moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #1.341 16-10-09 13:53 Ασε Κατερινα,κουφα ειναι,φαλακρα ειναι... Πλακα κανω.Απλα η χαιτη τους εχω την εντυπωση οτι δεν κανει τοσο μεγαλη αντιθεση,γενικα ετσι μου φαινεται στα μονοχρωμα.Τα λευκα γενικα πρεπει να ειναι πολυ φουντωτα για να φανουν,οπως ο Pollux. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:55 Η bastet_13: #1.342 16-10-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Κατερινα,κουφα ειναι,φαλακρα ειναι... Πλακα κανω.Απλα η χαιτη τους εχω την εντυπωση οτι δεν κανει τοσο μεγαλη αντιθεση,γενικα ετσι μου φαινεται στα μονοχρωμα.Τα λευκα γενικα πρεπει να ειναι πολυ φουντωτα για να φανουν,οπως ο Pollux. Click για ανάπτυξη... ενταξει...μια φορα δεν ειπα κοτσανα!!!χαχαχαχαχαχαχα για τα λευκα..το εχω ακουσει οτι ειναι κουφα...δλδ στο ...ΨΙΤ...ουδεμια αντιδραση?τραγικο!!!χαχαχαχαχαχα δεν πειραζει δωσε μου ενα νορβηγο κουτσο κουφο φαλακρο..θα τον αγαπαω!χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.343 16-10-09 13:59 Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η bastet_13: #1.344 16-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους! Click για ανάπτυξη... το εχω διαβασει!!!!αλλα δεν λεει πολλα..λεει συγκεκριμενα..εσεισ εδω κανετε κατι συνδιασμουσ..τυπου καλικο με πιτσιλες τομπιε μαγουιαρ ηλιαχτιδα ταρταρουγα ντεκο!!!που να καταλαβω η γυνη???χαχαχαχαχαχα σιγα σιγα..ενα ενα... στο αρθρο τα λεει ομορφα...απλα....τι να κανω αν ειστε περτ του ειδους???εεε???εγω φταιω? δλδ το δικο μου γατι τι ειναι??? αυτο ποιοσ θα μου το απαντησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #1.345 16-10-09 14:04 Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η bastet_13: #1.346 16-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Click για ανάπτυξη... το μοκα...εχω και αλλο καλε???αφου οτι εμεινε το δωσαμε...και ενα μαυρο το μπατμανακο...που ειναι συνηθως μεσα στο σπιτι..αλλα οχι μονιμα..απλα το προσεχω το ταιζω και τα λοιπα!! τι γατι ειναι ο μοκα?εκτοσ απο κεραμιδογατο...ειναι ταρταρουγα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #1.347 16-10-09 14:10 Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η bastet_13: #1.348 16-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Click για ανάπτυξη... wow...εντυπωσιαζομαι..δεν θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το συνδιασμο!!τωρα κατσε γιατι...ειναι ενα θεμα πως τα εννοις εσυ τα χρωματα.... κρεμ σαν της grace της νεκταριας δεν ειναι......το λες πορτοκαλι???εμενα μου θυμιζε..μοκα..εξου και το ονομα... ασπρο και μαυρο....τωρα το αλλο...η κρεμ το λες...η περτικαλι κοκκινο....????ε δεν το λες ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #1.349 16-10-09 14:17 Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η bastet_13: #1.350 16-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα aaaaaaaaaaaaa.jpg 74,5 KB · Εμφανίσεις: 53 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασε Κατερινα,κουφα ειναι,φαλακρα ειναι... Πλακα κανω.Απλα η χαιτη τους εχω την εντυπωση οτι δεν κανει τοσο μεγαλη αντιθεση,γενικα ετσι μου φαινεται στα μονοχρωμα.Τα λευκα γενικα πρεπει να ειναι πολυ φουντωτα για να φανουν,οπως ο Pollux. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:55 Η bastet_13: #1.342 16-10-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Κατερινα,κουφα ειναι,φαλακρα ειναι... Πλακα κανω.Απλα η χαιτη τους εχω την εντυπωση οτι δεν κανει τοσο μεγαλη αντιθεση,γενικα ετσι μου φαινεται στα μονοχρωμα.Τα λευκα γενικα πρεπει να ειναι πολυ φουντωτα για να φανουν,οπως ο Pollux. Click για ανάπτυξη... ενταξει...μια φορα δεν ειπα κοτσανα!!!χαχαχαχαχαχαχα για τα λευκα..το εχω ακουσει οτι ειναι κουφα...δλδ στο ...ΨΙΤ...ουδεμια αντιδραση?τραγικο!!!χαχαχαχαχαχα δεν πειραζει δωσε μου ενα νορβηγο κουτσο κουφο φαλακρο..θα τον αγαπαω!χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.343 16-10-09 13:59 Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η bastet_13: #1.344 16-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους! Click για ανάπτυξη... το εχω διαβασει!!!!αλλα δεν λεει πολλα..λεει συγκεκριμενα..εσεισ εδω κανετε κατι συνδιασμουσ..τυπου καλικο με πιτσιλες τομπιε μαγουιαρ ηλιαχτιδα ταρταρουγα ντεκο!!!που να καταλαβω η γυνη???χαχαχαχαχαχα σιγα σιγα..ενα ενα... στο αρθρο τα λεει ομορφα...απλα....τι να κανω αν ειστε περτ του ειδους???εεε???εγω φταιω? δλδ το δικο μου γατι τι ειναι??? αυτο ποιοσ θα μου το απαντησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #1.345 16-10-09 14:04 Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η bastet_13: #1.346 16-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Click για ανάπτυξη... το μοκα...