Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

luzifer_15v10.jpg
luzze_100105d.jpg
mira0703.jpg
mira07081.jpg
n1483544738_145278_6549.jpg
roddanpetre1.jpg
solaris.jpg
tuffa03.jpg
vkull11v4.jpg
xillanerk10.jpg
yaffanerk10.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρι Δωρα..Το πας φιρι φιρι να μου τον φορεσουν το ζουρλομανδυα....Τι πλασματα θεικα ειναι αυτα ........ΟΟΟΟΟΟΟλα !!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη στενοχωριεσαι Σοφια μου,μαζι θα μας δεσουν σαν κοκορετσι.:P
Εγω τις βρισκω ολες ομορφες,με ελαχιστες εξαιρεσεις,αλλα γουστα ειναι αυτα,υπαρχουν και καποιοι που δεν τους αρεσουν καθολου.

Καλημερα και καλη εβδομαδα!
6J060714-5.jpg
Anders040815-1LR.jpg
Anders061115-1.jpg
Anders070113-1.jpg
Anders070113-2.jpg
Anders070121-2.jpg
Anders070121-3.jpg
Anders070121-4.jpg
Anders070121-4.jpg
Anders071230-5.jpg
Mars080621-2.jpg
Mars081025-1.jpg
Mars090123-1jpg.jpg

Mars090123-3jpg.jpg
Mars090126-1jpg.jpg
Mars090126-1jpg.jpg
Mars-Anders080825-1.jpg
Mars-Pippi080824-3.jpg
Mars-Pippi080824-4.jpg
Nostro-J6070622-1.jpg
She20041107-220C5P.jpg

Καλημερα!!!!!!!!
Καλεεεεεεεε.....Δε μας λυπασαι καθολου....ακαρδη........:P:P:P
Φταιω που δε μπορω να ξεκολλησω τα ματια μου απο κεινα τα δυο που γλειφει η ασημοταρταρουγιτσα το μπεζουλι και το μικρο με το μικρουλι και το μπεζουλι το
αρκουδι και το........και το........και ,και........ωωωωωωωωχ απ ολα γμτο μου.:redface::redface:

Σοφια νομιζω οτι παραληρεις.:P
Και ΟΧΙ,δε σας λυπαμαι.:P

Δεν ξερω αν αυτοβαφτιστηκες η σε βαφτισανε κακια εκτροφεα.........Συμφωνω ομως...Εισαι....:devil::D:D:clapup:

Με βαφτισανε,κι οχι μια και δυο,εχω παρει κι αλλους τετοιυ ειδους τιμητικους τιτλους.:PΟταν λες πραγματα σωστα μεν αλλα που δεν αρεσουν σε ολους,σου κανουν τετοιες τιμες.:P

Ναταλία αφιερωμένο!

Ναταλία αφιερωμένο!
Δώρα, είσαι όντως κακιά!!!:devil::devil::devil::P:P

Ο τέλειος γάτος για μένα!!!:D:D:D:P:P:P:P:PΕίναι όνειρο...που ελπίζω να γίνει αληθινό!!!:D:D:P:P

Eιναι κουκλος,αν και πολυ μικρουλης ακομα για να δειξει σαφη χαρακτηριστικα.Ε δυο κοπελουδες που εχουν dilute εχουμε,δεν θα σου κανουν ενα λες;

Eιναι κουκλος,αν και πολυ μικρουλης ακομα για να δειξει σαφη χαρακτηριστικα.Ε δυο κοπελουδες που εχουν dilute εχουμε,δεν θα σου κανουν ενα λες;
Επιβάλεται να μου κάνουν ένα!!!:P:P:P

Θα τους το παραγγειλεις οταν ζευγαρωνουν.:P

Θα τους το παραγγειλεις οταν ζευγαρωνουν.:P
Αυτό ακριβώς θα κάνω!!!:P:P:D:D

Καλά, αν κάνουν ένα μπλε, σφαγή θα γίνει ποιος θα το πρωτοπάρει..:eek::eek::P:P

Γενικα παντως υπαρχει αρκετο ενδιαφερον,ακομα κι απο εκτροφεια,δεν το περιμενα,ειδικα για μια τοσο σπανια φυλη στην Ελλαδα.Συνηθως περιμενουν να κανει ενα εκτροφειο μια-δυο γεννες και μετα αποφασιζουν αν θελουν ενα γατακι απο τις συγκεκριμενες γραμμες για εκτροφη.

Γενικα παντως υπαρχει αρκετο ενδιαφερον,ακομα κι απο εκτροφεια,δεν το περιμενα,ειδικα για μια τοσο σπανια φυλη στην Ελλαδα.Συνηθως περιμενουν να κανει ενα εκτροφειο μια-δυο γεννες και μετα αποφασιζουν αν θελουν ενα γατακι απο τις συγκεκριμενες γραμμες για εκτροφη.
Αυτό είναι πολύ καλό!!!:P:P:P:D:D
Για μένα τουλάχιστον παίζει ρόλο και ο ιδιοκτήτης (αν θα τον συμπαθήσω, τι εντύπωση θα μου κάνει) και γενικά πως μεγαλώνουν τα γατόνια μαζί του, πώς τα περιποιείται και πόσο..

Kαι για μενα αυτο παιζει το μεγαλυτερο ρολο,ολα κρινονται απο αυτο,αν αγαπα τα ζωα του θα τα φροντιζει και οπως πρεπει,και θα ειναι ισορροπημενα.Το πιστευεις οτι η Ρενε δεν δινει ευκολα γατες της σε μεγαλα εκτροφεια;Προτιμα τα επισημα μεν,αλλα μικρης κλιμακας εκτροφεια για να ειναι πιο σιγουρη οτι θα ασχολειται ο εκτροφεας με τις γατες του και τα μικρα τους οσο χρειαζεται.Εξαλλου αυτος ειναι για μενα ο λογος που εχει νοημα αυτο που κανω,αν δεν το αγαπας αργα ή γρηγορα θα φανει,ειτε στα ζωα σου,ειτε στη συμπεριφορα σου.Και οι γατες ειναι απ τα λιγα ζωα που επηρεαζονται τοσο πολυ απο το περιβαλλον,εχω ακουσει ακομα και για γατουλα που δε μπορουσε να γεννησει λογω εντασης στο περιβαλλον της.

Kαι για μενα αυτο παιζει το μεγαλυτερο ρολο,ολα κρινονται απο αυτο,αν αγαπα τα ζωα του θα τα φροντιζει και οπως πρεπει,και θα ειναι ισορροπημενα.Το πιστευεις οτι η Ρενε δεν δινει ευκολα γατες της σε μεγαλα εκτροφεια;Προτιμα τα επισημα μεν,αλλα μικρης κλιμακας εκτροφεια για να ειναι πιο σιγουρη οτι θα ασχολειται ο εκτροφεας με τις γατες του και τα μικρα τους οσο χρειαζεται.Εξαλλου αυτος ειναι για μενα ο λογος που εχει νοημα αυτο που κανω,αν δεν το αγαπας αργα ή γρηγορα θα φανει,ειτε στα ζωα σου,ειτε στη συμπεριφορα σου.Και οι γατες ειναι απ τα λιγα ζωα που επηρεαζονται τοσο πολυ απο το περιβαλλον,εχω ακουσει ακομα και για γατουλα που δε μπορουσε να γεννησει λογω εντασης στο περιβαλλον της.
Σίγουρα οι γάτες επηρεάζονται πάρα πολύ και από τις συνθήκες στις οποίες ζουν και από την συμπεριφορά του ιδιοκτήτη τους..;);)
Συμφωνώ απόλυτα και με τον τρόπο που σκέφτεται η Ρενέ και με εσένα..:)

Καλημερα περα για περα!
083.jpg
13933_206733478870_741923870_314986.jpg
13933_207177898870_741923870_315217.jpg
16170_101222169906530_1000005624216.jpg
16641_1257694155315_1018447686_8314.jpg
19467_100308786673754_1000008389841.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back