Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Κανενας κοπος,ειναι γατουλης φιλης μου.Ο επαγγελματισμος στον τομεα μας δυστυχως ή ευτυχως δεν κρινεται απο τετοια πραγματα...Οπως ειπα και πιο πανω,να τον χαιρεστε οπως και να'χει,ειναι πανεμορφος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oι βασικές διαφορές μεταξύ μιας γάτας Νορβηγικού Δάσους,μιας Μεην Κουν,και μιας γάτας Σιβηρίας:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• NFO,Maine Coon,Siberian.jpg
    NFO,Maine Coon,Siberian.jpg
    224,1 KB · Εμφανίσεις: 142
Καλημερα σε ολους και καλως ηρθα! Γραφτηκα και γω στο φορουμ επειδη το βρηκα πολυ ενδιαφερον...ευγε παιδια! λυθηκαν πολλες αποριες μου..να παραθεσω και εγω μερικες φωτο απο το Νορβηγακι μας..επειτα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα οτι ανηκει σ αυτη τη ρατσα..αρχικα νομιζα οτι ειναι Ρωσιδα σιβηριας..αλλα δειτε και εσεις ...
photo.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!! Για να βάλω φωτογραφία πρέπει να ειναι σε link???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα!! Για να βάλω φωτογραφία πρέπει να ειναι σε link???
΄Οχι απαραίτητα, απλά αυτές τις μέρες υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα που το χειρίζεται το τεχνικό τμήμα του σάιτ μας.
Δοκιμάστε και πάλι σε λίγες μέρες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ!! Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Και να δείξω τον γάτο. Αλλά θα περιμένω όσο χρειαστεί!

Πως ανεβάζω φωτό ;;;

Πως ανεβάζω φωτό ;;;
Καλησπέρα Gatsby, μπορείς να δεις αυτό το ποστ που έχει οδηγίες βήμα βήμα για το ανέβασμα φωτογραφιών.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back