Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Ελα δε μπορεις να πεις,εφτιαξαν λιγο...:lol:Νομιζω θα γινουν πολυ ομορφα μεγαλωνοντας.
Σου αρεσαν καλυτερα τα μπλε-κρεμ κοριτσια απο οτι η Breena;:hmm:
Ούτε κατα διάνοια δεν μου αρεσαν περισσότερο απο την Breena!!! Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ούτε κατα διάνοια δεν μου αρεσαν περισσότερο απο την Breena!!! Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!:)
Εσυ δεν πιανεσαι,εισαι κακογουστη και σου αρεσουν τα ασπρομαυρα.:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε αυτα μπροστα στον Σειριο ειναι αγγελοι!
Το γατι-σκακιερα ασχολιαστο.:P

Εσυ δεν πιανεσαι,εισαι κακογουστη και σου αρεσουν τα ασπρομαυρα.:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:
δεν φτανει που λεμε οτι ειναι πιο ωραια η Breena τα ακουμε κιολας:P
εγω θελω μαρη να σου κανει 7 ασπρομαυρα στη πρωτη γεννα:lol::lol:

δεν φτανει που λεμε οτι ειναι πιο ωραια η Breena τα ακουμε κιολας:P
εγω θελω μαρη να σου κανει 7 ασπρομαυρα στη πρωτη γεννα:lol::lol:
Σιγα μην κανει,ξερω εγω,τιγρακια θα μου κανει το κοριτσι μου.Αμα κανει ασπρομαυρα ολα σε σενα και τη Γιουλη θα τα φορτωσω!:lol:

Δειτε κατι μωρααααα!
bigbangtheory037.jpg
bigbangtheory038.jpg
bigbangtheory040.jpg
bigbangtheory046.jpg
bigbangtheory049.jpg
bigbangtheory050.jpg

bigbangtheory051.jpg
boo020.jpg
boo023.jpg
boo031.jpg
boo035.jpg
boo038.jpg

τρωω καρπουζι και μου εκατσε το κουκουτσι στο λαιμο!!!!ειναι ψευτικα αυτα!!!
δεν ειναι αληθινα..εε???:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Συγνωμη Γιαννα μου που σε επνιξα...:lol:
Οχι ειναι αληθινοτατα,δεν ειναι ΤΕΛΕΙΑ;;;;;;Μπορει να μην ειμαστε στρουμπουλα βρετανακια,αλλα εχουμε τυπο,δε μπορεις να πεις.

Γιαννα καταπιε πρωτα το καρπουζι και φτυσε τα κουκουτσια.:lol:
igor_21.jpg
igor_25.jpg
jakobusland_abril_06_1.jpg
jakobusland_camadaD_1.jpg
jakobusland_camadaD_3.jpg

τωωωρα το εχω χωνεψει κιολας!!!!!καλα τι μουτσουνια ειναι αυτα?
εχω τρελαθει!!!
κανενα προβλημα δεν εχω να μην ειναι βρετανακια!!!ουτε ο Τρου της Νεκταριας ειναι βρετανακι αλλα για μενα ειναι το πιο ομορφο αγορι!!!
και φυσικα μπορω να πω οτι τα Νορβηγικου δασους παντα μ'αρεσαν!!!:inlove::inlove::inlove:
μ'αρεσουν τα μαλλια τους,τα μεγεθη τους και τα πονηρα τους μουτρα!!!!:up::up:
κι συγνωμη που θα το πω αλλα μ'αρεσουν πολυ τα τιγρακια και τα ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΑ!!!!:lol::lol:

Σιγα μην κανει,ξερω εγω,τιγρακια θα μου κανει το κοριτσι μου.Αμα κανει ασπρομαυρα ολα σε σενα και τη Γιουλη θα τα φορτωσω!:lol:

υπαρχω και εγω εδω...οτι δν σ αρεσει....σε εμενα!!!!
μα γιατι δν σ αρεσουν?ειναι τοσο ομορφα τ ασπρομαυρα!!!!
ολα τ νορβηγακια....μονο π ειναι ειναι νορβηγακια...ειναι τοοοοοοοσοοοοο ομορφα!!!!!!!!!!!τ ειναι καλυτερο απο τ αλλο!!!!!!!:up:

Γιαννα μπηκες κι εσυ στη μαυρη λιστα!:mad:Για την ακριβεια στην ασπρομαυρη!:mad::lol:
Ας ερθουν τα μωρα μου με το καλο κι οταν ερθει εκεινη η ωρα οποιος θελει ερχεται για ζουληγμα ή για να γνωρισει το γατι της ζωης του.

Γιαννα μπηκες κι εσυ στη μαυρη λιστα!:mad:Για την ακριβεια στην ασπρομαυρη!:mad::lol:
Ας ερθουν τα μωρα μου με το καλο κι οταν ερθει εκεινη η ωρα οποιος θελει ερχεται για ζουληγμα ή για να γνωρισει το γατι της ζωης του.

θα τ ζουληξω θα τ φιλησω...θα τα κανω σφιχτη αγκαλιτσα!!!
--ωρες ωρες μ θυμιζω αν θυμαστε μια γομενα απο τ looney tunes που επιανε τα ζωακια τ ζουλαγε τ ζουλαγε και αυτα προσπαθουσαν να την κανουν και εκεινη τους εβαζε φιογκακια και φουστανακια...χαχαχα θυμαται κανεις πως τ λεγανε?ελμιρα??ι καπω ετσι??:up::up::up::up:
(εχω χαζεψει-η ζεστη θα ειναι!!!)

τα 3 πρωτα αριστερα παρακαλω:P

jakobusland_camadaD_3.jpg

θα τα μοιραστουμε με την Αναστασια...τι σκατα συλλεκτριες ειμαστε:lol::lol:
καλα εμενα να δεις οταν της λεει καποιος...
Θα παρεις και πεμπτο Αναστασια??
Και πεμπτο και εκτο λεω εγω:mad:τι σας νοιαζει?
Αν παει να συνεχισει, μετα αναλαμβανω εγω:lol::lol:

Γιουλη στα ποσα λες να τη σταματησεις να ξερω;:lol:

Μερες εχω να σας πρηξω...:P
1113667509.jpg
712255.jpg
bittef.jpg
bonita1.jpg
forside.jpg
glede.jpg

glede1.jpg
glede2.jpg
glede3.jpg
mozsoftware11w_large.jpg
seamonkey7w1_large.jpg
seamonkey7w3_large.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back