Το Νεδα μου θυμιζει νεραιδα,απλα δεν...μου βγαινει!Δεν ξερω γιατι.Θα ριξω μια ματια κ στην λιστα κ επανερχομαι!
Μολις εριξα μια ματια κ βρηκα καποια που μ'αρεσαν αλλα τα ειχα ηδη στο μυαλο μου οπως Ζιζελ,Μπιζου κ Καραμελα.Επισης μ'αρεσουν τα ονοματα που παραπεμπουν σε ταινιες,οπως Αμελι,Μαλενα κ Τζιλντα.Αχ,μπερδευτηκα χειροτερα!

Αμελί ήθελα να σας πω κι εγώ,για γάτα είναι λίγο βαρύ αλλά είναι ωραίο όνομα.Μήπως να την βγάλετε έτσι;

Αμελί ήθελα να σας πω κι εγώ,για γάτα είναι λίγο βαρύ αλλά είναι ωραίο όνομα.Μήπως να την βγάλετε έτσι;

Τζούλη,Τζούντη και Νεφέλη!

Το Ζαιρα μ'αρεσει,το Νεφελη μ'αρεσει επισης αλλα ειναι πολυχρησιμοποιημενο,ασε που δεν αρεσει στο boyfriend-εχουμε κ αυτον,να απορριπτει ξερει,να βοηθησει δεν ξερει!:mad:
Χμμμ,το Ζαιρα θα ειναι ευκολο να το ακουει νομιζω.Θα ειναι απο τα φιναλιστ νομιζω!

Το Ζαιρα μ'αρεσει,το Νεφελη μ'αρεσει επισης αλλα ειναι πολυχρησιμοποιημενο,ασε που δεν αρεσει στο boyfriend-εχουμε κ αυτον,να απορριπτει ξερει,να βοηθησει δεν ξερει!:mad:
Χμμμ,το Ζαιρα θα ειναι ευκολο να το ακουει νομιζω.Θα ειναι απο τα φιναλιστ νομιζω!

Επείσης όπως είπε η yasmin μπορείτε και Σίμπα...Όπως τη γάτα μου...

αν επαιρνα θηλυκο θα το ονομαζα sakura (και θα την φωναζα sakura chaaaaaaaaaaan - προφερεται σάκουρα και σημαινει cherry blossom, εκτος αν ειναι ασπρη. Σ'αυτη την περιπτωση θα την εβγαζα yuki=χιονι)
μερικα ονοματα που ισως σου αρεσουν: kimi, inoue, mikka, nyu, nami, sakae, suki, hinata, ino, tsunade, ashiya, nanao, nemu, suka, anyu, iluq, shila

Ξερω τι σημαινει το ονομα σου Sakura,ειμαι κ εγω λατρης των ασιατικων ονοματων,ειχα κ εναν μονομαχο που τον ελεγα Takeshi :).Οσο για το Σιμπα ηταν η προταση της μαμας μου,μου αρεσει μεν αλλα μου θυμιζει την γατοτροφη:confused:

Αν το γατι ηταν αρσενικο θα εβρισκα πολυ ευκολα ονομα,δεν ξερω γιατι δεν μου κολλαει τιποτα για την Νεδα!
Παντως στο μυαλο μου γυριζει πολυ το Ζαιρα πλεον μαζι με το Ζιζελ!

Τελικα ειμαι αναμεσα απο Ζιζελ,Ζαιρα κ Μπιζου.Την γατουλα τελικα θα την εχω την αλλη Παρασκευη-ποιος περιμενει τοσο?-διοτι προχθες στειρωθηκε κ ειναι ακομα ταλαιπωρημενη δεν τρωει καλα.Μεχρι τοτε θα εχει κατοχυρωθει κ το ονομα!!!

Τελικα ειμαι αναμεσα απο Ζιζελ,Ζαιρα κ Μπιζου.Την γατουλα τελικα θα την εχω την αλλη Παρασκευη-ποιος περιμενει τοσο?-διοτι προχθες στειρωθηκα κ ειναι ακομα ταλαιπωρημενη δεν τρωει καλα.Μεχρι τοτε θα εχει κατοχυρωθει κ το ονομα!!!

Tο σκέφτηκα λίγο και θα σας προτείνω Μπιζού.Το Ζιζέλ δεν πάει σε γάτα,το Ζαίρα ταιριάζει σε μάγισσα-χαρτορίχτρα,ενώ το Μπιζού είναι τόσο ωραίο...:happy:

Ανολαγα τα χωματα της γατας θα σου προτεινα το Ζιζελ ή το Μπιζου.:happy:

Τελικα ειμαι αναμεσα απο Ζιζελ,Ζαιρα κ Μπιζου.Την γατουλα τελικα θα την εχω την αλλη Παρασκευη-ποιος περιμενει τοσο?-διοτι προχθες στειρωθηκα κ ειναι ακομα ταλαιπωρημενη δεν τρωει καλα.Μεχρι τοτε θα εχει κατοχυρωθει κ το ονομα!!!

Nonika? Ποναει η στειρωση? :lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back