sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
16-05-10
23:20
Εχει δοκιμασει κανεις nail caps? Αν ναι τι εντυπωσεις εχετε?
Εχουμε προβλημα με το ξυσιμο, ειδικα στους καναπεδες, αγαρασαμε και καινουργιο καναπε αυτες τις μερες και τρεμω μην τον κανουν σαν τον παλιο...
Γενικα τα κυνηγαω για να μην ξυνουν τα νυχια τους στον καναπε αλλα οταν δεν ειμαι μπροστα σιγουρα το κανουν, απο τα σημαδια που βλεπω στον καναπε...
Αυτες τις μερες σκεφτομαι να αγορασω αυτες τις αυτοκολλητες ταινιες και να τις κολλησω στον καναπε για να πανε να ξυσουν και να μην τους αρεσει και να σταματησουν αλλα απ'την αλλη φοβαμαι μη χαλασει το υφασμα με την κολλα της ταινιας...ΕΙμαι σε απογνωση
Αν εχει κανεις καμμια ιδεα ας με βοηθησει...
τα nail caps μπορειτε να τα δειτε στο https://www.softpaws.com/
και τις αυτοκολλητες ταινιες εδω: https://www.petsathome.com/shop/paws-away-anti-scratch-protector-strips-12-pack-by-cosmic-15146
Εχουμε προβλημα με το ξυσιμο, ειδικα στους καναπεδες, αγαρασαμε και καινουργιο καναπε αυτες τις μερες και τρεμω μην τον κανουν σαν τον παλιο...
Γενικα τα κυνηγαω για να μην ξυνουν τα νυχια τους στον καναπε αλλα οταν δεν ειμαι μπροστα σιγουρα το κανουν, απο τα σημαδια που βλεπω στον καναπε...
Αυτες τις μερες σκεφτομαι να αγορασω αυτες τις αυτοκολλητες ταινιες και να τις κολλησω στον καναπε για να πανε να ξυσουν και να μην τους αρεσει και να σταματησουν αλλα απ'την αλλη φοβαμαι μη χαλασει το υφασμα με την κολλα της ταινιας...ΕΙμαι σε απογνωση
Αν εχει κανεις καμμια ιδεα ας με βοηθησει...τα nail caps μπορειτε να τα δειτε στο https://www.softpaws.com/
και τις αυτοκολλητες ταινιες εδω: https://www.petsathome.com/shop/paws-away-anti-scratch-protector-strips-12-pack-by-cosmic-15146
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα.
17-05-10
00:06
Απάντηση: nail caps για γατες
τα nail caps ειναι πολυ αστεια!!!!!
φανταζομαι οτι θα τσαντιζονται ομως οι γατουλες
δεν ξερω κιολας,αν τα εχει δοκιμασει καποιος ας μας πει...
αληθεια,πως τα βαζεις στη γατα?
κατα τα αλλα καπου διαβασα οτι το ονυχοδρομιο σου ειναι.....ασταθες...
δοκιμασε να παρεις βαρυτερο(εγω με αυτο του τζαμπο δεν εχω προβλημα,βεβαια του σανταμ του αρεσουν τα οριζοντια ονυχοδρομια οποτε βολευεται και στο χαλακι που εχω στο μπαλκονι) και κοφ τους και τα νυχακια
τα nail caps ειναι πολυ αστεια!!!!!
φανταζομαι οτι θα τσαντιζονται ομως οι γατουλες
δεν ξερω κιολας,αν τα εχει δοκιμασει καποιος ας μας πει...αληθεια,πως τα βαζεις στη γατα?
κατα τα αλλα καπου διαβασα οτι το ονυχοδρομιο σου ειναι.....ασταθες...
δοκιμασε να παρεις βαρυτερο(εγω με αυτο του τζαμπο δεν εχω προβλημα,βεβαια του σανταμ του αρεσουν τα οριζοντια ονυχοδρομια οποτε βολευεται και στο χαλακι που εχω στο μπαλκονι) και κοφ τους και τα νυχακια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
17-05-10
00:24
Ειναι οντως αστεια, ειδικα τα χρωματιστα! σαν μεταλλαγμενες ειναι γατες με τα χρωματιστα νυχια
Δεν ξερω πως τα βαζεις και φοβαμαι οτι θα τους τη σπανε και θα τα δαγκωνουν για να τα βγαλουν, ασε που φοβαμαι μην τα καταπιουν κιολας...Δεν ξερω προβληματιζομαι...
Το ονυχοδρομιο μου οντως δεν τους αρεσει γιατι ειναι ελαφρυ και κουνιεται και δε βρισκουν αντισταση για να ξυσουν τα νυχια τους...Οσο βαρυ κι αν ειναι ομως δε θα ειναι ποτε σαν την αντισταση που τους φερνει ολοκληρος καναπες ή το κρεβατι μου πχ. Δεν ξερω τι να κανω...
Ειναι οντως αστεια, ειδικα τα χρωματιστα! σαν μεταλλαγμενες ειναι γατες με τα χρωματιστα νυχια
Δεν ξερω πως τα βαζεις και φοβαμαι οτι θα τους τη σπανε και θα τα δαγκωνουν για να τα βγαλουν, ασε που φοβαμαι μην τα καταπιουν κιολας...Δεν ξερω προβληματιζομαι...
Το ονυχοδρομιο μου οντως δεν τους αρεσει γιατι ειναι ελαφρυ και κουνιεται και δε βρισκουν αντισταση για να ξυσουν τα νυχια τους...Οσο βαρυ κι αν ειναι ομως δε θα ειναι ποτε σαν την αντισταση που τους φερνει ολοκληρος καναπες ή το κρεβατι μου πχ. Δεν ξερω τι να κανω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα.
17-05-10
00:43
τους εχεις κοψει τα νυχακια?
τα ιδια περναω κι εγω οταν παιρνω μαζι μου την ηρα στο πατρικο μου-ολο παει να ξυσει τα νυχακια της σε μια πολυθρονα...
στο σπιτι μου δεν με νοιαζει γιατι ο καναπες μου ειναι παλιος...
τους εχεις κοψει τα νυχακια?
τα ιδια περναω κι εγω οταν παιρνω μαζι μου την ηρα στο πατρικο μου-ολο παει να ξυσει τα νυχακια της σε μια πολυθρονα...
στο σπιτι μου δεν με νοιαζει γιατι ο καναπες μου ειναι παλιος...
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
17-05-10
00:49
Αμα ειχα κι εγω δικο μου σπιτι δε θα με ενοιαζε, θα εβαζα καλυμματα...Τωρα ομως οι γονεις μου τον προσεχουν πολυ τον καναπε...Τα νυχια τα κοβω μονο στο Benny, αυτος ειναι που ξυνει τα νυχια του απο δω κι απο κει, τα μωρακια μου πανε σε ενα χαλακι που τους εχω στο μπαλκονι αποκλειστικα...Του Benny του κανω μανικιουρ πεντικιουρ, μονο βερνικι νυχιων δεν του περναω! Τα κοβω και τα λιμαρω μετα
μαλλον χρειαζεται πιο συχνα, δεν ξερω...
Αμα ειχα κι εγω δικο μου σπιτι δε θα με ενοιαζε, θα εβαζα καλυμματα...Τωρα ομως οι γονεις μου τον προσεχουν πολυ τον καναπε...Τα νυχια τα κοβω μονο στο Benny, αυτος ειναι που ξυνει τα νυχια του απο δω κι απο κει, τα μωρακια μου πανε σε ενα χαλακι που τους εχω στο μπαλκονι αποκλειστικα...Του Benny του κανω μανικιουρ πεντικιουρ, μονο βερνικι νυχιων δεν του περναω! Τα κοβω και τα λιμαρω μετα
μαλλον χρειαζεται πιο συχνα, δεν ξερω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
17-05-10
00:57
παρατηρησα οτι τα νυχια τους πραγματι μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα...
καλη ιδεα τα ψευτικα νυχια...πολυ αστεια
αντε ρε παιδια,πειτε οι πιο εμπειρες αποψεις!!!!
παρατηρησα οτι τα νυχια τους πραγματι μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα...
καλη ιδεα τα ψευτικα νυχια...πολυ αστεια

αντε ρε παιδια,πειτε οι πιο εμπειρες αποψεις!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki