Nεα γατούλα, με υιοθέτησε!!!!

zodiacgr

Νεοφερμένο μέλος

Ο zodiacgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
καλησπεριζω το forum...

μολις πριν απο λιγο βρηκα μια γατουλα ασπρη με μαυρες τουφες στο τριχομα της πολυ ομορφο αλλα βρομικο...

ηταν διπλα απο τα σκουπιδια εξω στον δρομο και μολις με ειδε κοντοσταθηκε αλλα δεν εφυγε με κοιταζε με πολυ πονο στα ματακια του λες και μου ελεγε ολα του παραπονα...

το εφερα στο σπιτι μου το το ταισα του εδωσα φρεσκο ψαρι απο το μεσημεριανο μας εννοειτε διχως κοκαλα , αλλα εφαγε λιγο ηπιε λιγο νερακι και αποικοιμηθηκε σε ενα μαξιλαρι που του εβαλα...

θελεω να το πλυνω μπορω?

αυτο σιγουρα εκανε με ανθρωπους ειναι πολυ φιλικο γουργουριζε στην αγκαλια μου αλλα μυριζει οποτε το πλυσιμο δεν το αποφευγω....
σκεφτομαι να το πλυνω με χλιαρο νερακι με jonson σαμπουαν για μωρα παιδια κανει?

ειναι μικρο κοντα οπως το βλεπω 2 μηνων αλλα σιγουρα ο κτηνιατρος θα μου πει αυριο που θα το παω..

και μου εκανε εντυπωση που οι αλλες γατες που τους δινω φαγητο συνηθως εξω στον δρομο τρωνε περισοτερο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες.:)
Καλυτερα να μην το πλυνεις.Ειναι και πολυ μικρο,ταλαιπωρημενο..και η αμυνα του οργανισμου του σιγουρα δεν ειναι και η καλυτερη.Μην φοβασαι..δεν παθαινεις κατι,αρκει να τηρεις τους ορους υγειηνης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν είχαμε βρει μια παρόμοια περίπτωση και το είχαμε πάει την επόμενη ημέρα στην κτηνίατρο, μας είχε πει να μην το πλύνουμε ακόμη. Να το αφήσουμε να ηρεμήσει από το σοκ και όταν αρχίσει να προσαρμόζεται ξανασυζητάμε για το μπάνιο. Μέχρι τότε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μαντηλάκι από αυτά που χρησιμοποιούν για τα μωρά. Σε πληροφορώ ότι μόλις το γατάκι συνήλθε λίγο από την ταλαιπωρία, άρχισε να κάνει μόνο του καθαριότητα (:)) και η γουνίτσα του έγινε κάτασπρη.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας ... αλλα μυριζει ασχημα...

παντως ειναι υπναρου τι να πω... εδω και μιση ωρα κοιματε βαθια...χαχαχα

απλα το λεω γιατι αυριο ο υιος μου μολις την δει θα θελει να το χαιδεψει και η μικρη ειναι χαδιαρα εδω νιαουριζε μολις την αφησα απο την αγκαλια μου...

Για αυτό σου λέω.. τα μωρομάντηλα κάνουν πολύ καλή δουλειά. Σε ότι αφορά την μυρωδιά θα δεις τεράστια διαφορά..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back