Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος
.Αλλα οι πλιροφοριες ειναι ενδιαφερουσεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto1
Νεοφερμένο μέλος
Με μεγάλη χαρά βλέπω οτι υπάρχουν και άλλοι ιδιοκτήτες ή και γατόφιλοι που εκτιμούν αυτή τη πανέμορφη ράτσα!

Ειμαι και εγω περήφανος ιδιοκτήτης μιας Νορβηγικής που τη λένε Μυρτώ, 2.5 ετών με εκπληκτικό χαρακτήρα και υπακοή σκύλου (!!!).
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
myrto1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
myrto1
Νεοφερμένο μέλος
Μια χαρά ήταν. Έπεσα σε καλό επαγγελματία φαίνεται....Ηταν σε καλη κατασταση;Γιατι εχω ακουσει διαφορα για τα πετ σοπ και πολλες φορες πωλουν το pedigree αλλης γατουλας απο καποιον που δεν θελει να το πληρωσει...Ειχαμε και ενα προσφατο περιστατικο που δεν ειχαν καν την ευθιξια να δωσουν pedigree γατας ιδιου φυλου.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
myrto1
Νεοφερμένο μέλος
Σαν χαρακτήρας, είναι πολύ ήρεμη (για γάτα),γάτα του καναπέ θα έλεγα,με έντονα ένστικτα όμως παρόντα τις μεταμεσονύχτιες ώρες! Την ημέρα τεμπελιάζει συνήθως... Κατα τα άλλα είναι ιδιαίτερα επιλεκτική σε θέμα χαδιών και δεν απολαμβάνει χάδια αδιακρίτως (αυτή αποφασίζει πότε θέλει χάδια και απο ποιόνΜακαρι...Πως ειναι γενικα σαν χαρακτηρες;Χανουν πολυ τριχωμα;Με την ανοδο της θερμοκρασιας εδω δεν υποφερουν;
).Πολύ υπάκουος και γεμάτος αυτοπεποίθηση χαρακτήρας .Το τρίχωμά της θέλει εντατική περιποίηση αλλά πολύ δύσκολα θα αποφύγεις το κούρεμα 1-2 φορές το χρόνο σε pet shop (αναισθησία δυστυχώς) καθώς έχει 2 στρώσεις πολύ πυκνού τριχώματος με το 1ο στρώμα να είναι πιο πυκνό και αδιάβροχο (!) το οποίο όμως κάνει κόμπους οι οποίοι αν δεν κοπούν μπορεί να τους ξηλώσει όταν ξύνεται μαζί με κομμάτι δέρματος
.Το καλοκάιρι φροντίζω να την εχω κουρεμένη ώστε να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της (αλήθεια !!!) χωρίς να βράζει!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
myrto1
Νεοφερμένο μέλος
Πίστεψέ με, ούτε που το σκέφτεσαι με την ανταπόκριση που έχεις απο το ζώο!Πω πω,πρεπει να ειναι αποφασισμενος καποιος για να παρει μια,θελει πολυ φροντιδα...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα ε...mariel το αρθρο ειναι φανταστηκο.Εντυποσιαστηκα !!!

Μπραβο και παλι μπραβο

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΗΑ
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω δενν εχω τετοια γατα εχω ομωσ μια αλλη αλλα επειδη ειμαι καινουρια εδω στηλτε καμια πληροφορια γαθ να ανεβασω καμια εικονα

moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool