Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

οκ κατσε να δω γιατι εβαλα λαθος κωδικο!!!!
μ'αρεσει που δν με πιστευεις!!!χαχαχα κατσε να δω πως τα ανεβαζω για να σ δειξω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ κατσε να δω γιατι εβαλα λαθος κωδικο!!!!
μ'αρεσει που δν με πιστευεις!!!χαχαχα κατσε να δω πως τα ανεβαζω για να σ δειξω...
Δεν ειπα οτι δε σε πιστευω,απλα μου φαινεται πολυ δυσκολο να εχει κανεις τοσες γατουλες και να τις φροντιζει εξισου,εγω σου ειπα με το ζορι τα καταφερνω με δυο απο αποψη εξοδων και χωρου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον κατι εκανα...βεβαια δν ειμαι σιγουρη για τον τομεα π πηγαν!!ειναι στο album μ...οποτε μπορεις να πας να τις δεις..ανεβασα τ μοκα 3.θα ανεβασω και τ μικρα!!

ok ανεβασα μερικες...εχω και αλλες απλα ειναι μεγαλη η αναλυση και πρεπει να τις μικραινω...πως τ βλεπεις τ μπαλακια μ???:)

Πολυ ομορφα ειναι,να τα χαιρεσαι!Δε μου ειπες ομως,ολα μεσα στο σπιτι τα εχεις;Και ειναι ολα εμβολιασμενα,αποπαρασιτωμενα,στειρωμενα;

καλο μηναααααααα!!:)
οχι δν ειναι ολα μεσα στο σπιτι γι'αυτο σ ειπα κιολας οτι θελω ενα δικο μ..μονο ο μοκα ειναι μεσα.τα αλλα τα εχω ακριβως απ'εξω και τα ταιζω και τ προσεχω και τα αγαπαω τοσο πολυ!!!δν μπορω να τα εχω ολα μεσα...αλλα παντα τα προσεχω..και σου λεω εχω χρονια πολλα μπαλακια!!:)
απλα τωρα ειμαι στη φαση που θελω να παρω ενα ρατσας και να τ φροντισω...
εσενα τωρα σ φαινεται καπως αυτο και σ λεω δν εχω καταλαβει γιατι εχεισ ψιλοσταρβωσει θα τ ελεγα..ειμαι πολυ καλο ατομο και τα ζωακια μ τα αγαπαω..
απλα εγω εψαχνα πολυ καιρο για νορβ.δασους και δν εβρησκα τπτ...ετσι οπως εψαχνα βρηκα αυτο τ site που ειχε εκτροφεις και εριξα μια ματια..βρηκα εσενα π ειπες οτι θα κανεισ τ 1ο ε και χαρηκα...αυτο τπτ...και ηλπιζα οτι με τ καιρο θα ειχα και εγω ενα..αλλα απο οτι βλεπω δν εχω καμια τυχη..

καλο μηναααααααα!!:)
οχι δν ειναι ολα μεσα στο σπιτι γι'αυτο σ ειπα κιολας οτι θελω ενα δικο μ..μονο ο μοκα ειναι μεσα.τα αλλα τα εχω ακριβως απ'εξω και τα ταιζω και τ προσεχω και τα αγαπαω τοσο πολυ!!!δν μπορω να τα εχω ολα μεσα...αλλα παντα τα προσεχω..και σου λεω εχω χρονια πολλα μπαλακια!!:)
απλα τωρα ειμαι στη φαση που θελω να παρω ενα ρατσας και να τ φροντισω...
εσενα τωρα σ φαινεται καπως αυτο και σ λεω δν εχω καταλαβει γιατι εχεισ ψιλοσταρβωσει θα τ ελεγα..ειμαι πολυ καλο ατομο και τα ζωακια μ τα αγαπαω..
απλα εγω εψαχνα πολυ καιρο για νορβ.δασους και δν εβρησκα τπτ...ετσι οπως εψαχνα βρηκα αυτο τ site που ειχε εκτροφεις και εριξα μια ματια..βρηκα εσενα π ειπες οτι θα κανεισ τ 1ο ε και χαρηκα...αυτο τπτ...και ηλπιζα οτι με τ καιρο θα ειχα και εγω ενα..αλλα απο οτι βλεπω δν εχω καμια τυχη..
Δεν αμφιβαλλω οτι τα φροντιζεις,και τα προσεχεις,με τον δικο σου τροπο.Μια γατουλα ομως χρειαζεται πολλα περισσοτερα απο ενα πιατο φαγητο και χαδια.Χρειαζεται εμβολια,αποπαρασιτωσεις,στειρωση στην καταλληλη ηλικια,προστασια απο τους εξωτερικους κινδυνους...Δε συμφωνω οτι θελεις να παρεις ενα γατακι ρατσας για να το φροντισεις οπως λες,δηλαδη οσα δεν ειναι ρατσας δεν αξιζουν τη φροντιδα σου;Και τι εννοεις οτι θελεις ενα μονο δικο σου,αυτα που εχεις στην αυλη τοσα χρονια δεν τα θεωρεις δικα σου;Γνωμη μου ειναι να φροντισεις πρωτα τις γατουλες που εχεις,στειρωσε οσες εχουν κανει γεννες και ταλαιπωρουνται,φροντισε για τον εμβολιασμο τους και τις αποπαρασιτωσεις τους και θα δεις οτι δεν εχει καμια διαφορα το γατακι ρατσας απο το κεραμιδογατακι ουτε οσον αφορα τις υποχρεωσεις,ουτε οσον αφορα την αγαπη που σου δινει.Εχεις πολυ καιρο μπροστα σου για να σκεφτεις οσα σου εγραψα και στο ΡΜ,και να αποκτησεις οτι γατακι θελεις,εδω ειμαστε παλι οταν ερθει εκεινη η ωρα.:)

