Havana
Διάσημο μέλος
Σάββατο ..ξυπνάω πανικόβλητη μετά από ένα 20 όρο γύρισμα ..(ΓΚΡΡΡ@##$$^&**(() +_)^%$#) τρέχω στο the mall να προλάβω ταχυδρομείο , δουλειές κτλ και πάει η ώρα 5...
Θυμάμαι ότι σε ένα πμ είχαμε πει με τη Νεκταρια που έχει το εκτροφείο με τα main coon , να πίναμε ένα καφέ....
Παίρνω το καραβάκι και σκάω Σαλαμίνα...
Την παίρνω στο κινητό και ακούω την Νεκταρια από την άλλη άκρη της γραμμής --«Κατερίνα που χάθηκες δεν είπαμε να πίναμε έναν καφέ?»
¨»Σαλαμίνα είμαι που έρχομαι και πως??»\\
Πηγαίνω σε ένα μέρος παραδεισένιο, με πολύ πράσινο και ένα σπίτι κουκλόσπιτο..
Και ναι περιμένεις να γινεται της τρελης αλλα δεν γινεται...(ειλικρινα δεν μου αποκαλυψε το κολπο)
Τα γατιά εκεί ειναι ελευθέρα και πολύ Ζεν !
Εχουν 2 σουπερ playroom και 2 υπεροχα περιφραγμενα αίθρια για να λιάζονται και να παίρνουν τον αέρα τους , (αν και μερικά προτιμούν να τεμπελιάζουν στο δωμάτιο της αφεντικίνας τους!!!)
Την αμαρτια μου θα την πω κλουβακι ειδα μονο ενα και αυτο ειχε ενοικο ενα ινδοικο χοιριδιο με το οποιο δεν συμπαθηθηκαμε και πολυ...
Μπορ να πω οτι χαιδεψα πρωταθλητες και αρκετες υποψηφιες πρωταθλητριες, ειδα μπεμπακια maincoonakia και τον κουκλαρο τον Braveheart ο οποιος αναζητει ακομη για ενα σουπερ σπιτακι..., και πολλα μικρα tea-cup yiorksair (αχου τα μωρε τα πατσαβουρακια)
Μπορω να πω οτι ολη αυτη η επισκεψη ηταν ενα ευχαριστο διαλειμα απο τη τρΕλα της πολης.
Να ευχαρηστησω Τη Νεκταρια με ολη μου την καρδια που μου ανοιξε την πορτα της με ξεναγησε στο εκτροφειο της και με περισσια υπομονη μου μιλουσε για θεματα εκτροφης.
Ηταν μια μερα χαλαρωσης , μια κουβεντα εκ βαθεων και μια εκδρομη –αστραπη που δεν θα ξεχασω
Νεκταρια thanks
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
, πανεμορφα, πρωτη φορα ειδα original περσικη γατα απο κοντα και μπορω να πω ξετρελαθηκα με τα παλκουτσωτα μυτακια!!!!τωρα καταλαβαινω γαιτι τοσοα ντορος με τις περσικες!!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και που να γνωρίσεις κ το χαρακτήρα κ την εξύπνάδα τους θα σε σκλαβώσουν. Δεν είναι τυχαίο που λέγεται ότι η Περσική είναι η λιγότερο γάτα από τις γάτεςπαιδια η Νεκταρια εχει 2 περσικα στεριωμενα, πανεμορφα, πρωτη φορα ειδα original περσικη γατα απο κοντα και μπορω να πω ξετρελαθηκα με τα παλκουτσωτα μυτακια!!!!
τωρα καταλαβαινω γαιτι τοσοα ντορος με τις περσικες!!!!![]()
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
τι εννοεις ?Και που να γνωρίσεις κ το χαρακτήρα κ την εξύπνάδα τους θα σε σκλαβώσουν. Δεν είναι τυχαίο που λέγεται ότι η Περσική είναι η λιγότερο γάτα από τις γάτες
staman2
Περιβόητο μέλος
Και που να γνωρίσεις κ το χαρακτήρα κ την εξύπνάδα τους θα σε σκλαβώσουν. Δεν είναι τυχαίο που λέγεται ότι η Περσική είναι η λιγότερο γάτα από τις γάτες
ΔΙΚΙΟΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.!!!

