Nτάφυ:Eνας άλλος Τζέκιλ και Χάιντ...

ESTELLE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους..Με παίρνει η μάνα μου τηλ. πρωί πρωί καταγχωμένη και θυμωμένη..Θα τον σκοτώσω τον Ντάφυ μου λεέι!Εδώ και 3 μέρες τον έχει πιασει αμοκ!Απο εκεί που ήταν ο πιο ήσυχος γάτος του κόσμου μεταμορφώθηκε εντελώς!Ολη τη μέρα σχεδόν κοιμάται και το βράδυ τους βγάζει την ψυχή:mad:.Είναι όλη νύχτα ξύπνιος και σεληνιάζεται..Τρέχει,πηδάει παντού,νιαουρίζει δυνατά..Σήμερα το πρωί είχε αδειάσει όλη την άμμο του μαζί με τα κακά του πάνω στο χαλί,έσπασε ένα πιάτο,ένα διακοσμητικό και γενικά τους έχει βγάλει την ψυχή..Δεν μπορώ να καταλάβω τί τον έχει πιάσει.Εντωμεταξύ δεν μπαίνει με τίποτα στην κλειστή λεκάνη με την άμμο γιατί τόσα χρόνια είχε συνηθίσει σε ανοιχτή.Η μητέρα μου όμως επειδή δεν έχει χώρο την έβαλε σε μια γωνιά στο σαλόνι και αυτός περιμένει πότε θα βγάλει το κάλυμμα για να μπει.Και με το που μπει γίνεται ο χαμός...Αν συνέχισει έτσι μου είπε δεν μπορώ να τον κρατήσω..Δεν ξέρώ γμτ τί να της πω γιατί πάσχει και απο ρευματοειδή αρθρίτιδα και της είναι πολύ δύσκολο κάθε λίγο και λιγάκι να τρέχει πίσω απο τον Ντάφυ.Τον πήρε με όλη την καλή διάθεση γιατί όσο τον είχα εγώ ήταν το πιο ήσυχο γατί του κόσμου..:(Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ γιατί όσοι ξέρουν την ιστορία του Ντάφυ καταλαβαίνουν...Τον λυπάμαι τόσο πολύ..Θα είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να ξαναλλάξει περιβάλλον και δύσκολο να βρεθεί κάποιος να τον πάρει γιατί είναι και 12 χρονών..:(:(
Της είπα να κάνει λίγη υπομονή μήπως αλλάξει κάτι αλλά εκτός απο την συμπεριφορά του την προβληματίζει και το θέμα της άμμου..Πού να τη βάλει ανοιχτή λεκάνη;Της είπα να τη βγάλει στο μπαλκόνι αλλά αυτός δεν βγαίνει με τίποτα έξω..Πλέον δεν ξέρω τί να κάνω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω την ιστορια του Νταφυ (προφανως υπαρχει προιστορια) απο οσα ομως περιγραφεις καταλαβαινω οτι η γατα εχει συσσωρευμενο αγχος και γενικα ολα αυτα ειναι μια αντιδραση επειδη φαινεται να μην περνα καλα. συνηθως οι γατες που ειναι καλα, ειναι ηρεμες γατες.

αφου λες οτι η μαμα σου δε μπορει, και με σενα δε συμπεριφεροταν ετσι, γιατι δεν την ξαναπαιρνεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή είναι και η ηλικία του τέτοια θα συμφωνήσω με την ιβάνα.
Μάλλον το γατάκι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και μάλλον έχει συνηθίσει σε διαφορετικό τρόπο ζωής.
Αλήθεια γιατί δεν το παίρνεις μαζί σου; Είναι μεγάλος και θα κάνει ωραία παρέα στο γατάκι σου. Αν και είναι σιαμέζος(πρέπει να είναι λίγο ζηλιάρης!!!) η γνώμη μου είναι ότι θα τα πάνε καλά.
Θα τον έπαιρνα εγώ, αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο, εννοώντας πάντα στην αρχή να καθήσω να κάνω τον διαιτητή :P. Δουλεύω και δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί για να κρατάω λίγο τα ηνία. Έχω την μικρή μου και είναι που είναι ζαβολιάρα λόγο ηλικίας, και έχει πάρει λίγο θάρρος στο σπίτι, δεν ξέρω πως θα αντιδράσει με ένα μεγάλο γατί.

Εσύ δεν μπορείς να τον κρατήσεις αλήθεια;

Αχ, έχει αγχωθεί ο κακομοίρης:(:( Όταν πρέπει να φιλοξενηθεί ενα γατάκι, όταν δεν βρίσκει τις γνωστές του συνθήκες, δυστυχώς παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα (και χειρότερα, να κάνει τσίσα παντού). Μήπως η άμμος του μπορεί να μπει στο μπάνιο;

Kορίτσια τον γάτο τον πήρα πριν 2 βδομαδες περίπου για φιλοξενία,ήθελα πολύ να τον κρατήσω αλλά δεν ήθελε ο άντρας μου επειδή έχουμε στο πρόγραμμα να πάρουμε και δεύτερο Μειν Κουν σε κανά 2 μήνες.Τον πήρε η μαμά μου με όλη την καλή διάθεση αλλά με το που τις έβγαλε τόσα προβλήματα τρελάθηκε.Δυστυχώς το μπάνιο της είναι τόσο μικρο που μετα βίας χωράνε κι αυτοί μέσα...:(

Επειδή εγώ την ξέρω την ιστορία του Ντάφφυ, νομίζω το εξής :
ή είναι μια αναμενόμενη αντίδραση λόγω της συνεχούς αλλαγής χώρου ή τα κάνει όλα αυτά για να τραβήξει την προσοχή των γονιών σου που λόγω ηλικίας ίσως, δεν μπορούν να ασχοληθούν μαζί του, όσο εκείνος θα ήθελε.
Έχω κι εγώ ένα σιαμέζο γάτο και ξέρω ότι σαν χαρακτήρες είναι πολύ καλοί μεν , αλλά λίγο περιέργοι.
Εύχομαι να ξεπεραστεί το πρόβλημα άμεσα. Νομίζω ότι αυτό που λείπει από τον Ντάφφυ είναι αγκαλιές και χάδια .

Ασχετο μπορεί...

Είναι περίοδος οίστρων στα θυληκά. Αν δεν είναι στειρωμένος, μπορεί να τις μυρίζει και να τρελένετε.:(:hmm:

Κατα τα άλλα θα συμφωνήσω με την Βούλα.

Το μόνο θηλυκο στο σπίτι είναι η μαμά μου!!:PΔεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες.Και οσο για αγκαλιές και χάδια οι δικοί μου του τα δίνουν και με το παραπάνω..Τί άλλο να κάνουν;:|Είναι δύσκολη περίπτωση κι εγώ έχω πλέον δεν ξέρω τι να κάνω..

Επειδή εγώ την ξέρω την ιστορία του Ντάφφυ, νομίζω το εξής :
ή είναι μια αναμενόμενη αντίδραση λόγω της συνεχούς αλλαγής χώρου ή τα κάνει όλα αυτά για να τραβήξει την προσοχή των γονιών σου που λόγω ηλικίας ίσως, δεν μπορούν να ασχοληθούν μαζί του, όσο εκείνος θα ήθελε.
Έχω κι εγώ ένα σιαμέζο γάτο και ξέρω ότι σαν χαρακτήρες είναι πολύ καλοί μεν , αλλά λίγο περιέργοι.
Εύχομαι να ξεπεραστεί το πρόβλημα άμεσα. Νομίζω ότι αυτό που λείπει από τον Ντάφφυ είναι αγκαλιές και χάδια .
Βούλα μου σίγουρα ο γατούλης έχει αγχωθεί με όλη αυτή την κατάσταση.Οι δικοί μου είναι πολύ νέοι και ασχολούνται όσο μπορούν.Και ο αδελφός μου επίσης..Είναι και το πρόβλημα της άμμου..Ανοιχτή λεκάνη πού να τη βάλει;Oταν ήταν σε μένα ήταν τόσο ήσυχος...αφού επίτηδες τον κυνηγούσα λίγο για να τρέξει μπας και χάσει κανά γραμμάριο..:PΔεν μπορώ να καταλάβω τί έπαθε εκεί...:/:

Εγώ νομίζω, ότι είναι ακόμη αρχή και ο Ντάφυ θα προσαρμοστεί!!Μην πανικοβληθούν οι δικοί σου και κάνουν θέμα μεσανατολικό τα τερτίπια του. Από το άγχος των συνεχών αλλαγών είναι. Εγώ θα τον άφηνα λίγες μέρες να συνηθίσει το νέο του σπίτι και μετά θα άρχιζα την εκπαίδευσή του στην κλειστή τουαλέτα. Τώρα στη αρχή, ας την αφήσουν ανοιχτή (είναι μπλιαχ, το ξέρω:sick:), μετά ας την σκεπάσουν χωρίς όμως την πόρτα, και σε λίγες μέρες, να βάλουν και την πόρτα. Σταδιακά πρέπει να επιδιωχθεί η προσαρμογή του. Ένα ταλαίπωρο γατάκι είναι, που με λίγη υπομονή θα γίνει ένας λατρευτός συγκάτοικος:):)

Τα είχε που τα είχε όλα η μαμά μου με τον Ντάφυ,άρχισε τώρα ο κύριος να τα κάνει έξω απο την τουαλέτα του...:mad:Της γέμισε το μεσημέρι το χαλί ακαθαρσίες σχεδόν σε όλη την επιφάνειά του..Τρελάθηκε η μαμά μου..Απορώ τόσο πολύ με τη συμπεριφορά του..Τόσο μεγάλη αντίδραση;Μέχρι που πριν λιγο με πήρε η μάνα μου και μου είπε να ψάξω να του βρω σπίτι..:(Δεν τη βλέπω να θέλει να κάνει υπομονη άλλο μαζί του..Πρόσπαθησα λίγο να την ηρεμήσω αλλά τίποτα...Μου είπε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα να βρω κάποιον να τον δώσω..:(:(:(

Αν είναι η κλειστή τουαλέτα, αναμενόμενο ήταν να τα κάνει απέξω, αφού πρέπει να εκπαιδευτεί για να την μάθει. Μεγάλο είναι το γατί, πώς να προσαρμοστεί αμέσως;

Αν είναι η κλειστή τουαλέτα, αναμενόμενο ήταν να τα κάνει απέξω, αφού πρέπει να εκπαιδευτεί για να την μάθει. Μεγάλο είναι το γατί, πώς να προσαρμοστεί αμέσως;
Ανοιχτή την είχε την τουαλέτα η μαμά μου..Αυτο της κάνει εντύπωση...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back