δικιο εχεις δν αντιλεγω σε κατι...απλα ο τροπος π τ γραφεις ειναι καπως...ισως και εγω να μην τα ειπα σωστα...
τοσα χρονια γατακια που δν ειναι ρατσας εχω και τ φροντιζω οσο καλυτερα μπορω..ειδα και τ pm σ εστειλα και εκει!!
οκ λοιπον να σαι καλα και μιλαμε παλι!!

*ασχετο αλλα ξερουμε γιατι τα γατακια προτιμουν να καθονται ψιλα??τωρα τ κοιταω στο google αλλα σαφη απαντηση δν υπαρχει!!!

thnxxxxx

Ειναι μερος της προσωπικοτητας τους,ειναι λιγο και θεμα φυλης,ας πουμε τα περσικα δεν το απολαμβανουν συνηθως,τα νορβηγικου παντως ξετρελαινονται να καθονται και να σε κοιτανε αφ'υψηλου.

τωρα διαβασα οτι νιωθουν ασφαλεια οταν καθονται ψηλα και οτι τουλαχιστον στα μεγαλυτερα αιλουροειδοι εχει να κανει και με τ κυνηγι και εχει περασει και στις οικοσιτες γατες!!

Δειτε μια ομορφια...
nandinakatts_i000043.jpg

Πραγματικά πανέμορφη αλλα η Βreena και ο Yogi μ΄αρέσουν περισσότερο δεν ξέρω ... τα χρώματα...

Ειναι αναλογα τα γουστα,η συγκεκριμενη δεν αποτελει ακριβως προτυπο της φυλης,αλλα ειναι πανεμορφη γατα...

Κι αυτη η ομορφια ετοιμαζεται να γινει μανουλα...:inlove::inlove::inlove:
penny.jpg

ok...ειναι επισημο!!! εχω ερωτευτει τις γατες νορβ. δασους!!!!

Γιουλη δες αυτες για να καταλαβεις...αλλες ειναι πολυ γλυκιες κι αλλες λιγο καπως.Νομιζω οτι οσο μεγαλωνουν συμβαινει αυτο.Δεν αντεξα βεβαια κι εβαλα κι αλλα χρωματα.:P
KillixCindyCawford.jpg
Lisa-2.jpg
babben.jpg
gini.jpg
hattiwatti12vk2.jpg
ilari_8kk.jpg

karma2.jpg
leonora3.jpg
nordfjords_filou.jpg
pluto1.jpg
rolex.jpg
skogis_frostnattens_odinminersson.jpg
skogis_johanne_himmelbla_felis_juba.jpg

skogis_justcatnaps_madmax.jpg
skogis_killix_isha.jpg
skogis_lonnebergas_satellite.jpg
skogis_sherwoodskogens_florida.jpg
skogis_taurons_fylke.jpg
skogis_wildwoods_patina.jpg

norwegian-forest-cat-0001.jpg

:inlove::inlove::inlove::inlove:
skogis_wildwoods_patina.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back