Όχι πως δεν λατρεύουμε όλες τις γατούλες του κόσμου. Όλες τους νομίζω έχουν κάτι ξεχωριστό. Όμως τα περσικά είναι το κάτι άλλο. Είναι έρωτας, είναι ψυχούλες που μιλούν, είναι λεπτά στους τρόπους.. δεν ενοχλούν όταν καταλαβαίνουν πως δεν πρέπει για κάποιο λόγο... Είναι υπάκουα. Και σε κοιτούν όταν θέλουν κάτι μ'εκείνα τα τεράστια γλυκά εκφραστικά τους μάτια που δεν μπορείς να τους αντισταθείς. Εγώ τουλάχιστον έτσι παθαίνω..
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εννοώ ότι δεν συμπεριφέρονται με την κλασσική συμπεριφορά που έχουμε συνηθίσει να συμπεριφέρονται οι γάτες, είναι πολύ γλυκές ήρεμες καθόλου επιθετικές και υιοθετούν πολύ εύκολα πολλές ανθρώπινες συνήθειες. Όμως για να καταλάβει κάποιος τι εννοώ πρέπει να έχει ζήσει έστω κ για μικρό διάστημα με μια Περσικήτι εννοεις ?
και εγώ αυτό παθαίνω κ νομίζω ότι το εκμεταλλεύονταιΔΙΚΙΟΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.!!!
Όχι πως δεν λατρεύουμε όλες τις γατούλες του κόσμου. Όλες τους νομίζω έχουν κάτι ξεχωριστό. Όμως τα περσικά είναι το κάτι άλλο. Είναι έρωτας, είναι ψυχούλες που μιλούν, είναι λεπτά στους τρόπους.. δεν ενοχλούν όταν καταλαβαίνουν πως δεν πρέπει για κάποιο λόγο... Είναι υπάκουα. Και σε κοιτούν όταν θέλουν κάτι μ'εκείνα τα τεράστια γλυκά εκφραστικά τους μάτια που δεν μπορείς να τους αντισταθείς. Εγώ τουλάχιστον έτσι παθαίνω..
staman2
Περιβόητο μέλος
Εννοώ ότι δεν συμπεριφέρονται με την κλασσική συμπεριφορά που έχουμε συνηθίσει να συμπεριφέρονται οι γάτες, είναι πολύ γλυκές ήρεμες καθόλου επιθετικές και υιοθετούν πολύ εύκολα πολλές ανθρώπινες συνήθειες. Όμως για να καταλάβει κάποιος τι εννοώ πρέπει να έχει ζήσει έστω κ για μικρό διάστημα με μια Περσική
Εχεις απόλυτο δίκιο. Πρέπει να τις ζήσει κάποιος για να καταλάβει τη διαφορά. Πριν πάρω περσική δεν το πίστευα, παρόλο που μου το έλεγε η ξαδέλφη μου που είχε και περσική γάτα.
Μόλις έζησα τον Πέρση μου, κατάλαβα πως η ράτσα αυτή είναι το κάτι άλλο.Είναι πολύ διαφορετικός από τον κεραμιδογατούλη μας, αλλά διφέρει ακόμη κ από τη Νάλα που είναι της ίδιας ράτσας .(τσιντσιλά- η οποία είναι πιο νευρική κ διαφορετική στο ταμπεραμέντο αλλά κι αυτή πολύ ίδια σχεδόν σε όλα με τον Πέρση)
Πάντως είναι αιθέρια πλάσματα. Νομίζω...Με αυτά τα τεράστια όλο γλύκα μάτια τους!!!
Επίσης είναι πολύ καταδεκτικά στα άλλα ζωάκια. Τα δέχονται κατευθείαν χωρίς να θεωρούν κτήση τους τον χώρο που βρίσκονται.Τουλάχιστον ο δικός μου δέχεται με αγάπη κ χαρά τον σιαμέζο που φιλοξενούμε αυτόν τον καιρό στο σπίτι. Μάλιστα υποχωρεί ευγενικά στο παιχνίδι κ τον αφήνει να παίρνει τα παιχνιδάκια του.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ααα!!!καταλαβαΕννοώ ότι δεν συμπεριφέρονται με την κλασσική συμπεριφορά που έχουμε συνηθίσει να συμπεριφέρονται οι γάτες, είναι πολύ γλυκές ήρεμες καθόλου επιθετικές και υιοθετούν πολύ εύκολα πολλές ανθρώπινες συνήθειες. Όμως για να καταλάβει κάποιος τι εννοώ πρέπει να έχει ζήσει έστω κ για μικρό διάστημα με μια Περσική
και εγώ αυτό παθαίνω κ νομίζω ότι το εκμεταλλεύονται
νομιζω ομως πως εχει να κανει και με τον χαρακτηρα της γατας!κι ο δικος μου ετσι ειναι και ειναι κεραμιδακι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι τα καθαρματάκια μας το εκμεταλλεύονται. Να δεις που θέλει να τον ταϊζω στο στόμα. Με κοιτά στα μάτια και κάνει όπισθεν πηγαίνοντας προς το πιάτο του κ δεν αρχίζει να τρώει αν δεν του δώσω τις πρώτες δυο χούφτες από το χέρι μου...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
!!!
μαλλον πρεπει να την παρει ενα τηλεφωνο η να της στειλει ενα πμ...

Luna
Περιβόητο μέλος

μπηκα εδω για να ρωτησω κατι την Havana!
πηρες ενα πμ μου??γιατι δεν μου εμφανιζεται στα απεσταλμενα μου και δεν ξερω αν τελικα το εστειλα η βγηκα πριν το στειλω!!!!

Havana
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
κι ετσι σου απαντησα μεσω μαιλ....
ελπιζω να βρεθηκε ακρη στην επικοινωνια μας γιατι εχουμε να πουμε πολλα..

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Havana η Κ--------ι μου,σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Δεν περιμενα οτι θα εντυπωσιαστεις τοσο πολυ.Αυτο αποδικνυει την σκληρη ,επιπονη,και επιμονη δουλεια 7 χρονων.Χαιρομαι γιατι τελικα αναγνωριζονται οι κοποι μου και αυτο μου δινει δυναμη να συνεχισω.Αγαπω ολο τον κοσμο.Και αυτους που με κρινουν ασχημα και αυτους που στεκονται διπλα μου.
Με αγαπη
Νεκταρια
Havana
Διάσημο μέλος
και οταν ολα σε κοιταζουν στα ματια!!!
αφησα και τα γυαλια μου εκει , κι αυτο σημαινει οτι θα σου ξαναρθω συντομα!!!
ευχομαι πολλα γερα και ομορφα γατια !!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool