Nebelung

Δωρα πραγματικα ονειρεμενη ρατσα!:inlove::inlove::inlove: Περιμενουμε ποτε θα δουμε μια τετοια στην Ελλαδα.:D
Παντος ξερεις να ξετρυπωνεις τα καλυτερα;)
Και το γκρι χρωμα,παντα σταθερη αξια!;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχα! Νομίζω τέτοια είναι η γάτα μιας φίλης μου... Θα τη βγάλω pic και θα την ανεβάσω... Λίαν συντόμως ^^

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μανδαμ μαμα Μέλα,δυστυχως οι γατουλες αυτης της ρατσας ειναι μονο μπλε.Αλλα ο Μελας ειναι ρατσα απο μονος του!:P:up:
Ειναι στ'αληθεια πανεμορφες,τα εκτροφεια τους ειναι οντως πολυ πολυ λιγα,και ειχαν και προβληματα στην εκτροφη,αλλα αν εχεις υπομονη και περιμενεις τη σειρα σου αποκτας ενα απο αυτα τα πανεμορφα αιλουροειδη...

γεια σας
πραγματικα ειναι υπεροχη γατα :)
μου αρεσε πολυ η Russian blue αλλα μου αρεσουν και οι μακρυτριχες πολυ οποτε η συγκεκριμενη ειναι απλα ιδανικη :up:
μπορει καποιος να βαλει κανενα link για εκτροφεια Nebelung?

Υπαρχουν πολυ πολυ λιγα εκτροφεια,και η λιστα αναμονης ειναι τεραστια δυστυχως...

Μανδαμ μαμα Μέλα,δυστυχως οι γατουλες αυτης της ρατσας ειναι μονο μπλε.Αλλα ο Μελας ειναι ρατσα απο μονος του!:P:up:

Μμμμμμμμ :cool: Ζηλέψατε μαμά μπλε γάτου που ο γάτος μας είναι πλάσμα της ομίχλης??????????????? :P

Σοβαρά τώρα, Δώρα μου το ξέρουμε πως οι Nebelung είναι μόνο μπλε, αλλά ο Μελάκος όντως μοιάζει μαζί τους στο σουλούπι του :)

Και εννοείται πως η Nebelung δεν πιάνει μία μπροστά στη ράτσα Μέλα :cool:

(σαν να ακούω από κάπου να φωνάζουν "ψωνάαααααρα......." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:)

Απλά τέλειες:)

Ψωναραααααααααααααααααα μαμά Μέλα!:P

Πολύ όμορφες γατούλες!! Το χρώμα τους τα σπάει.. και το τρίχωμά τους φαίνετε τόοοοσο απαλό!!!! Για τρελά ζουλίγματα!

nebelung-1.gif

nebelung-cat-3.jpg

NisaSerebHaze3252-1.jpg

Nebelung6.jpg

Μετα και απο αυτες τις φωτογραφιες,ειμαι επισημα ερωτευμενη και μεγαλη φαν αυτης της ρατσας!!!!Ποτε δεν μου αρεσε καποια συγκεκριμενη ρατσα ιδιαιτερα,θεωρουσα οτι ολες οι γατες ειναι κουκλες,αλλα αυτες ειναι για μενα το κατι παραπανω!!!!!!!!!!Ειναι συνδυασμος του γκρι χρωματος και του φουντωτου που με τρελαινει!!!!!!Ειναι η γατα μου ολογκριζη!!!!!!!Πολυ θα ηθελα μια.....
Thanks Δωρα για την τρελη ανακαλυψη!!!!!!!!!!

Είναι πράγματι πανέμορφες! Αυτό είναι αλήθεια. Λες να αρχίσουμε να τις φέρνουμε και ελλάδα? ;)

Κοριτσια εγω σας ειπα...Ηδη σκεφτομαι να ρωτησω ποσο καιρο πριν πρεπει να μπω στη λιστα αναμονης,αν ειναι κανενα χρονο θα κλεισω απο τωρα ενα ζευγαρι για να τα εχω μολις παρω μεταθεση του χρονου.Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα...Εξαρταται βεβαια κι απο την τιμη τους και τη λιστα αναμονης...

Αμα το κανεις,εγω θα κλεισω ενα μωρο απο τωρα!!!Κι ας νιαουριζει οτι θελει το στριτζογατο!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:Κοιτα επιμονη!Καλε εσυ ερωτευτηκες,σαν εμενα!:redface:
Στ'αληθεια,αν δεν ημουν τοσο μακρια,θα τα εκλεινα απο τωρα!

Επίσης εγώ θα κλείσω το δέυτερο μωρό!!!

Πρώτα φυσικά θα πάω να πάρω ένα δάνειο να αγοράσω ένα μεγαύτερο σπίτι γιατί δεν με βλεπω καλά με τόσες γάτες!! :lol:

Όχι χωρίς πλάκα! Δώρα αν φέρεις τέτοια πλάσματα στην χώρα μας μπαίνω απο τώρα στην λίστα αναμονής για τα μωρά! Και επειδή απ'ότι φαίνεται θα γίνεις γιαγιά σχεδόν όλων των γατιών μου θα τους λέω τα βράδια για να κοιμηθούν παραμύθια για την γιαγια τους! :lol::lol::lol:

Αχ Δωρα μου μολις λοιταζα αυτο το σαιτ
https://www.nebelung.nl/nebelung_standard.html
και η Leia εχει στα αληθεια πολλα χαρακτηριστικα απο αυτην τη ρατσα!!!!!Μεχρι και τις τουφιτσες πισω απο τα αυτια που πρεπει να ειναι πιο ανοιχτο γκριζο!!!!!!Λεει οτι το χρωμα των ματιων τους σταθεροποιειται στα 2 τους χρονια στο πρασινο.Γυρω στους 8 μηνες,ειναι συνηθως κιτρινο-πορτοκαλι με εντονο πρασινο γυρω απο την κορη του ματιου,οπως της Leia!!!!
Που εισαι μαμα Μελα να φωναξεις "ψωναραααααα"!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back