Nεογέννητα γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

みことftw

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
Υπαρχει καποιος στην Κρητη (κυριως Ηρακλειο) που να μπορει να αναλαβει τρια νεογεννητα γατακια? Κατα προτιμηση με προηγουμενη εμπειρια, αλλα και χωρις, θα τον καθοδηγησουμε. Τα γατακια ειναι λιγων ημερων, θελουν ταισμα καθε 2-3 ωρες, αντιλαμβανεστε την ευθυνη. Για ενα χρονικο διαστημα μιας βδομαδας, μεχρι να επιστρεψει η κοπελα που τα βρηκε απο την Ευβοια. Μετα, θα τα αναλαβει αυτη. Προκειται για ενα μαυρο και δυο ασπρα-τριγρε μπεμπεδακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2232943:
Υπαρχει καποιος στην Κρητη (κυριως Ηρακλειο) που να μπορει να αναλαβει τρια νεογεννητα γατακια? Κατα προτιμηση με προηγουμενη εμπειρια, αλλα και χωρις, θα τον καθοδηγησουμε. Τα γατακια ειναι λιγων ημερων, θελουν ταισμα καθε 2-3 ωρες, αντιλαμβανεστε την ευθυνη. Για ενα χρονικο διαστημα μιας βδομαδας, μεχρι να επιστρεψει η κοπελα που τα βρηκε απο την Ευβοια. Μετα, θα τα αναλαβει αυτη. Προκειται για ενα μαυρο και δυο ασπρα-τριγρε μπεμπεδακια.
Ελα ρε θα τα επαιρνα εγω και εχω και εμπειρια αλλα φευγω σημερα για Αθηνα γμτ!Μακαρι να πανε ολα καλα με τα νεογεννητακια....:( Τωρα το Πασχα ολοι φευγουμε γαμωτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα ρε θα τα επαιρνα εγω και εχω και εμπειρια αλλα φευγω σημερα για Αθηνα γμτ!Μακαρι να πανε ολα καλα με τα νεογεννητακια....:( Τωρα το Πασχα ολοι φευγουμε γαμωτο...

Aχ ρε Ελενα, και εισαι η πρωτη που σκεφτηκα :/: Θα σου εστελνα και πμ. Μηπως εχεις κανα φιλο που ασχολειται? Για σκεψου!

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2232979:
Aχ ρε Ελενα, και εισαι η πρωτη που σκεφτηκα :/: Θα σου εστελνα και πμ. Μηπως εχεις κανα φιλο που ασχολειται? Για σκεψου!
Οχι...ειληκρινα...Για παρτε τηλ καμια φιλοζωικη!

Πηρα 100 τηλεφωνα χθες, απο το πρωι δεν εκανα τιποτα αλλο. Δεν υπαρχει τιποτα, ολοι οι εθελοντες ειναι γεματοι... Η κοπελα εφυγε, δεν ξερω τι εγιναν τα γατακια... Και για ποσα ακομα γατακια δεν θα ακουσουμε τιποτα...

Πως τα πατε με τα γατακια? Ρωταω γιατι και εγω απο προχτες το βραδυ φροντιζω τεσσερα κατσουλια 7 ημερων περιπου, και αντιλαμβανομαι το ζορι που τραβατε. Καλο κουραγιο και για οτι χρειαστει ρωτατε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back