moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #1.041 30-09-09 11:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Η natalouko: #1.042 30-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κυρία Δώρα μας που μας ξεσηκώνεται συνεχώς με τις όλο και πιο ωραίες φώτο σας!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η γκρι γατούλα. Μάλλον απ' ότι κατάλαβα προτιμώ τις γάτες με γούνα σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #1.043 30-09-09 11:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #1.044 30-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα κυρία Δώρα μας που μας ξεσηκώνεται συνεχώς με τις όλο και πιο ωραίες φώτο σας!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η γκρι γατούλα. Μάλλον απ' ότι κατάλαβα προτιμώ τις γάτες με γούνα σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η moukelis έγραψε: #1.045 30-09-09 11:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #1.046 30-09-09 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Η natalouko: #1.047 30-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Click για ανάπτυξη... Και ο Yogi δεν έχει γκρι στην γούνα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #1.048 30-09-09 12:04 Εχει μπλε ραβδωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η natalouko: #1.049 30-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει μπλε ραβδωσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #1.050 30-09-09 12:18 Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Η natalouko: #1.042 30-09-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κυρία Δώρα μας που μας ξεσηκώνεται συνεχώς με τις όλο και πιο ωραίες φώτο σας!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η γκρι γατούλα. Μάλλον απ' ότι κατάλαβα προτιμώ τις γάτες με γούνα σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #1.043 30-09-09 11:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #1.044 30-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα κυρία Δώρα μας που μας ξεσηκώνεται συνεχώς με τις όλο και πιο ωραίες φώτο σας!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η γκρι γατούλα. Μάλλον απ' ότι κατάλαβα προτιμώ τις γάτες με γούνα σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η moukelis έγραψε: #1.045 30-09-09 11:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #1.046 30-09-09 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Η natalouko: #1.047 30-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Click για ανάπτυξη... Και ο Yogi δεν έχει γκρι στην γούνα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #1.048 30-09-09 12:04 Εχει μπλε ραβδωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η natalouko: #1.049 30-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει μπλε ραβδωσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #1.050 30-09-09 12:18 Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Καλημέρα κυρία Δώρα μας που μας ξεσηκώνεται συνεχώς με τις όλο και πιο ωραίες φώτο σας!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η γκρι γατούλα. Μάλλον απ' ότι κατάλαβα προτιμώ τις γάτες με γούνα σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:48 Η moukelis έγραψε: #1.043 30-09-09 11:48 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #1.044 30-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα κυρία Δώρα μας που μας ξεσηκώνεται συνεχώς με τις όλο και πιο ωραίες φώτο σας!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η γκρι γατούλα. Μάλλον απ' ότι κατάλαβα προτιμώ τις γάτες με γούνα σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η moukelis έγραψε: #1.045 30-09-09 11:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #1.046 30-09-09 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Η natalouko: #1.047 30-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Click για ανάπτυξη... Και ο Yogi δεν έχει γκρι στην γούνα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #1.048 30-09-09 12:04 Εχει μπλε ραβδωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η natalouko: #1.049 30-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει μπλε ραβδωσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #1.050 30-09-09 12:18 Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #1.044 30-09-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα κυρία Δώρα μας που μας ξεσηκώνεται συνεχώς με τις όλο και πιο ωραίες φώτο σας!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η γκρι γατούλα. Μάλλον απ' ότι κατάλαβα προτιμώ τις γάτες με γούνα σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η moukelis έγραψε: #1.045 30-09-09 11:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #1.046 30-09-09 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Η natalouko: #1.047 30-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Click για ανάπτυξη... Και ο Yogi δεν έχει γκρι στην γούνα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #1.048 30-09-09 12:04 Εχει μπλε ραβδωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η natalouko: #1.049 30-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει μπλε ραβδωσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #1.050 30-09-09 12:18 Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Καλημέρα κυρία Δώρα μας που μας ξεσηκώνεται συνεχώς με τις όλο και πιο ωραίες φώτο σας!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η γκρι γατούλα. Μάλλον απ' ότι κατάλαβα προτιμώ τις γάτες με γούνα σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:50 Η moukelis έγραψε: #1.045 30-09-09 11:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #1.046 30-09-09 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Η natalouko: #1.047 30-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Click για ανάπτυξη... Και ο Yogi δεν έχει γκρι στην γούνα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #1.048 30-09-09 12:04 Εχει μπλε ραβδωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η natalouko: #1.049 30-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει μπλε ραβδωσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #1.050 30-09-09 12:18 Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #1.046 30-09-09 11:51 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Η natalouko: #1.047 30-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Click για ανάπτυξη... Και ο Yogi δεν έχει γκρι στην γούνα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #1.048 30-09-09 12:04 Εχει μπλε ραβδωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η natalouko: #1.049 30-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει μπλε ραβδωσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #1.050 30-09-09 12:18 Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:02 Η natalouko: #1.047 30-09-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Click για ανάπτυξη... Και ο Yogi δεν έχει γκρι στην γούνα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #1.048 30-09-09 12:04 Εχει μπλε ραβδωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η natalouko: #1.049 30-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει μπλε ραβδωσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #1.050 30-09-09 12:18 Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω... Click για ανάπτυξη... Και ο Yogi δεν έχει γκρι στην γούνα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #1.048 30-09-09 12:04 Εχει μπλε ραβδωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η natalouko: #1.049 30-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει μπλε ραβδωσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #1.050 30-09-09 12:18 Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει μπλε ραβδωσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η natalouko: #1.049 30-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει μπλε ραβδωσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #1.050 30-09-09 12:18 Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει μπλε ραβδωσεις. Click για ανάπτυξη... Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:18 Η moukelis έγραψε: #1.050 30-09-09 12:18 Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες: δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η natalouko: #1.051 30-09-09 12:28 Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #1.052 30-09-09 12:44 Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η natalouko: #1.053 30-09-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο. Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας. Click για ανάπτυξη... Τέλεια, Τέλεια!!! Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:31 Η moukelis έγραψε: #1.054 30-09-09 13:31 Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:34 Η natalouko: #1.055 30-09-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δικιο εχεις.Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του. Click για ανάπτυξη... Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.056 30-09-09 13:41 Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:51 Η natalouko: #1.057 30-09-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας. Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η moukelis έγραψε: #1.058 30-09-09 13:59 Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:01 Η natalouko: #1.059 30-09-09 14:01 Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 52 53 54 55 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 53 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.060 01-10-09 12:03 καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλα κουκλα κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.