Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Ασε Κατερινα,κουφα ειναι,φαλακρα ειναι...:lol:
Πλακα κανω.Απλα η χαιτη τους εχω την εντυπωση οτι δεν κανει τοσο μεγαλη αντιθεση,γενικα ετσι μου φαινεται στα μονοχρωμα.Τα λευκα γενικα πρεπει να ειναι πολυ φουντωτα για να φανουν,οπως ο Pollux.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε Κατερινα,κουφα ειναι,φαλακρα ειναι...:lol:
Πλακα κανω.Απλα η χαιτη τους εχω την εντυπωση οτι δεν κανει τοσο μεγαλη αντιθεση,γενικα ετσι μου φαινεται στα μονοχρωμα.Τα λευκα γενικα πρεπει να ειναι πολυ φουντωτα για να φανουν,οπως ο Pollux.
ενταξει...μια φορα δεν ειπα κοτσανα!!!χαχαχαχαχαχαχα
για τα λευκα..το εχω ακουσει οτι ειναι κουφα...δλδ στο ...ΨΙΤ...ουδεμια αντιδραση?τραγικο!!!χαχαχαχαχαχα δεν πειραζει δωσε μου ενα νορβηγο κουτσο κουφο φαλακρο..θα τον αγαπαω!χαχαχαχαχαχαχα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους!

Οχι ολα,αλλα πολλα που εχουν γαλαζια ματια ναι.Διαβασε μαρη το αρθρο με τους χρωματισμους επιτελους!
το εχω διαβασει!!!!αλλα δεν λεει πολλα..λεει συγκεκριμενα..εσεισ εδω κανετε κατι συνδιασμουσ..τυπου καλικο με πιτσιλες τομπιε μαγουιαρ ηλιαχτιδα ταρταρουγα ντεκο!!!που να καταλαβω η γυνη???χαχαχαχαχαχα σιγα σιγα..ενα ενα...
στο αρθρο τα λεει ομορφα...απλα....τι να κανω αν ειστε περτ του ειδους???εεε???εγω φταιω?

δλδ το δικο μου γατι τι ειναι???
αυτο ποιοσ θα μου το απαντησει??:P

Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια.
Ποιο απο ολα σου τα γατια;

Μαρη λεει για τα λευκα,γι'αυτο στο ειπα.Και για τις τορμπι λεει,αλλα δε διαβαζεις προσεκτικα θα σε βαλω να γραψεις τιμωρια.
Ποιο απο ολα σου τα γατια;
το μοκα...εχω και αλλο καλε???αφου οτι εμεινε το δωσαμε...και ενα μαυρο το μπατμανακο...που ειναι συνηθως μεσα στο σπιτι..αλλα οχι μονιμα..απλα το προσεχω το ταιζω και τα λοιπα!!:P

τι γατι ειναι ο μοκα?εκτοσ απο κεραμιδογατο...ειναι ταρταρουγα?

Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ;

Νομιζω οτι ειναι tortie mackerel tabby με λευκο.Τα χρωματα του ειναι κοκκινο και μαυρο,ή γκρι-μπλε με κρεμ;

wow...εντυπωσιαζομαι..δεν θα μπορουσα ποτε να κανω αυτο το συνδιασμο!!:hmm:τωρα κατσε γιατι...ειναι ενα θεμα πως τα εννοις εσυ τα χρωματα....
κρεμ σαν της grace της νεκταριας δεν ειναι......το λες πορτοκαλι???εμενα μου θυμιζε..μοκα..εξου και το ονομα...
ασπρο και μαυρο....τωρα το αλλο...η κρεμ το λες...η περτικαλι :) κοκκινο....????ε δεν το λες ε???

Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι;

Νομιζω οτι τα σκουρα κομματια της εχουν καφε με μαυρες ριγες και τα ανοιχτοχρωμα πορτοκαλι με μπεζ,ετσι δεν ειναι;
να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει :)

προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!!:P

Συνημμένα

• aaaaaaaaaaaaa.jpg
    aaaaaaaaaaaaa.jpg
    74,5 KB · Εμφανίσεις: 53
Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι.

Ενταξει,οπως σου ειπα ειναι τα χρωματα της.Τις tortie tabby για συντομια πολλες φορες τις λενε torbie,μην μπερδευεσαι.
πφφφφφ!!!ναι αλλα το ταμπυ...δεν σημαινει οτι εχει ριγες?το σκατομπαλο μου..δεν εχει!!!!εχει κομματια..κομματι ασπρο κομματι μαυρο..κομματι...κρεμ..εστω!!
απαπα δεν ειναι για εμενα αυτο!!!χαχαχαχα θα χαζεψω...:redface:

Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης;:P:lol::up: Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναι:)Και έχει και καλτσάκια!:D
daksza03.jpg

Γιουλη βλεπε να μαθαινεις πως θα κρατας τα νορβηγομωρα!:P
3generations_1.jpg
3generations_3.jpg
6Blasippa_04-08_enclos.jpg
8Blasippa_04-08_face.jpg
Αργησα αλλα ηρθα!!
Αυτη ειναι ηλιαχτιδα πανω στο χιονι που λιωνει λιγο λιγο σαν εμενα
:inlove::inlove::inlove:

μεχρι να το παρω Δωρα, θα εχω γερασει και θα το κραταει ο Χρηστος:lol:

Αυτή είναι η ηλιαχτίδα της Γιούλης;:P:lol::up: Σαν να έχει φλόγα στο κεφαλάκι του είναι:)Και έχει και καλτσάκια!:D
daksza03.jpg

Σας ανακοινωνω οτι αυτη ειναι η virtual reality Νορβηγιδα μου...
και τη λενε Flame! :up:
την ονειρευομουνα τοσο καιρο...
ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!
Να μου ζησει
:lol::lol::lol:

Γιούλη το έβαλες avatar το μωράκι,ε;:up:

Γιουλη ξερεις οτι το μωρο το λενε αληθεια Flame;:|

να παραθεσω φωτο στον ειδικο...να μας πει :)

προσωπικα..τα σκουρα τα βλεπω..μαυρα το λευκο ..λευκο... και το αλλο..εγω το λεω μοκα χαχαχαχα..τι γλυκια που ειμαι!!:P
Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος).

Βρε Κατερινα,σιγουρα δεν εχει ριγες;Αφου εγω βλεπω και το Μ των tabby στο μετωπο της (αν υποψιαστω οτι εκτος απο κρεμ βλεπω ΚΑΙ ριγες...θα πεθανω που λεει κι ο Λαζοπουλος).
κοιτα εσυ εισαι η..ειδικος...εγω βλεπω οτι καθε ανθρωπος..χαχαχαχαχα!!!!!ριγες..οχι..κομματια..σιγουρα δεν εχει ριγες;)
το ξερω το γατι μου....ριγα με την εννοια τις..τιγρογατας..δεν εχει..ουτε αλεες ριγεσ!!:hmm:

παιδια οντως η γιουλη πηρε αυτο το νορβηγακι??:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back