Naysa και Bruna, 2 γάτες σε ένα σπίτι

naysa89

Νεοφερμένο μέλος

Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Εκτος απο την κορουλα μου την Ναυσα , τωρα εχουμε και αλλη μια μικρουλα στην παρεα την Bruna . 4 μηνων και 1μιση αντιστοιχα.. Την δευτερη την ειχα στο μπανιο για 4 μερες για να μαθει την μυρωδια της η μεγαλη μου , αλλα απο εχθες που ειναι μαζι μεν κοπηκαν τα πολλα κχχχ και κυνηγιουνται κ παιζουν που κ που , αλλα η πρωτη μου της επιτιθεται ανα διαστηματα και τσακωνονται . Και ειμαι στεναχωρημενη γιατι η Naysa μου ζηλευει και το καταλαβαινω σε καθε της κινηση , καθε της βλεμμα..:(:(

Ποσο καιρο θα τις παρει να ζουν αρμονικα μαζι και να γινουν φιλες; Μηπως η γατουλα μου με μισει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχει σταματησει να της επιτιθεται της μικρουλας κ αυτη κρυβεται ... Ειδικα οταν παιζει με τα παιχνιδια της ζηλευει παρα πολυ..Ασε που κοιμαται παρα πολυ για να μην την βλεπει , δεν ξερω..:lol: Την πιανει με τα δυο της χερια και της ορμαει στο λαιμο ή στην πλατη:beating:.

Ειναι λυπημενη η πρωτη μου... Νομιζει οτι ηρθε η αλλη να της παρει τη θεση... Σημερα οταν της εκοβα τα νυχακια της δεν ηθελε να κατσει αλλο κ μου ορμηξε πολυ ασχημα.. Που ποτε δεν το εκανε.. Εχουμε φοβερες περιπετειουλες βεβαια στον κτηνιατρο , αλλα αλλο θεμα αυτο..Θα φτιαξουν τα πραγματα ? Δεν μπορω νομιζω οτι με βλεπει σαν κακια με την καινουρια γατουλα συνεργο της... Υπαρχει περιπτωση να μην τα βρουν ? Απο μυρωδια την γνωριζε ηδη 3 μερες κ μετα τις αφησαμε μαζι .. Και ιδου ! Κυνηγητα σε ολο το σπιτι και επιθεσεις:(:( Γιατι να μην ειναι τοσο γλυκιες οπως οταν κοιμουνται μαζι ? Πως γινεται να κοιμουνται μαζι και να μην τα βρισκουν in real life ? Βοηθειααα:'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Naysa και Bruna 2 γατες σε ενα σπιτι..

Δώσε λίγο χρόνο στα γατιά και θα τα βρούν!..
Εμένα τα δικά μου έχουν 11 χρόνια διαφορά και τα βρήκαν! :)
Απλά η "παλιά" θέλει να εδραιώσει την θέση της στο σπίτι και για αυτό έχει νευράκια πιστεύω..

Πολύ πρόσφατα αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με δύο αρσενικά γατάκια συνομήλικα κιόλας. Την πρώτη μέρα σκέψου ότι ο πρώτο γάτος μόλις είδε τον δεύτερο άρχισε τα κχχχχ και έτρεμε ολόκληρος από τα νεύρα του.Τις πρώτες μέρες ο πρώτος κυνηγούσε τον δεύτερο μέχρι και στην τουαλέτα, του έστηνε καρτέρι έξω από την κλειστή αμμολεκάνη και τον άρχιζε στο ξύλο. φαντάσου ότι είχα κόψει τα νύχια στον πρώτο και τα είχα αφήσει σουβλερά στον δεύτερο για να μπορεί να αμυνθεί. Τώρα - μετά από 1,5 μήνα - κοιμούνται μαζί αγκαλιά. Θέλει υπομονή. Απλώς πρέπει να έχεις το νου σου στην μικρή επειδή είναι πολύ πιο μικρόσωμη να μην τη χτυπήσει άσχημα η πιο μεγαλόσωμη. Και επίσης, κατά τη γνώμη μου, να έχεις ένα σημείο στο σπίτι που το μικρό να είναι απολύτως ασφαλές (ειδικά όταν μένουν μόνα τους).

Απάντηση: Naysa και Bruna 2 γατες σε ενα σπιτι..

Θα τα βρουνε..μην αγχωνεσαι.Ειναι απολυτα φυσιολογικη αυτη η συμπεριφορα.Και ο δικος μου ,οταν εβαλα την μικρη μεσα...ελεγες οτι θα την κατασπαραξει,αλλα τεκλικα τα βρηκαν.Σε μια βδομαδα την ανεχοταν,σε 15 μερες ηταν μια χαρα.Να τα χαιρεσαι.:D

Δώσε λίγο χρόνο στα γατιά και θα τα βρούν!..
Εμένα τα δικά μου έχουν 11 χρόνια διαφορά και τα βρήκαν! :)
Απλά η "παλιά" θέλει να εδραιώσει την θέση της στο σπίτι και για αυτό έχει νευράκια πιστεύω..

Αφου τα βρηκαν τα δικα σ με τοση διαφορα , τοτε ευελπιστω πως συντομα θα γινουν φιλες:)
Η παλια ειναι αγριογατα.. Τσαμπουκαλου κ νευρικια:wall: .. Μονο οταν κοιμαται μπορω να την χαιδευω..
Αντε να μαθει η μια την αλλη να παιζουν να ηρεμισει λιγο :alljumpy:

Πολύ πρόσφατα αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με δύο αρσενικά γατάκια συνομήλικα κιόλας. Την πρώτη μέρα σκέψου ότι ο πρώτο γάτος μόλις είδε τον δεύτερο άρχισε τα κχχχχ και έτρεμε ολόκληρος από τα νεύρα του.Τις πρώτες μέρες ο πρώτος κυνηγούσε τον δεύτερο μέχρι και στην τουαλέτα, του έστηνε καρτέρι έξω από την κλειστή αμμολεκάνη και τον άρχιζε στο ξύλο. φαντάσου ότι είχα κόψει τα νύχια στον πρώτο και τα είχα αφήσει σουβλερά στον δεύτερο για να μπορεί να αμυνθεί. Τώρα - μετά από 1,5 μήνα - κοιμούνται μαζί αγκαλιά. Θέλει υπομονή. Απλώς πρέπει να έχεις το νου σου στην μικρή επειδή είναι πολύ πιο μικρόσωμη να μην τη χτυπήσει άσχημα η πιο μεγαλόσωμη. Και επίσης, κατά τη γνώμη μου, να έχεις ένα σημείο στο σπίτι που το μικρό να είναι απολύτως ασφαλές (ειδικά όταν μένουν μόνα τους).

Συνεχεια αυτες βλεπω οταν ειμαι εγω.. Αμαν , πως κανει ετσι ?? :P:P Σε ξεχωριστα δωματια να ειμαι κ σιγουρη οταν λειπω

Θα τα βρουνε..μην αγχωνεσαι.Ειναι απολυτα φυσιολογικη αυτη η συμπεριφορα.Και ο δικος μου ,οταν εβαλα την μικρη μεσα...ελεγες οτι θα την κατασπαραξει,αλλα τεκλικα τα βρηκαν.Σε μια βδομαδα την ανεχοταν,σε 15 μερες ηταν μια χαρα.Να τα χαιρεσαι.:D

Καπως ηρεμησα:clapup: Σε ευχαριστωωω!!!

Τι να κανω? Συνεχεια απο πανω τους θα ειμαι ? Οταν ειμαι πχ εγω απασχολημενη ο αγγελος θα επιβλεπει και το αντιθετο . Οταν ειμαστε και οι διο , τις χωριζουμε για να μην εχουμε κανενα απροοπτο .. Της επιτιθεται συνεχεια της μικρουλας και ειναι τοσο ησυχη και καλη.. Αυτη παιζει η αλλη ορμαει .ΑΜΑΝ !!:rant:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!

Οτι επαθα και εγω με τις 2 κυριες μου! Η πρωτη ορμουσε στην μικρη....την εβαζε κατω και την ακινητοποιουσε μεχρι να σταματησει να αντιστεκεται...! Ειναι ενας τροπος να της λεει : "Εγω ειμαι η Βασιλισσα εδω μεσα...εσυ μικρο νιανιαρο...που εισεβαλες εδω μεσα...κατσε κατω"..! χαχα

Θελει υπομονη....! Δεν της κανει κακο....απλα προσπαθει να επιβληθει..! Φροντηζε να διχνεις πολυ αγαπη στην πρωτη σου γατα...! Να της δινεις περισσοτερη σημασια...για να καταλαβει οτι δεν επαψες να την αγαπας ουτε την αντικατεστησες!! Εμενα μου κρατουσε και μουτρα στις αρχες..χαχαχαχα! Οποτε την χαϊδευα μου μουρμουριζε και εφευγε!! Ολα ειναι καλα τωρα..! Μη σου πω οτι η μικρη κυριαρχισε γρηγορα!!

Ακομη παλευουν....και θα συνεχισουν να παλευουν....να μαλωνουν μερικες φορες...κτλ κτκλ..! Κανε υπομονη!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω και αρκετες μερες τα εχουν βρει μια χαρα ! Κωλος και βρακι χαχχαχαχα :alljumpy:! Ολη μερα παιζουν και ειδικα η πρωτη μου την κουραζει πολλες φορες γιατι αυτη ειναι πιο ησυχη ακομα και παιζουν ξυλο, σαν παιχνιδια παντα! Και η δικη μου μ κρατουσε μουτρα στην αρχη , αλλα τους δινω πολυ προσοχη και αγαπη και τωρα ολα ενταξει !! Εχουν πολυ πλακα παντως ! Ειδικα στην αρχη που εφερα την καινουρια η αλλη την κοιτουσε υπεροπτικα με πολυ ειρωνικο υφος κ καλα " Πως εισαι ετσι , κ τι δουλεια εχεις στο σπιτι ΜΟΥ ! Αλλα τωρα ... αγαπουλες και τρεχαλητο ολη μερα:hug:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back