εχω και αλλο καλε???αφου οτι εμεινε το δωσαμε...και ενα μαυρο το μπατμανακο...που ειναι συνηθως μεσα στο σπιτι..αλλα οχι μονιμα..απλα το προσεχω το ταιζω και τα λοιπα!! τι γατι ειναι ο μοκα?εκτοσ απο κεραμιδογατο...ειναι ταρταρουγα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #1.347 16-10-09 14:10 Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η bastet_13: #1.348 16-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Click για ανάπτυξη... wow...εντυπωσιαζομαι..δεν θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το συνδιασμο!!τωρα κατσε γιατι...ειναι ενα θεμα πως τα εννοις εσυ τα χρωματα.... κρεμ σαν της grace της νεκταριας δεν ειναι......το λες πορτοκαλι???εμενα μου θυμιζε..μοκα..εξου και το ονομα... ασπρο και μαυρο....τωρα το αλλο...η κρεμ το λες...η περτικαλι κοκκινο....????ε δεν το λες ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #1.349 16-10-09 14:17 Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η bastet_13: #1.350 16-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα aaaaaaaaaaaaa.jpg 74,5 KB · Εμφανίσεις: 53 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ασε Κατερινα,κουφα ειναι,φαλακρα ειναι... Πλακα κανω.Απλα η χαιτη τους εχω την εντυπωση οτι δεν κανει τοσο μεγαλη αντιθεση,γενικα ετσι μου φαινεται στα μονοχρωμα.Τα λευκα γενικα πρεπει να ειναι πολυ φουντωτα για να φανουν,οπως ο Pollux. Click για ανάπτυξη... ενταξει...μια φορα δεν ειπα κοτσανα!!!χαχαχαχαχαχαχα για τα λευκα..το εχω ακουσει οτι ειναι κουφα...δλδ στο ...ΨΙΤ...ουδεμια αντιδραση?τραγικο!!!χαχαχαχαχαχα δεν πειραζει δωσε μου ενα νορβηγο κουτσο κουφο φαλακρο..θα τον αγαπαω!χαχαχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.343 16-10-09 13:59 Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η bastet_13: #1.344 16-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους! Click για ανάπτυξη... το εχω διαβασει!!!!αλλα δεν λεει πολλα..λεει συγκεκριμενα..εσεισ εδω κανετε κατι συνδιασμουσ..τυπου καλικο με πιτσιλες τομπιε μαγουιαρ ηλιαχτιδα ταρταρουγα ντεκο!!!που να καταλαβω η γυνη???χαχαχαχαχαχα σιγα σιγα..ενα ενα... στο αρθρο τα λεει ομορφα...απλα....τι να κανω αν ειστε περτ του ειδους???εεε???εγω φταιω? δλδ το δικο μου γατι τι ειναι??? αυτο ποιοσ θα μου το απαντησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #1.345 16-10-09 14:04 Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η bastet_13: #1.346 16-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Click για ανάπτυξη... το μοκα...εχω και αλλο καλε???αφου οτι εμεινε το δωσαμε...και ενα μαυρο το μπατμανακο...που ειναι συνηθως μεσα στο σπιτι..αλλα οχι μονιμα..απλα το προσεχω το ταιζω και τα λοιπα!! τι γατι ειναι ο μοκα?εκτοσ απο κεραμιδογατο...ειναι ταρταρουγα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #1.347 16-10-09 14:10 Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η bastet_13: #1.348 16-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Click για ανάπτυξη... wow...εντυπωσιαζομαι..δεν θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το συνδιασμο!!τωρα κατσε γιατι...ειναι ενα θεμα πως τα εννοις εσυ τα χρωματα.... κρεμ σαν της grace της νεκταριας δεν ειναι......το λες πορτοκαλι???εμενα μου θυμιζε..μοκα..εξου και το ονομα... ασπρο και μαυρο....τωρα το αλλο...η κρεμ το λες...η περτικαλι κοκκινο....????ε δεν το λες ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #1.349 16-10-09 14:17 Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η bastet_13: #1.350 16-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα aaaaaaaaaaaaa.jpg 74,5 KB · Εμφανίσεις: 53 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η bastet_13: #1.344 16-10-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους! Click για ανάπτυξη... το εχω διαβασει!!!!αλλα δεν λεει πολλα..λεει συγκεκριμενα..εσεισ εδω κανετε κατι συνδιασμουσ..τυπου καλικο με πιτσιλες τομπιε μαγουιαρ ηλιαχτιδα ταρταρουγα ντεκο!!!που να καταλαβω η γυνη???χαχαχαχαχαχα σιγα σιγα..ενα ενα... στο αρθρο τα λεει ομορφα...απλα....τι να κανω αν ειστε περτ του ειδους???εεε???εγω φταιω? δλδ το δικο μου γατι τι ειναι??? αυτο ποιοσ θα μου το απαντησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #1.345 16-10-09 14:04 Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η bastet_13: #1.346 16-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Click για ανάπτυξη... το μοκα...