Nektar Cats

NEKTARCATS

ΝΑΙ,ΝΑΙ καντο γρηγορα,η παρεα σου ειναι πολυ ευχαριστη:).Να σου πω τυχαια κοιταζα και ειδα την απαντηση σου.Αληθεια γιατι δεν μας ειδοποιουν πια οταν παρακολουθουμε ενα θεμα?Ειδα πως ενα κοριτσακι 15 χρονων ψαχνει για γατο(υιοθεσια).Τι λες σαν μικρη δεν ειναι?Οι γονεις της αραγε συμφωνουν?:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

15 ετων τα κοριτσια ειναι πολυ συνηδειτοποιημενα, και φανηκε πολυ σαφης στο τι ακριβως ψαχνει...:up:
νομιζω ειναι οκ!

δεν εξρω για τις ειδοποιησεις τι γινεται μηπως εχεις επιλεξει κατα λαθος να μη λαμβανεις ειδοποιησεις πλεον??/:hmm:
επισης καποιος εψαχνε γαι περσικο οπως εγραψε και η σλιδεριν πιο πανω , δεν ξερω αν τα περσικα τα εχεις για δοσιμο.....

ηρθε σημερα η καρτα μελους του εογ...:up:
νομιζω οτι πρεπει λιγο να το παρουν στα σοβαρα το θεμα , ενα χαρτι κομμενο με το χερι δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη εικονα...:(
και επιτελους πρεπει να γινει μια ιστοσελιδα σωστη!!! :):redface::P

οστωσο θα αδραξω την ευκαιρια να πω το εξης απο εδω ...
Σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι ροδινα στην Ελληνικη εκτροφη γατας , αν και γινονται σημαντικες προσπαθειες απο πλευρας εκτροφεων για ακομη πιο ποιοτικα γατια,
οι ανθρωποι μεχρι στιγμης που γνωρισα και συνομιλησα και ασχολουνται χρονια με αυτη τη δουλεια , ειναι αν μη τι αλλο ευγενικοι και προθημοι να λυσουν οποιαδηποτε απορια μου, απο τους πιο μεγαλους μεχρι τους νεοτερους ολοι ειχαν τον ιδιο κωδικα αλλυλεγυης.και αυτο ειναι πολυ πολυ σημαντικο, δεν ειδα καποιον να προπαθει να παραπληροφορησει , η να προσπαθει να ¨βγαλει το ματι του αλλου"

Να εχυαριστησω τον κυριο Φρεδερικο που στο πρωτο μου αγχωμενο τηλεφωνημα δεν με αποπειρε!!!
Τη Νεκταρια που μου μιλαγε με υπομονη και με εφερε σε επαφη με την Τατιανα την πρωτη εκτροφεα ragdoll στη Ελαλδα ,
την Αννα , sublime, που μου ελυσε αρκετες απορειες επισης!!!
την Φωτηνη που μου εστειλε το πεντικρι πολυ γρηγορα και γιατις καλες της ευχες μεσω μαιλ...
ολοι τους εκτρφουν γατες αλλα κανεις δεν το ειδε ανταγωνιστικα...
νομιζω οτι η ελληνικη εκτροφη γατας ειναι σε καλα χερια και σε πολυ καλο δρομο!!!:up:

ξερ ειναι λιγο εκτος αλλα ηταν ευκαιρια να τα πω απο δω
χιχιχιχιχι:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εσενα μπραβο σου Κατερινα γιατι εισαι ανθρωπος που τα εκτιμα ολ'αυτα:)

......
νομιζω οτι η ελληνικη εκτροφη γατας ειναι σε καλα χερια και σε πολυ καλο δρομο!!!:up:.. ξερω ειναι λιγο εκτος αλλα ηταν ευκαιρια να τα πω απο δω -χιχιχιχιχι

Πολύ χαίρομαι που το διαβάζω αυτό.
Όσο για τις περσικές είναι πράγματι αλήθεια 'όλα όσα γράφτηκαν αν κρίνω από τον Χουχουδίτο. Και κάτι άλλο. Η Ελινούλα μου που ήταν μωρό του "δρόμου" πήρε πολλά από τη δική του συμπεριφορά. Και άν και διαφέρει πολύ στο χαρακτήρα και την προσωπικότητα μεγάλωσε κάτω από την ήρεμη παρουσία του Χούχου πράγμα που είμαι σίγουρη ότι την επηρέασε και την επηρεάζει ακόμα πολύ προς το καλό.
Πρέπει να πω πως πρόκειται για εξαιρετικά έξυπνη γατούλα. Δεν πιστεύω ότι΄είναι αληθινά όσα βλέπουμε πως κάνει! Απίστευτα πράγματα!
Ο Χούχος όμως είναι το κάτι άλλο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back