moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,οπως ειπα και πιο πανω,μεταφερουν γονιδιο ασθενειας,και δεν ειναι και φυσικο το χρωμα τους.Παντως η συγκεκριμενη μου θυμιζει blue tabby.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
κοπελια ασε τα caliko και τα ταλιρο...δεν ειμαι εκτροφεας...εγω καταλαβαινω μονο ασπρο μαυρο γκρι...πρασινο(τιγρε)Εμενα μου αρεσουν,αλλα προτιμω τις dilute calico.
Ναι,οπως ειπα και πιο πανω,μεταφερουν γονιδιο ασθενειας,και δεν ειναι και φυσικο το χρωμα τους.Παντως η συγκεκριμενη μου θυμιζει blue tabby.
καπως ετσι..
μετα σινδιασμοσ...τιγρε με ραβδωσεισ....
παρακαλω να μας εξηγησετε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ το εχω πει πολλες φορες....θα το πω ξανα...Calico ειναι οι τριχρωμες,με λευκο.Αν εχουν και τρια χρωματα και τιγρε,ειναι torbie.Οι dilute calico αντι για μαυρο και κοκκινο εχουν μπλε και ροδακινι.Εχουν το ιδιο γονιδιο που εχουν τα μπλε που κανονικα θα εβγαιναν μαυρα αλλα εχουν το γονιδιο που "νερωνει" το χρωμα.
με εντυπωσιαζεις!!!

κοιτα εμενα μου αρεσουν τα γκριζα..πως ειναι ο yogi σου..(εγω γκρι το βλεπω)
τα τιγρε...
αν εχει ασπρο να ειναι λιγο...
γενικα εχεις δει τι μου αρεσει..το λευκο δεν μου αρεσει..
εμ..αυτα..χαχαχα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο Υο-Υο δεν ειναι γκρι,ειναι σαν...γαλαζιο λερωμενο το χρωμα του για να καταλαβεις.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
αν εσυ ξερεις το 1/1000..χαχαχαχα εμεις τι να πουμε βρε δωρα μου??Σιγα την εντυπωσιακη εκτροφεα βρε!Δεν ξερω ουτε το 1/1000 απο αυτα που γνωριζουν ανθρωποι του χωρου και με χρονια πειρας...Εχεις δει το αρθρο με τους χρωματισμους;Θα σε βοηθησει πολυ.
Ο Υο-Υο δεν ειναι γκρι,ειναι σαν...γαλαζιο λερωμενο το χρωμα του για να καταλαβεις.
ναι το εχω δει το αρθρο το εχω κατεβασει κιολας..αλλα η αληθεια ειναι οτι ολοι αυτοι οι χρωματισμοι με μπερδευουν!!!προτιμω γκρι μαυτο χαχαχαχα
δλδ ο yo μου φαινεται γκρι..ανοιχτο γκρι θα το περιεγραφα σε καποιον με μαυρεσ ριγες!!
ε καλο???και ο σειριος...μαυρο..αντε καπνιστος..αλλα μπλε?????που ειναι μπλε και δεν το βλεπω!πολυ με μπερδευουν αυτοι οι χρωματσμοι!χεχεχεχε
σε μια φωτο τον εχεις καπου(το σειριο)και παταει σε κατι μπλε...εκει οντως μπλεδιζει!!!
οπως και να χει..με εντυπωσιαζεις!

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλε ο Υο-Υο δεν εχει καθολου μαυρο.αν εσυ ξερεις το 1/1000..χαχαχαχα εμεις τι να πουμε βρε δωρα μου??
ναι το εχω δει το αρθρο το εχω κατεβασει κιολας..αλλα η αληθεια ειναι οτι ολοι αυτοι οι χρωματισμοι με μπερδευουν!!!προτιμω γκρι μαυτο χαχαχαχα
δλδ ο yo μου φαινεται γκρι..ανοιχτο γκρι θα το περιεγραφα σε καποιον με μαυρεσ ριγες!!ε καλο???
και ο σειριος...μαυρο..αντε καπνιστος..αλλα μπλε?????που ειναι μπλε και δεν το βλεπω!πολυ με μπερδευουν αυτοι οι χρωματσμοι!χεχεχεχε
σε μια φωτο τον εχεις καπου(το σειριο)και παταει σε κατι μπλε...εκει οντως μπλεδιζει!!!
οπως και να χει..με εντυπωσιαζεις!![]()

Κι ο Σειριος δεν ειναι μαυρος,ουτε καπνιστος,καμια σχεση.

moukelis
Επιφανές μέλος

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχα ειδες τι ομορφα και διαφορετικα που φαινονται στα ματια μου?Καλε ο Υο-Υο δεν εχει καθολου μαυρο.
Κι ο Σειριος δεν ειναι μαυρος,ουτε καπνιστος,καμια σχεση.![]()

λοιπον εγω τον yo τον βλεπω...γκρι ανοιχτο...με ριγες γκριζομαυρες!!!

και τον σειριο..καποια αποχρωση του μαυρου...
σιγουρα δεν τον βλεπω.....μπλε?????
αντε μαυρο-μπλε...αλλα μπλε???

χαχαχαχα
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Κι εμείς τί να κάνουμε;Θελω μια ταρταρουγα ΤΩΡΑ!

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool