Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Εμενα μου αρεσουν,αλλα προτιμω τις dilute calico.
Ναι,οπως ειπα και πιο πανω,μεταφερουν γονιδιο ασθενειας,και δεν ειναι και φυσικο το χρωμα τους.Παντως η συγκεκριμενη μου θυμιζει blue tabby.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου αρεσουν,αλλα προτιμω τις dilute calico.
Ναι,οπως ειπα και πιο πανω,μεταφερουν γονιδιο ασθενειας,και δεν ειναι και φυσικο το χρωμα τους.Παντως η συγκεκριμενη μου θυμιζει blue tabby.
κοπελια ασε τα caliko και τα ταλιρο...δεν ειμαι εκτροφεας...εγω καταλαβαινω μονο ασπρο μαυρο γκρι...πρασινο(τιγρε)
καπως ετσι..
μετα σινδιασμοσ...τιγρε με ραβδωσεισ....
παρακαλω να μας εξηγησετε!!:cool::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Calico ειναι οι τριχρωμες,με λευκο.Αν εχουν και τρια χρωματα και τιγρε,ειναι torbie.Οι dilute calico αντι για μαυρο και κοκκινο εχουν μπλε και ροδακινι.Εχουν το ιδιο γονιδιο που εχουν τα μπλε που κανονικα θα εβγαιναν μαυρα αλλα εχουν το γονιδιο που "νερωνει" το χρωμα.

XenaAlgernon.jpg
XenaWilliam2.jpg
g_0_small.jpg
g_1.jpg
nwfcat1.jpg

Calico ειναι οι τριχρωμες,με λευκο.Αν εχουν και τρια χρωματα και τιγρε,ειναι torbie.Οι dilute calico αντι για μαυρο και κοκκινο εχουν μπλε και ροδακινι.Εχουν το ιδιο γονιδιο που εχουν τα μπλε που κανονικα θα εβγαιναν μαυρα αλλα εχουν το γονιδιο που "νερωνει" το χρωμα.
οκ το εχω πει πολλες φορες....θα το πω ξανα...
με εντυπωσιαζεις!!!:P
κοιτα εμενα μου αρεσουν τα γκριζα..πως ειναι ο yogi σου..(εγω γκρι το βλεπω)
τα τιγρε...
αν εχει ασπρο να ειναι λιγο...
γενικα εχεις δει τι μου αρεσει..το λευκο δεν μου αρεσει..
εμ..αυτα..χαχαχα

Σιγα την εντυπωσιακη εκτροφεα βρε!Δεν ξερω ουτε το 1/1000 απο αυτα που γνωριζουν ανθρωποι του χωρου και με χρονια πειρας...Εχεις δει το αρθρο με τους χρωματισμους;Θα σε βοηθησει πολυ.
Ο Υο-Υο δεν ειναι γκρι,ειναι σαν...γαλαζιο λερωμενο το χρωμα του για να καταλαβεις.

Σιγα την εντυπωσιακη εκτροφεα βρε!Δεν ξερω ουτε το 1/1000 απο αυτα που γνωριζουν ανθρωποι του χωρου και με χρονια πειρας...Εχεις δει το αρθρο με τους χρωματισμους;Θα σε βοηθησει πολυ.
Ο Υο-Υο δεν ειναι γκρι,ειναι σαν...γαλαζιο λερωμενο το χρωμα του για να καταλαβεις.
αν εσυ ξερεις το 1/1000..χαχαχαχα εμεις τι να πουμε βρε δωρα μου??
ναι το εχω δει το αρθρο το εχω κατεβασει κιολας..αλλα η αληθεια ειναι οτι ολοι αυτοι οι χρωματισμοι με μπερδευουν!!!προτιμω γκρι μαυτο χαχαχαχα
δλδ ο yo μου φαινεται γκρι..ανοιχτο γκρι θα το περιεγραφα σε καποιον με μαυρεσ ριγες!!:cool:ε καλο???
και ο σειριος...μαυρο..αντε καπνιστος..αλλα μπλε?????που ειναι μπλε και δεν το βλεπω!πολυ με μπερδευουν αυτοι οι χρωματσμοι!χεχεχεχε
σε μια φωτο τον εχεις καπου(το σειριο)και παταει σε κατι μπλε...εκει οντως μπλεδιζει!!!

οπως και να χει..με εντυπωσιαζεις!:up:

αν εσυ ξερεις το 1/1000..χαχαχαχα εμεις τι να πουμε βρε δωρα μου??
ναι το εχω δει το αρθρο το εχω κατεβασει κιολας..αλλα η αληθεια ειναι οτι ολοι αυτοι οι χρωματισμοι με μπερδευουν!!!προτιμω γκρι μαυτο χαχαχαχα
δλδ ο yo μου φαινεται γκρι..ανοιχτο γκρι θα το περιεγραφα σε καποιον με μαυρεσ ριγες!!:cool:ε καλο???
και ο σειριος...μαυρο..αντε καπνιστος..αλλα μπλε?????που ειναι μπλε και δεν το βλεπω!πολυ με μπερδευουν αυτοι οι χρωματσμοι!χεχεχεχε
σε μια φωτο τον εχεις καπου(το σειριο)και παταει σε κατι μπλε...εκει οντως μπλεδιζει!!!

οπως και να χει..με εντυπωσιαζεις!:up:
Καλε ο Υο-Υο δεν εχει καθολου μαυρο.:blink:
Κι ο Σειριος δεν ειναι μαυρος,ουτε καπνιστος,καμια σχεση.:confused:

Παμε στο αρθρο για τα χρωματα να σου δειξω.;)

Καλε ο Υο-Υο δεν εχει καθολου μαυρο.:blink:
Κι ο Σειριος δεν ειναι μαυρος,ουτε καπνιστος,καμια σχεση.:confused:
χαχαχαχα ειδες τι ομορφα και διαφορετικα που φαινονται στα ματια μου?:P
λοιπον εγω τον yo τον βλεπω...γκρι ανοιχτο...με ριγες γκριζομαυρες!!!:cool:

και τον σειριο..καποια αποχρωση του μαυρου...
σιγουρα δεν τον βλεπω.....μπλε?????
αντε μαυρο-μπλε...αλλα μπλε???:hmm:
χαχαχαχα

Δες στο αρθρο με τους χρωματισμους,σου εβαλα και παραδειγματα να ξεμπλεχτεις.

Θελω μια ταρταρουγα ΤΩΡΑ!

Δειτε να χαζεψετε...
iphotofiles-11.jpg
iphotofiles-14.jpg
iphotofiles-34.jpg
iphotofiles-44.jpg
iphotofiles-7.jpg
iphotofiles.jpg

Θελω μια ασημενια ταρταρουγα λεμε!
nandinakatts_i00027f.jpg
nandinakatts_i000283.jpg
nandinakatts_i000284.jpg

Aυτή είναι ταρταρούγα;:confused:

nandinakatts_i0002ab.jpg
nandinakatts_i0002ac.jpg
nandinakatts_i0002c0.jpg
nandinakatts_i0002c9.jpg

nandinakatts_i0002ca.jpg
nandinakatts_i0002e1.jpg
nandinakatts_i0002e6.jpg
nandinakatts_i0002f0.jpg

nandinakatts_i000316.jpg
nandinakatts_i00031b.jpg
nandinakatts_i000321.jpg
nandinakatts_i000322.jpg
nandinakatts_i000346.jpg
nandinakatts_i000431.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back