Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

174-7487.jpg
175-7536.jpg
175-7539.jpg
175-7598.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κυρία Δώρα μας που μας ξεσηκώνεται συνεχώς με τις όλο και πιο ωραίες φώτο σας!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η γκρι γατούλα.:):) Μάλλον απ' ότι κατάλαβα προτιμώ τις γάτες με γούνα σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

176-7601.jpg
238_3825-r2.jpg
238_3832-c.jpg
239_3983-R.jpg

Καλημέρα κυρία Δώρα μας που μας ξεσηκώνεται συνεχώς με τις όλο και πιο ωραίες φώτο σας!!! Εμένα μου αρέσει πολύ η γκρι γατούλα.:):) Μάλλον απ' ότι κατάλαβα προτιμώ τις γάτες με γούνα σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι!!!
Καλημερα!
Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω...

239_3985-C.jpg
240_4007-C.jpg
240_4008-R.jpg
240_4010-R.jpg

240_4012-R.jpg
240_4021-R.jpg
240_4029-R.jpg
240_4036-C.jpg
240_4037-C.jpg
koshka-black.jpg

Καλημερα!
Η μπλε εννοεις ε,στο χρωμα του Σειριου.Κι εμενα μου αρεσει πολυ,μια τετοια ηθελα να παρω...

Και ο Yogi δεν έχει γκρι στην γούνα του?

Εχει μπλε ραβδωσεις.

Εχει μπλε ραβδωσεις.

Αυτό που κανονικά λέγεται μπλέ εγώ που τώρα αρχίζω να μαθαίνω το λέω γκρι!!! Γι αυτό μου αρέσει και ο Yogi,:kiss: και ο χρωματισμός της γούνας του και γενικά όλα του!! Ελπίζω όταν με το καλό κάνουν μωράκια με την breena να βγάλουν και ένα που να έχει μπλε στην γούνα του!!! Ξέρεις που θα πάει αυτό ε????:D:D

Οχι,κοιτα.Γκρι ειναι οι ασημενιες,σαν αυτες:
260509_Our-cats---Gateaux-25-05-200.gif

δες ποσο διαφορετικο ειναι το χρωμα της απο του Υο-Υο:
3533804806_b6ae9ce9cf_b-1.jpg
3561971653_7e778b6657_b.jpg

Κατάλαβα τι εννοείς. Που θα πάει, θα μάθω και τους χρωματισμούς!!! Εμένα μου αρέσει ο Yogi, οπότε κάποιο από τα μικρά θα μου αρέσει επίσης!! Για να μην πω όλα:P:P!

:lol:Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο.
Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας.

:lol:Δεν ειναι δυσκολα,απλα στις φωτογραφιες δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα.Σε καποια μπερδευομαι κι εγω,αν ειναι κανενα ασημι-μπλε ας πουμε ειναι λιγο μπλεξιμο.
Τα δικα μου μπορει να κανουν και solid μπλε,σαν το Σειριο,και μπλε ραβδωτα,και μπλε ραβδωτα με λευκο,σαν το Yogi,σε διαφορετικο σχεδιο ριγας.

Τέλεια, Τέλεια!!!:up::up: Για να πω την αλήθεια, πέρα από τον χρωματισμό τους με ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας τους. Αν θα μπορούσε να διακριθεί στην ηλικία που θα τα δώσεις! Γιατί δεν θα ζήσω με ένα π.χ. μπλέ τρίχωμα, θα ζήσω με έναν γατούλη που θα έχει την δική προσωπικότητα!!!

Δικιο εχεις.;)Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του.

Δικιο εχεις.;)Σε γενικες γραμμες ναι,ο χαρακτηρας φαινεται απο τριων-τεσσαραων μηνων.Παιζει ομως αρκετα μεγαλο ρολο και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει το γατακι,και ο τροπος που του φερονται,και τα αλλα γατακια που συμβιωνουν μαζι του.

Οπότε θα βγουν τέλεια γατάκια, αφού θα έχουν τέτοιους όμορφους γονείς και θα μεγαλώσουν μαζί σου:):)!!!

Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας.
Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο.:redface:

Εννοω τους ανθρωπους και τα γατακια με τα οποια θα ζησουν αφου φυγουν απο εμας.
Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο.:redface:

Αυτό είναι στο χέρι του καθενός που θα πάρει γατάκι να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα το μεγαλώσει και θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Βέβαια αν έχεις ήδη γάτες και έχουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ζουν σε ένα ήρεμο και ισσοροπημένο περιβάλλον, τότε και το καινούριο γατάκι θα μεγαλώσει σωστά! Απλά μερικές γάτες το έχουν φαίνεται στο dna τους να είναι ατίθασες ή να είναι πολύ ήσυχες ασχέτως σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσουν!

Ναι,σιγουρα,απλα καποιοι ανθρωποι δεν ξερουν να τους επιβληθουν ή να θεσουν τα ορια,με αποτελεσμα και το γατακι να γινεται δυστροπο,και αυτοι να φτανουν στα ορια τους...Πιστευω οτι αν εισαι δεκτικος σε συμβουλες και ηρεμος,μπορεις να τα καταφερεις μια χαρα παντως,ακομα και ασχετος να εισαι.

Νομίζω το κλειδί της επιτυχίας είναι η ηρεμία, όπως είπες, και η αποφασιστικότητα!

καλα κουκλα κι αυτη:inlove:
IMG_9366.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back