Nεκρά γατιά απο φόλα

Ελενη f

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ελενη f αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Σημερα το πρωι ξυπνησα κατα τις 8 και 30 εβγαλα τον γατο εξω και το πρωτο πραγμα οπου αντικρισα ηταν την μαυρη αγρια γατα να ειναι με σπασμους ευτηχως την ειδε ο αντρας μου πρωτος και με φωναξε της εδωσα λαδι και τωρα χαλαρωνει λαδι για να κανει εμετο ευτηχως εκανε πηγε ο αντρας μου αμεσως και πηρε ατροπινη για την καρδια και φαινετε μολλις ειχε φαει το ποντικοφαρμακο η γατα και την εβγαλε η αγρια που ειπα καλα τα χαδια αλλα η τσαφια τσαφια?αυτη η καημενη τα αλλα 2 που ηταν και αυτα αδεσποτα αλλα μονιμα στον κηπο μου εγκατεστημενα δεν την εβγαλαν ευτηχως στον γατο που τον ταιζω εγω και ειναι και εκλεκτικος !!αυτο που θα κανω τωρα ειναι να βγαλω φωτο τα γατια που ειναι νεκρα και μυνηση κατα αγνωστου τι μπορω να κανω για την γατα για να ηρεμησει και να αναρωσει??το απογευμα θα την παω στον κτηνιατρο που ερχετε δεν τις εχω δωσει φαγητο κανονικο εκτος απο ψαρι που ειχα εξω για τα μικρα που βρηκα εγκατελημενα κονσερβα και ξηρη τροφη εγω δεν τις δινω ειδικα για σημερα να της βρασω κοτοπουλο η να την αφησω μεχρι αυριο να φτιαξει λιγο???σημερα ηταν η πρωτη φορα που την πηρα αγκαλια και γουργουριζε!!!την εχω παρει και φωτο!!:up: πως μπορω να το διαγραψω??το εβαλα στις καταγγελιες ουτε ακυρωση θεματος μπορω να κανω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back