moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
16-09-13
07:47
Κανενας κοπος,ειναι γατουλης φιλης μου.Ο επαγγελματισμος στον τομεα μας δυστυχως ή ευτυχως δεν κρινεται απο τετοια πραγματα...Οπως ειπα και πιο πανω,να τον χαιρεστε οπως και να'χει,ειναι πανεμορφος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Lefang
Νεοφερμένο μέλος
Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
13-07-14
11:54
Καλημερα σε ολους και καλως ηρθα! Γραφτηκα και γω στο φορουμ επειδη το βρηκα πολυ ενδιαφερον...ευγε παιδια! λυθηκαν πολλες αποριες μου..να παραθεσω και εγω μερικες φωτο απο το Νορβηγακι μας..επειτα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα οτι ανηκει σ αυτη τη ρατσα..αρχικα νομιζα οτι ειναι Ρωσιδα σιβηριας..αλλα δειτε και εσεις ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
24-09-15
17:48
Καλησπερα!! Για να βάλω φωτογραφία πρέπει να ειναι σε link???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
24-09-15
19:37
΄Οχι απαραίτητα, απλά αυτές τις μέρες υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα που το χειρίζεται το τεχνικό τμήμα του σάιτ μας.Καλησπερα!! Για να βάλω φωτογραφία πρέπει να ειναι σε link???
Δοκιμάστε και πάλι σε λίγες μέρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
24-09-15
23:43
Ευχαριστώ!! Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Και να δείξω τον γάτο. Αλλά θα περιμένω όσο χρειαστεί!
15-10-15
23:09
Πως ανεβάζω φωτό ;;;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
16-10-15
14:26
Καλησπέρα Gatsby, μπορείς να δεις αυτό το ποστ που έχει οδηγίες βήμα βήμα για το ανέβασμα φωτογραφιών.Πως ανεβάζω φωτό ;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki