Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Ναι αυτο το περτικαλι ειναι πολυ τρελοφατσα!:lol:

μα μου τραβηξε την προσοχη αμεσως!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Γιαννα παρε και νεες φωτο του τρελοφατσα πορτοκαλενιου σου,μονο αυτος εμεινε ελευθερος.
141209-Muffins-019.jpg
141209-Muffins-022.jpg
141209-Muffins-024.jpg
141209-Muffins-025.jpg
141209-Muffins-026.jpg
141209-Muffins-026.jpg
141209-Muffins-028.jpg
141209-Muffins-074k.jpg

Παρεπτοντως,προγιαγια ολης αυτης της υπεροχης γατοομάδας ειναι η μαμα της Ηλένιας...
wirhabenbabys8wochen.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Γιαννα παρε και νεες φωτο του τρελοφατσα πορτοκαλενιου σου,μονο αυτος εμεινε ελευθερος.
141209-Muffins-019.jpg
141209-Muffins-022.jpg
141209-Muffins-024.jpg
141209-Muffins-025.jpg
141209-Muffins-026.jpg
141209-Muffins-026.jpg
141209-Muffins-028.jpg
141209-Muffins-074k.jpg

Παρεπτοντως,προγιαγια ολης αυτης της υπεροχης γατοομάδας ειναι η μαμα της Ηλένιας...
wirhabenbabys8wochen.jpg

καλημέρα!!!!:P:P σε προλαβα!!τι ς ειδα τις φωτογραφιες και τον εδειχνα στον Vice και ειδα οτι ειναι και διαθεσιμος!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ειναι τοσο μα τοσο γλυκουλης! απορω που δεν τον εχουν κλεισει ακομα!!:blink:

Ατιμηηηηη!
Ομορφος ειναι,κι εχει πολυ καλο προφιλ.Απλα καποια αργουν,δεν ξερω γιατι,ενω ειναι πολυ ομορφα,οπως η Suzette που ακομα περιμενει.

Ατιμηηηηη!
Ομορφος ειναι,κι εχει πολυ καλο προφιλ.Απλα καποια αργουν,δεν ξερω γιατι,ενω ειναι πολυ ομορφα,οπως η Suzette που ακομα περιμενει.

εκτος απο την φατσα του τρελου, μ'αρεσουν και τα χοντροποδαρα του!! ειναι δεμενος γατουλης και φαινεται οτι θα γινει μεγαλος!!:up::up:
θελετε να μου τον παρετε δωρο?ολοι στο mycat να κανετε ερανο και να μου τον παρετε για χριστουγεννα.. και μην ανησυχεις..οταν ερθει η Ωρα θα τον εχεις και για SEX!!!!!!!!:up::up::lol::lol::lol:

Δε με βολευεις κοπελια...Αμα ειχες σταμπαρει κοριτσι θα στην επαιρνα και θα στη δανειζομουν και για sex.:lol:

Δε με βολευεις κοπελια...Αμα ειχες σταμπαρει κοριτσι θα στην επαιρνα και θα στη δανειζομουν και για sex.:lol:

ε μα ελα βρε παιδακι μου κι εσυ!!θα εχεις και ενα spare αντρα...σε χαλαει???:lol::lol::lol:

Ναι,γιατι αντρα εχουμε και μας περισσευει,τι αν τον κανουμε κι αλλον;:lol:

Ναι,γιατι αντρα εχουμε και μας περισσευει,τι αν τον κανουμε κι αλλον;:lol:

μπορει να θελετε και καποιον σε πορτοκαλι...μην εισαι αρνητικη.. ολο ο ιδιος και ο ιδιος..:P:P:D:blink:

Και οταν θα ψεκαζουν και οι δυο και θα θελουν κοπελουδα τι θα τους κανουμε;:lol:Μια ειναι καλε,δε φτανει για ολους!

Και οταν θα ψεκαζουν και οι δυο και θα θελουν κοπελουδα τι θα τους κανουμε;:lol:Μια ειναι καλε,δε φτανει για ολους!

μα για αυτο θα τον εχω σπιτι μου...:up::up::up:

Ναι μαρη,αλλα σπιτι σου δε θα κινδυνευει η υγεια του αζευγαρωτος τοσους μηνες,δε θα ψεκαζει,δε θα φωναζει;Εδω με δυο κοριτσια και ο Υο-Υο θα ζευγαρωνει δυο φορες το χρονο,αν υπηρχε κι αλλος αρσενικος με ποια θα ζευγαρωνε;

Ναι μαρη,αλλα σπιτι σου δε θα κινδυνευει η υγεια του αζευγαρωτος τοσους μηνες,δε θα ψεκαζει,δε θα φωναζει;Εδω με δυο κοριτσια και ο Υο-Υο θα ζευγαρωνει δυο φορες το χρονο,αν υπηρχε κι αλλος αρσενικος με ποια θα ζευγαρωνε;

θα παρουμε και κανα αλλο κοριτσακι...:P:P:P:P
παρτε μου δωρο τον πορτοκαλι γατο... (οπως εχω ξαναπει και στην Γιουλη αλλη φορα,θα σας δωσω εγω λεφτα!!:blink::blink::lol::lol:)

Α,θα παρΕΙΣ και κοριτσακι;Ετσι το συζηταμε!:lol:

Α,θα παρΕΙΣ και κοριτσακι;Ετσι το συζηταμε!:lol:

ε μα για σενα το κανω!!να εχει το εκτοφειο σου ποικιλια...:P:P:P
τι για μενα?τι με νοιαζει εμενα?:lol::lol::lol:

Ενταξει τοτε μωρε Γιαννα,να σου παρουμε ενα ζευγαρακι...μηπως θα ειναι too much τοσα κανονικα αυτια στο σπιτι σας;:hmm::lol:

Ενταξει τοτε μωρε Γιαννα,να σου παρουμε ενα ζευγαρακι...μηπως θα ειναι too much τοσα κανονικα αυτια στο σπιτι σας;:hmm::lol:

εισαι καλο παιδι και σε συμπαθω,και γι αυτο και μονο θα προσπαθησω να το συνηθισω..τι να κανω!!!:P:P

Τι μεγαλοψυχια...:lol::lol::lol:

εεεεεε...ειδες? αφου σε συμπθω ειπαμε..αλλιως ουτε καν..;)

Καλημερες!:D
Αδερφούλης μας:
4187494065_867a3e5273_b.jpg

...και το κουιτσι μας μαζι του:
4187502129_bec08a2f56_b.jpg

...μαμα μας:
4187510513_c8eb69a43b_b.jpg

4187524609_35a6687a41_b.jpg

...μαμα μας με τον αδερφουλη:
4187520159_fbef546b04_b.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back