konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
, την πηρα, της εκανα θεραπεια απο τοτε η μαγευτική Σκατουλα (δεν θελω σχολια για το ονομα, το βρισκω πολυ τρυφερο, ετσι λεω τις φιλες μου) εγινε μελος της οικογενειας
!! απο τοτε λοιπον εχω αγαπησει τις γατες οσο και τους σκυλους και ειμαστε a happy family!! Να σημειωσω ότι η σκατουλα δεν ειμαι σιγουρη οτι εχει καταλαβει οτι ειναι γατα, γιατι την πηραμε πολυ μικρη και αντιγραφει τον μεγαλο της σκυλοαδερφο σε παρα πολλα πραγματα!!
για να μην σας κουραζω, το θεμα μου ειναι οτι επειδη πιστευω οτι οι ζωοφιλοι δεν φαινονται μονο στα δικα τους ζωακια αλλα και σε αυτα που εχουν αναγκη, αποφασισα να παρω μια ημιτυφλη γατουλα και να της δωσω την αγαπη μου για να γινει κι αυτη ευτυχισμενη οπως η Σκατουλιτσα μου (και οπως αξιζει σε ολα τα ζωακια φυσικα)!!εχω αγχωθει λιγο ομως. Δεν ανησυχω τοσο για τον Μουργο οσο για την Σκατουλα, που δεν ξερω πως θα αντιδρασει και πως θα εκφρασει τη ζηλεια της....
δεν θελω ομως σε καμια περιπτωση να νιωσει και ασχημα η παραμελημενη η νεα γατουλα ενω δεν ξερω τι πρεπει να προσεξω λογω της καταστασης της..τη γατουλα θα την παρω αυριο η μεθαυριο... Συγγνωμη που σας κουρασα, αν μπορειτε βοηθειστε!!p.s. ειναι στειρωμενη και η νεα γατουλα και η Σκατουλα, καθοτι τριβοταν στον Μουργο και ειχαμε θεματα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημέρα και καλωσήρθες.

Το καλύτερο απο όλα είναι να έρθουν σε σταδιακή επαφή .Δηλαδή το νεο μέλος πρώτα πρέπει να μπει σε ένα δωμάτιο με τα πραγματάκια του.Αυτά θα μυρίζονται πίσω απο τις πόρτες,μετά οπτική επαφή,στον ιδιο χώρο δηλαδη για λίγο και πάντα να είσαι και εσύ μπροστά κλπ.Σιγά σιγά θα συνηθίσει το ένα το άλλο.Μην ανησυχείς.Όλοι όσοι έχουμε 2 γάτες..τα ίδια περάσαμε.Συνήθως υπάρχει αντίδραση κυρίως απο την παλιά γάτα,γίνονται κχχχχχχχχχχ,σηκώνονται τρίχες κλπ.Αλλά σχεδόν πάντα η κατ'αληξη είναι θετική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Μην ανησυχείς και μην στενοχωριέσαι όταν τα βλέπεις να ¨μανουριάζουν¨ μεταξύ τους... Είναι απαραίτητη διαδικασία (σχεδόν πάντα), ώσπου να μπουν μετά στη φάση της συμβίωσης (που κατά κανόνα είναι ομαλή)...Όλοι τα περάσαμε, και όλα καλά πήγαν... Αυτό που σου είπε η Έφη (να μην ρισκάρεις να τα αφήνεις μαζί όταν απουσιάζεις) το θεωρώ το πιο σημαντικό! Η ¨Σκατούλα¨ μπορεί στην αρχή να μην συναινεί σε αυτή σου την απόφαση, αλλά μετά καλά θα της κάτσει που θα έχει extra παρεΪτσα για παιχνίδι και συντροφιά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

speri
Διάσημο μέλος

Αναμενουμε φωτο

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
Θα της πάρει μέρες λογικά να μας συνηθίσει και να ανοιχτεί. Την έχουμε ακόμα στο μπάνιο, με άμμο, φαί, νερό και κάνα δυο παιχνίδια. Κάθομαι και την κοιτάω με τις ώρες μας και με συνηθίσει να είμαι δίπλα της...!! Μπροστά μου φαίνεται πιο χαλαρή, στο φίλο μου, που μένουμε μαζί, κάνει χχχχχ!!χεχεχε!! έχει ένστικτο φαίνεται!!
Η Σκατούλα όλη μέρα ήταν έξω από την πόρτα, νιαούριζε και τριβόταν λες και ήθελε να παίξει!! ήταν φοβερό, πολύ cute!! Με ανησυχεί το πόσο καιρό θα της πάρει να συνηθίσει το χώρο, γιατί τη βλέπω ότι κινείται περίεργα,προσπαθεί να καταλάβει το χώρο και που είναι το κάθε τι, αφού δεν βλέπει. Ίσως να ήτνα καλύτερα πριν τη γνωρίσω με τη Σκατούλα και το Μούργο- ο οποίος είναι στον κόσμο του, λες και δεν ήρθε νέα γάτα, αφασία
!!- να έπρεπε να τη βγάλω για κάποιες ώρες μόνη της στο υπόλοιπο σπίτι να το μάθει λίγο. Τι λέτε;
konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Είναι ότι από χθες με το ζόρι βγήκε από το κλουβάκι της και δείχνει να με μισεί.... Λογικό αφού πρόδωσα την εμπιστοσύνη της, την ελάχιστη που μου είχε δείξει για να της χώσουμε τη βελόνα... Τώρα άντε να με εμπιστευτεί ξανά... Τι θα κάνω;; Σημειωτέον ότι επειδή είναι τυφλή η αγάπη μου είναι ακόμα πιο φοβισμένη!!!
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
).Δώσ' της χρόνο και θα δεις ότι όλα θα είναι καλύτερα, σιγά σιγά θα αρχίσει να σε εμπιστεύεται.

goth
Δραστήριο μέλος
Τελος παντων σε κουρασα...
Θα δεις που ολα θα πανε καλα!!!!Αναμενουμε φωτοατιγραφα της Σκατουλινας και τη Γατονι(που σκοτωνει).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantina119
Νεοφερμένο μέλος
θα της δώσω όσο χρόνο θέλει και ελπίζω να με συνηθίσει κάποια στιγμή και να με εμπιστευτεί ξανά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οσον αφορα την επαφη της με την αλλη γατα..νομιζω οτι δεν εχεις προβλημα πλεον να της εχεις μαζι,εκτος απο οταν λειπεις..διοτι ,απο αυτα που λες,..δεν βλεπω και καμια φοβερη αντιδραση.Το οτι η καινουργια δεν γινεται φιλαρακι με την παλια..και να γλυφονται και να χαιδολογουνται..δεν σημαινει κατι κακο.Ουτε τα δικα μου ,τα κανουν μεταξυ τους αυτα,παρολο που ειναι 3 χρονια μαζι.Σημασια εχει να μην σκοτωνονται.

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
konstantina119
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool