Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

το παιδι της εχει φερει απο το εξωτερικο?γιατι απο οσο ξερω εδω δεν υπαρχουν...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι απο ότι ξέρω απο την Αγγλία τις έχει φέρει αλλά είναι σίγουρος βρε παιδιά ότι είναι Νορβηγικού δάσους.. Μου βάλατε ψύλους στα αυτια τώρα χαχα!! Δεν θα είχε καμια σημασία εξάλλου είναι τέλειες!! Πάντως στο wikipedia που μπήκα μέσα απο τα Links του αρθρου, είναι αυτές οι γατες, ακριβώς.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι,οχι,δεν αμφισβητω το οτι ειναι καθαροαιμες.ρωτησα απλα απο περιεργεια για να δω που καταφερε να τις βρει;)

Δεν ήξερα που και αν επιτρεπεται να κάνω post κ ετσι το γράγω εδώ και ας ελπίσουμε να το δείτε. Δεν έχει βρεί σπίτι το ένα αδερφάκι απο τα μικρά γατάκια του φίλου μου κ ζητάει σπιτάκι με γονείς που να τον αγαπάνε. Ειναι αρσενικός, 25 ημερών χρωματάκι άσπρο μπεζ, θα σηκώσω και φωτο μόνο που είναι αρκετο καιρο πριν, (τώρα είναι ίδιος με την δικια μου). Ειναι γάτος Νορβηγικού δάσους.. :)

Psistiri, αν θέλεις φτιάξε ένα θέμα και στην ενότητα "Γατοαγγελίες / Χαρίζονται" του forum, μάλλον εκεί θα το δουν περισσότεροι. Και βάλε οπωσδήποτε φωτογραφία, βοηθάει πολύ! :)

Δεν ηξερα αυτιν την ρατσα:redface:.Αλλα οι πλιροφοριες ειναι ενδιαφερουσες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι εξαιρετικες γατες,ειναι σιγουρα 1000% μια απο τις επιλογες μου,ευχαριστουμε για τις πληροφοριες παρα πολυ,αν και τις ειχα διαβασει ηδη,εχοντας το βιβλιο απ'οπου της δανειστηκατε(νομιζω βεβαια δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος)αλλα και παλι το διαβασα με την ιδια θερμη και ενδιαφερον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Με μεγάλη χαρά βλέπω οτι υπάρχουν και άλλοι ιδιοκτήτες ή και γατόφιλοι που εκτιμούν αυτή τη πανέμορφη ράτσα!:D
Ειμαι και εγω περήφανος ιδιοκτήτης μιας Νορβηγικής που τη λένε Μυρτώ, 2.5 ετών με εκπληκτικό χαρακτήρα και υπακοή σκύλου (!!!).
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες

Συνημμένα

• 13.jpg
    13.jpg
    58,7 KB · Εμφανίσεις: 453
  • P5260188.jpg
    P5260188.jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 369
  • P7150216.jpg
    P7150216.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 309
Πανεμορφη ειναι!Πως την απεκτησες;

Να'σαι καλα!Pet Shop της περιοχής. Με pedigree κλπ.

Ηταν σε καλη κατασταση;Γιατι εχω ακουσει διαφορα για τα πετ σοπ και πολλες φορες πωλουν το pedigree αλλης γατουλας απο καποιον που δεν θελει να το πληρωσει...Ειχαμε και ενα προσφατο περιστατικο που δεν ειχαν καν την ευθιξια να δωσουν pedigree γατας ιδιου φυλου.:down:

Ηταν σε καλη κατασταση;Γιατι εχω ακουσει διαφορα για τα πετ σοπ και πολλες φορες πωλουν το pedigree αλλης γατουλας απο καποιον που δεν θελει να το πληρωσει...Ειχαμε και ενα προσφατο περιστατικο που δεν ειχαν καν την ευθιξια να δωσουν pedigree γατας ιδιου φυλου.:down:
Μια χαρά ήταν. Έπεσα σε καλό επαγγελματία φαίνεται.... :/:

Μακαρι...Πως ειναι γενικα σαν χαρακτηρες;Χανουν πολυ τριχωμα;Με την ανοδο της θερμοκρασιας εδω δεν υποφερουν;

Μακαρι...Πως ειναι γενικα σαν χαρακτηρες;Χανουν πολυ τριχωμα;Με την ανοδο της θερμοκρασιας εδω δεν υποφερουν;
Σαν χαρακτήρας, είναι πολύ ήρεμη (για γάτα),γάτα του καναπέ θα έλεγα,με έντονα ένστικτα όμως παρόντα τις μεταμεσονύχτιες ώρες! Την ημέρα τεμπελιάζει συνήθως... Κατα τα άλλα είναι ιδιαίτερα επιλεκτική σε θέμα χαδιών και δεν απολαμβάνει χάδια αδιακρίτως (αυτή αποφασίζει πότε θέλει χάδια και απο ποιόν ;)).Πολύ υπάκουος και γεμάτος αυτοπεποίθηση χαρακτήρας .
Το τρίχωμά της θέλει εντατική περιποίηση αλλά πολύ δύσκολα θα αποφύγεις το κούρεμα 1-2 φορές το χρόνο σε pet shop (αναισθησία δυστυχώς) καθώς έχει 2 στρώσεις πολύ πυκνού τριχώματος με το 1ο στρώμα να είναι πιο πυκνό και αδιάβροχο (!) το οποίο όμως κάνει κόμπους οι οποίοι αν δεν κοπούν μπορεί να τους ξηλώσει όταν ξύνεται μαζί με κομμάτι δέρματος :( .
Το καλοκάιρι φροντίζω να την εχω κουρεμένη ώστε να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της (αλήθεια !!!) χωρίς να βράζει!!!

Πω πω,πρεπει να ειναι αποφασισμενος καποιος για να παρει μια,θελει πολυ φροντιδα...

Πω πω,πρεπει να ειναι αποφασισμενος καποιος για να παρει μια,θελει πολυ φροντιδα...
Πίστεψέ με, ούτε που το σκέφτεσαι με την ανταπόκριση που έχεις απο το ζώο!

Εντυποσιαστηκα

Καλα ε...mariel το αρθρο ειναι φανταστηκο.Εντυποσιαστηκα !!!:D
Μπραβο και παλι μπραβο :up::up::up:
:up: ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΗΑ:up:

Πληροφοριεσ

Εγω δενν εχω τετοια γατα εχω ομωσ μια αλλη αλλα επειδη ειμαι καινουρια εδω στηλτε καμια πληροφορια γαθ να ανεβασω καμια εικονα:lol:

80005643.jpg

ChampionTiganleaBaronessIona0311.jpg

betty5.jpg

catswithbasket052.jpg

erin_16-1-06.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jofra3.jpg

katie0503b1.jpg

norwegian-forestc-cat-frodo-von-der.jpg

talulahfeb07.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back