Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Μπραβο!Με το καλο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλη μια μικρη ηλιαχτιδα:inlove::inlove::inlove:
Δωρα πανε τα ασπρομαυρα...δεν θελω πια...μια ηλιαχτιδα θελω!!! :redface::inlove:
το χρωμα πως λεγεται? black tortie tabby η κατι τετοιο? δεν θελω με λευκο...
razem7.jpg

razem9.jpg

αυτη τη πρωτη απο αριστερα! :inlove:

razem13.jpg

razem11.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ετσι ακριβως λεγεται Γιουλιτσκα.Δεν ειναι πολυ ομορφες;Κι εγω χωρις λευκο θελω.

Στα Νορβηγικα οι τορτελινες ειναι παντα πολυ ομορφες...στα δικα μας επειδη το χρωμα πεφτει εντονο στο προσωπο πολλες φορες δεν ειναι ομορφες...
Να παρεις Δωρα...να παρεις...και να με δωσεις μια μικρη ηλιαχτιδα αν τυχει καποια στιγμη...Αχ:/::/::redface:

να σε ρωτησω στο σωμα τι διαφορες εχουν απο τα Μεην?
Τα Μεην δεν μου αρεσουν που ειναι τοσο μακρουλα και καπως λεπτα...αν δεν κανω λαθος...
Εσας πως ακριβως ειναι?

Δεν ειναι ολες πολυ ομορφες...Καποιες σκετες ταρταρουγες που εχω ποτυχει εχουν μεγαλα κομματια χρωματος στο προσωπο και μου φαινονται καπως.
Ισα ισα,τα κουν ειναι πιο "μπογοι".Τα νορβηγικου πρεπει οσο μεγαλα κι αν γινουν να εχουν στιβαρα μεν,αλλα διακριτα χαρακτηριστικα.Δηλαδη δεν πρεπει να φαινονται χοντροκομμενα,αλλα ουτε και λεπτοκαμωμενα.Ειναι δυσκολο να σου εξηγησω με φωτο,γιατι δε φαινεται με ολο αυτο το μαλλι.Στην εκθεση που θα τα δεις απο κοντα θα καταλαβεις.

Δεν ειναι ολες πολυ ομορφες...Καποιες σκετες ταρταρουγες που εχω ποτυχει εχουν μεγαλα κομματια χρωματος στο προσωπο και μου φαινονται καπως.
Ισα ισα,τα κουν ειναι πιο "μπογοι".Τα νορβηγικου πρεπει οσο μεγαλα κι αν γινουν να εχουν στιβαρα μεν,αλλα διακριτα χαρακτηριστικα.Δηλαδη δεν πρεπει να φαινονται χοντροκομμενα,αλλα ουτε και λεπτοκαμωμενα.Ειναι δυσκολο να σου εξηγησω με φωτο,γιατι δε φαινεται με ολο αυτο το μαλλι.Στην εκθεση που θα τα δεις απο κοντα θα καταλαβεις.
ΟΚ! περιμενω να τα θαμαξω απο κοντα!!! :)να παρω ενα στο κρεβατι για το βραδυ? :redface::lol::lol:κρυφα απο το διπλανο μου;):lol:

:lol:Παρε τη Breena,κανει φανταστικο υπνο,και τριβεται και στο προσωπο σου οταν ξαπλωνεις μαζι της.

:lol:Παρε τη Breena,κανει φανταστικο υπνο,και τριβεται και στο προσωπο σου οταν ξαπλωνεις μαζι της.
θα φανει ομως:/:θελω ενα γατι να μενει κατω απο τα σκεπασματα να μη φαινεται:redface:ο Γιο γιο πως κοιμαται?
Θα αντεχε τη ζεστη του παπλωματος? :lol:

Τι χρωμα παπλωμα εχετε;:lol:
Μαρη και να μη φανει το χρωμα του θα φανει ο ογκος του,ειναι σαν κοτρωνα!:lol:

Τι χρωμα παπλωμα εχετε;:lol:
Μαρη και να μη φανει το χρωμα του θα φανει ο ογκος του,ειναι σαν κοτρωνα!:lol:
θα τον εχω στο κορφο μου και θα γυρισω τον αλατσατιανο μου πωπο στο διπλανο μου κι ετσι δεν θα τον δει:lol:
το πλαπλωμα μας ειναι βερυκοκι:P

Δε χωραει στον κορφο σου μαρη πεντε κιλα γατι!:lol:Και σε βερυκοκι δεν μας βρισκεται γατι.:P

Δε χωραει στον κορφο σου μαρη πεντε κιλα γατι!:lol:Και σε βερυκοκι δεν μας βρισκεται γατι.:P
:hmm:ε...ας πιασει και λιγο κοιλιτσα:lol::lol:
μωρε ελάτε εσεις και θα τα βρουμε!!! :up::up::up:

κοιτα τι μου κανεις τωρα...πρεπει δις να θυσιαστω στο Francois:lol::lol::lol:
Παντως ειναι πολυ γλυκος...με λεει Ζουλι:redface:...κι ο συνεργατης μου με κοροιδευει και με λεει ολη μερα Ζουρλη:mad:
θα τον απολυσω
:lol::lol::lol:
παω να δω Γαλλονορβηγογατα:)

Α,αυτά είναι 6 εβδομάδων!:up: Και το κάτω δεξιά κάτι μου θυμίζει...:hmm::P
chatons6jours.jpg

Αυτή είναι από τους Titrans λεει...
thaleia2004-4-bis.jpg

Αλλά είναι στα in memory

κοιτα χρωμα το πανω αριστερα!!!!!:blink::blink:
Ντομινο...γιν, γιαν....τι να πω!!!!!

chatons6jours.jpg

Κι αυτό titranόγατο,παιδιά με τρελαίνει αυτή η πόζα!
esperanza-chaton-08.jpg

Δώρα πες μου ότι το κάνει κι γιο γιο,να σαλτάρω!(κι άλλο:lol:)

κοιτα χρωμα το πανω αριστερα!!!!!:blink::blink:
Ντομινο...γιν, γιαν....τι να πω!!!!!

chatons6jours.jpg
Ναι,είναι πανέμορφη...:) Και χωρίζει ακριβώς στη μέση!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back