εχω και αλλο καλε???αφου οτι εμεινε το δωσαμε...και ενα μαυρο το μπατμανακο...που ειναι συνηθως μεσα στο σπιτι..αλλα οχι μονιμα..απλα το προσεχω το ταιζω και τα λοιπα!! τι γατι ειναι ο μοκα?εκτοσ απο κεραμιδογατο...ειναι ταρταρουγα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #1.347 16-10-09 14:10 Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η bastet_13: #1.348 16-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Click για ανάπτυξη... wow...εντυπωσιαζομαι..δεν θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το συνδιασμο!!τωρα κατσε γιατι...ειναι ενα θεμα πως τα εννοις εσυ τα χρωματα.... κρεμ σαν της grace της νεκταριας δεν ειναι......το λες πορτοκαλι???εμενα μου θυμιζε..μοκα..εξου και το ονομα... ασπρο και μαυρο....τωρα το αλλο...η κρεμ το λες...η περτικαλι κοκκινο....????ε δεν το λες ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #1.349 16-10-09 14:17 Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η bastet_13: #1.350 16-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα aaaaaaaaaaaaa.jpg 74,5 KB · Εμφανίσεις: 53 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους! Click για ανάπτυξη... το εχω διαβασει!!!!αλλα δεν λεει πολλα..λεει συγκεκριμενα..εσεισ εδω κανετε κατι συνδιασμουσ..τυπου καλικο με πιτσιλες τομπιε μαγουιαρ ηλιαχτιδα ταρταρουγα ντεκο!!!που να καταλαβω η γυνη???χαχαχαχαχαχα σιγα σιγα..ενα ενα... στο αρθρο τα λεει ομορφα...απλα....τι να κανω αν ειστε περτ του ειδους???εεε???εγω φταιω? δλδ το δικο μου γατι τι ειναι??? αυτο ποιοσ θα μου το απαντησει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #1.345 16-10-09 14:04 Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η bastet_13: #1.346 16-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Click για ανάπτυξη... το μοκα...εχω και αλλο καλε???αφου οτι εμεινε το δωσαμε...και ενα μαυρο το μπατμανακο...που ειναι συνηθως μεσα στο σπιτι..αλλα οχι μονιμα..απλα το προσεχω το ταιζω και τα λοιπα!! τι γατι ειναι ο μοκα?εκτοσ απο κεραμιδογατο...ειναι ταρταρουγα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #1.347 16-10-09 14:10 Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η bastet_13: #1.348 16-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Click για ανάπτυξη... wow...εντυπωσιαζομαι..δεν θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το συνδιασμο!!τωρα κατσε γιατι...ειναι ενα θεμα πως τα εννοις εσυ τα χρωματα.... κρεμ σαν της grace της νεκταριας δεν ειναι......το λες πορτοκαλι???εμενα μου θυμιζε..μοκα..εξου και το ονομα... ασπρο και μαυρο....τωρα το αλλο...η κρεμ το λες...η περτικαλι κοκκινο....????ε δεν το λες ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #1.349 16-10-09 14:17 Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η bastet_13: #1.350 16-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα aaaaaaaaaaaaa.jpg 74,5 KB · Εμφανίσεις: 53 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η bastet_13: #1.346 16-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Click για ανάπτυξη... το μοκα...εχω και αλλο καλε???αφου οτι εμεινε το δωσαμε...και ενα μαυρο το μπατμανακο...που ειναι συνηθως μεσα στο σπιτι..αλλα οχι μονιμα..απλα το προσεχω το ταιζω και τα λοιπα!! τι γατι ειναι ο μοκα?εκτοσ απο κεραμιδογατο...ειναι ταρταρουγα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #1.347 16-10-09 14:10 Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η bastet_13: #1.348 16-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Click για ανάπτυξη... wow...εντυπωσιαζομαι..δεν θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το συνδιασμο!!τωρα κατσε γιατι...ειναι ενα θεμα πως τα εννοις εσυ τα χρωματα.... κρεμ σαν της grace της νεκταριας δεν ειναι......το λες πορτοκαλι???εμενα μου θυμιζε..μοκα..εξου και το ονομα... ασπρο και μαυρο....τωρα το αλλο...η κρεμ το λες...η περτικαλι κοκκινο....????ε δεν το λες ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #1.349 16-10-09 14:17 Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η bastet_13: #1.350 16-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα aaaaaaaaaaaaa.jpg 74,5 KB · Εμφανίσεις: 53 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια. Ποιο απο ολα σου τα γατια; Click για ανάπτυξη... το μοκα...εχω και αλλο καλε???αφου οτι εμεινε το δωσαμε...και ενα μαυρο το μπατμανακο...που ειναι συνηθως μεσα στο σπιτι..αλλα οχι μονιμα..απλα το προσεχω το ταιζω και τα λοιπα!! τι γατι ειναι ο μοκα?εκτοσ απο κεραμιδογατο...