moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #1.741 07-12-09 13:14 Παρε και μερικα ασπρομαυρα να σε αποτελειωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #1.742 07-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λιποθυμω Click για ανάπτυξη... Ξωτικακι για φαγωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.743 07-12-09 13:15 μαρη στο αυτι εφτασε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.744 07-12-09 13:18 Δωρα πως θα γινει να γινω καλα τωρα που γατοαρρωστησα? να παω σε ψυχιατρο?? μαρη μηπως καταντησω συλλεκτρια φοβαμαι ενας σφιγγος θα με σωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #1.745 07-12-09 13:20 Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 07-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.747 07-12-09 13:22 μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #1.748 07-12-09 13:22 Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.749 07-12-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.750 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρε και μερικα ασπρομαυρα να σε αποτελειωσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η moukelis έγραψε: #1.742 07-12-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λιποθυμω Click για ανάπτυξη... Ξωτικακι για φαγωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.743 07-12-09 13:15 μαρη στο αυτι εφτασε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.744 07-12-09 13:18 Δωρα πως θα γινει να γινω καλα τωρα που γατοαρρωστησα? να παω σε ψυχιατρο?? μαρη μηπως καταντησω συλλεκτρια φοβαμαι ενας σφιγγος θα με σωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #1.745 07-12-09 13:20 Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 07-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.747 07-12-09 13:22 μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #1.748 07-12-09 13:22 Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.749 07-12-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.750 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λιποθυμω Click για ανάπτυξη... Ξωτικακι για φαγωμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.743 07-12-09 13:15 μαρη στο αυτι εφτασε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.744 07-12-09 13:18 Δωρα πως θα γινει να γινω καλα τωρα που γατοαρρωστησα? να παω σε ψυχιατρο?? μαρη μηπως καταντησω συλλεκτρια φοβαμαι ενας σφιγγος θα με σωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #1.745 07-12-09 13:20 Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 07-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.747 07-12-09 13:22 μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #1.748 07-12-09 13:22 Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.749 07-12-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.750 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαρη στο αυτι εφτασε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.744 07-12-09 13:18 Δωρα πως θα γινει να γινω καλα τωρα που γατοαρρωστησα? να παω σε ψυχιατρο?? μαρη μηπως καταντησω συλλεκτρια φοβαμαι ενας σφιγγος θα με σωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #1.745 07-12-09 13:20 Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 07-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.747 07-12-09 13:22 μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #1.748 07-12-09 13:22 Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.749 07-12-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.750 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δωρα πως θα γινει να γινω καλα τωρα που γατοαρρωστησα? να παω σε ψυχιατρο?? μαρη μηπως καταντησω συλλεκτρια φοβαμαι ενας σφιγγος θα με σωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #1.745 07-12-09 13:20 Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 07-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.747 07-12-09 13:22 μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #1.748 07-12-09 13:22 Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.749 07-12-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.750 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.746 07-12-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.747 07-12-09 13:22 μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #1.748 07-12-09 13:22 Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.749 07-12-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.750 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα Γιουλη,δε βοηθα ο ψυχιατρος...ειναι ανιατη η αρρωστια αυτη δυστυχως.Αλλα μαζι θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο νιαουριζοντας,στη διπλανη πτερυγα θα ειμαι.Και μαντεψε ποιος θα μας δινει τα χαπια μας...ο φραου Σειριος! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.747 07-12-09 13:22 μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #1.748 07-12-09 13:22 Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.749 07-12-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.750 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:22 Η moukelis έγραψε: #1.748 07-12-09 13:22 Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.749 07-12-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.750 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:23 Η moukelis έγραψε: #1.749 07-12-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.750 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρη μας φανταζεσαι εμενα να νομιζω οτι ειμαι Γατα Βιρμανιας κι εσυ Νορβηγικου Δασους? να κοιτιεσαι καθε μερα να δεις αν ισιωσε η μυτη σου κι εγω μηπως μου σκουρηνει το μερι? Click για ανάπτυξη... Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.750 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... δεν ηρθα εγω να τα αγγαλιασω γι' αυτο λες την Γιουλη!!! κατσε να κατσω μαζι τους ενα σ/κ και μετα θα σου πω εγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:34 Η Luna έγραψε: #1.751 07-12-09 13:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:38 Η Luna έγραψε: #1.752 07-12-09 13:38 τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.753 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλιτσκα παντως δε νομιζω να εκστασιαζεται καποιος με τα νορβηγακια μου περισσοτερο απο σενα...Οταν πηρες αγκαλια το Υο-Υο και οταν μιλουσες στη Breena ηταν λες και ειχες δικα σου γατακια... Click για ανάπτυξη... εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.754 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι εχεις και τουφες αναμεσα απο τα πατουσια σου??? μονο των αυτιων σου λειπουν??? Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #1.755 07-12-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι ειναι αυτο???τι ειναι αυτο??? ΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.... Click για ανάπτυξη... Το ΕΙΝΑΙ εχει και εψιλον στην αρχη... Αυτο ειναι γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #1.756 07-12-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξτασιαζομαι Δωρι με ο,τι με συγκινει... μωρε ειμαι εκδηλωτικη γι'αυτο... Click για ανάπτυξη... Μας αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.757 07-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω ειμαι pet,εχω χαλια προφιλ...ουτε τουφες στα αυτια προβλεπεται να βγαζω γμτ...λες να ειμαι ημιαιμο; Click για ανάπτυξη... μωρε Δωρα δεν ηθελα να σου το πω για να μη στεναχωρηθεις...αλλα τελικα δεν κρατιεμαι και θα στο πω... Εισαι ημιαιμο ναι!! πηρες τη Νορβηγικη φατσα σε βιρμανικο σωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #1.758 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: peiraiwths sector2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ξερω,δεν εχω δοκιμασει να μεινω τοσο καιρο χωρις μπανιο... Click για ανάπτυξη... για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.759 07-12-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 87 88 89 90 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 249 Επόμενη First Προηγούμενη 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 88 από 249 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μας αρεσει! Click για ανάπτυξη... κι εγω μετραω μερες για τις 18...θα ανοιξω θεμα σαν τον ηλια μου φαινεται! εσεις ανοιξατε για την Ηλενια...κι εγω για το "περιμενοντας την Ηλενια" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.760 07-12-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: για κατσε να δουμε!!!μπας και δεν εισαι ημιαιμο!! οσο για το Ε μου ξεφυγε μανταμ!!!συγνωμη... Click για ανάπτυξη... Δωρα τι λες? τη συγχωρουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.