ειναι ταρταρουγα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:10 Η moukelis έγραψε: #1.347 16-10-09 14:10 Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η bastet_13: #1.348 16-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Click για ανάπτυξη... wow...εντυπωσιαζομαι..δεν θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το συνδιασμο!!τωρα κατσε γιατι...ειναι ενα θεμα πως τα εννοις εσυ τα χρωματα.... κρεμ σαν της grace της νεκταριας δεν ειναι......το λες πορτοκαλι???εμενα μου θυμιζε..μοκα..εξου και το ονομα... ασπρο και μαυρο....τωρα το αλλο...η κρεμ το λες...η περτικαλι κοκκινο....????ε δεν το λες ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #1.349 16-10-09 14:17 Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η bastet_13: #1.350 16-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα aaaaaaaaaaaaa.jpg 74,5 KB · Εμφανίσεις: 53 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η bastet_13: #1.348 16-10-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Click για ανάπτυξη... wow...εντυπωσιαζομαι..δεν θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το συνδιασμο!!τωρα κατσε γιατι...ειναι ενα θεμα πως τα εννοις εσυ τα χρωματα.... κρεμ σαν της grace της νεκταριας δεν ειναι......το λες πορτοκαλι???εμενα μου θυμιζε..μοκα..εξου και το ονομα... ασπρο και μαυρο....τωρα το αλλο...η κρεμ το λες...η περτικαλι κοκκινο....????ε δεν το λες ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #1.349 16-10-09 14:17 Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η bastet_13: #1.350 16-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα aaaaaaaaaaaaa.jpg 74,5 KB · Εμφανίσεις: 53 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ; Click για ανάπτυξη... wow...εντυπωσιαζομαι..δεν θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το συνδιασμο!!τωρα κατσε γιατι...ειναι ενα θεμα πως τα εννοις εσυ τα χρωματα.... κρεμ σαν της grace της νεκταριας δεν ειναι......το λες πορτοκαλι???εμενα μου θυμιζε..μοκα..εξου και το ονομα... ασπρο και μαυρο....τωρα το αλλο...η κρεμ το λες...η περτικαλι κοκκινο....????ε δεν το λες ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η moukelis έγραψε: #1.349 16-10-09 14:17 Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η bastet_13: #1.350 16-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα aaaaaaaaaaaaa.jpg 74,5 KB · Εμφανίσεις: 53 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:22 Η bastet_13: #1.350 16-10-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα aaaaaaaaaaaaa.jpg 74,5 KB · Εμφανίσεις: 53 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι; Click για ανάπτυξη... να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:29 Η moukelis έγραψε: #1.351 16-10-09 14:29 Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 14:32 Η bastet_13: #1.352 16-10-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι. Click για ανάπτυξη... πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!! απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:25 Η bunny έγραψε: #1.353 16-10-09 15:25 Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.354 16-10-09 15:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα! Click για ανάπτυξη... Αργησα αλλα ηρθα!! Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.355 16-10-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης; Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναιΚαι έχει και καλτσάκια! Click για ανάπτυξη... Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου... και τη λενε Flame! την ονειρευομουνα τοσο καιρο... ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! Να μου ζησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:31 Η bunny έγραψε: #1.356 16-10-09 15:31 Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.357 16-10-09 15:40 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε; Click για ανάπτυξη... καλε αφου ειναι η νεα μου Γατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.358 16-10-09 23:37 Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2009 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.359 16-10-09 23:38 Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bastet_13: να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!! Click για ανάπτυξη... Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2009 στις 19:37 Η bastet_13: #1.360 17-10-09 19:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος). Click για ανάπτυξη... κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!! παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.