Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Νομιζω οτι ο γατουλης ειναι αυτος...:hmm:
https://www.vimmerskogen.se/bilder_eros.htm
Θα ψαξω κι αλλο αργοτερα γιατι τον εχω σβησει απο το φακελο με τις φωτογραφιες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον ονομασαν και eros ramazzotti :P Πολυ πετυχημενο ονομα!!! Σε αυτες τις φωτο δεν μοιαζει και πολυ με τον ναρουτο, ειδικα στα ματια. Ισως επειδη μεγαλωσε και φουντωσε :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι τα ματακια τους ειναι εντελως διαφορετικο σχημα,του δικου σου μοιαζουν νομιζω περισσοτερο με κουν.:hmm:Ηταν ολη η γεννα απο οσο θυμαμαι με ονοματα τραγουδιστων.:PΚατσε να σου βαλω και τα αδερφια του.

καλα με σκοτωσες!!!!!!! Η emma ειναι φανταστικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως γινεται να αποκτησω μια τετοια?! Γιατι τωρα τελευταια εχω φαει κολλημα με τα calico; Αρχισε να επιδρα η Ηλενια πανω μου; Μου κανει voodoo;;;; :P

Μπορει,εχει κανει τη μανα της να θελει καμια δεκαρια νορβηγακια.:P
Μπορεις να αποκτησεις οσες τετοιες θες,αρκει να το παρεις αποφαση,γεννες υπαρχουν πολλες και βρισκεις ο,τι θελεις απο χρωματα και μορφολογια.

Η Εmma ζει πλεον εδω,θα τη βρεις στα στειρωμενα τους.

Deς εδω πλασματα Ηρω και πες μου αν μπορεις να αντισταθεις και να μη γεμισεις το σπιτι με δαυτα!
080415a.jpg
081106.jpg
090212a_tas_med.jpg
090212b_tas_med.jpg
090212d_tas_med.jpg
090311d.jpg
090822_med.jpg
091018_med_tas1.jpg
091018a.jpg

100301_tasha.jpg
100128_noo_hyd_nah2.jpg
100301_tasha1.jpg
100304_nena.jpg
100304_nena_kelly.jpg
agge3.jpg
demetra_june07body.jpg
noomi_liggende_haurak_775.jpg

με σκοτωσες παλι κακουργα εκτροφεα!! Το μωρο στην φωτο με το ασπρο σημαδακι στην μυτουλα και στο μουσουδι και τις πορτοκαλι ακρες στα αυτακια του ειναι για πολλα χαδια και αγκαλιτσες!!! :redface: Αν συνεχισεις να βλεπεις τετοιες φωτογραφιες σε βλεπω να καταληγεις με ενα χαρεμι νορβηγακια!!! :D

Deς εδω πλασματα Ηρω και πες μου αν μπορεις να αντισταθεις και να μη γεμισεις το σπιτι με δαυτα!
090212a_tas_med.jpg

παναγια μου!!! τι γατος ειναι αυτος;;;;;;;;;; Η γατουλα διπλα ειναι επισης πανεμορφη! Το ιδανικο ζευγαρι!!! Δεν ειμαι καλα! Τον θελω τον γατουληηηηηηηηη!!! Τι επιβλητικος που ειναι!!!!

παναγια μου!!! τι γατος ειναι αυτος;;;;;;;;;; Η γατουλα διπλα ειναι επισης πανεμορφη! Το ιδανικο ζευγαρι!!! Δεν ειμαι καλα! Τον θελω τον γατουληηηηηηηηη!!! Τι επιβλητικος που ειναι!!!!
Ναι ειναι πολυ ωραιο ζευγαρι,απο εκτροφειο στην Φινλανδια.Πολυ επιβλητικος οντως,αλλα μην ξεχνας οτι ειναι πεντε ετων,οποτε εχει ολοκληρωθει η αναπτυξη του,γι'αυτο.Πρεπει να εισαι πολυ υπομονετικος με αυτη τη φυλη,αλλα πραγματικα αξιζει τον κοπο,τα βλεπεις να μεταμορφωνονται.

ααα μ'αρεσει πολυ να περιμενω και να τα βλεπω να αλλαζουν!!! Ηδη ο ναρουτο εχει αλλαξει πολυ σε σχεση με περυσι και ανυπομονω να δω αν αλλαξει και του χρονου! Αν δεν εχω ορεξη να περιμενω να μεγαλωσει ενα νορβηγακι, μπορω να παρω ενα retired αρσενικο που θα ξερω πως ειναι :D Παντως ενθουσιαζομαι με τις γατες που αργουν να μεγαλωσουν και τις γατες που γινονται τεραστιες, φουντωτες και εχουν ενα βλεμμα που θυμιζει κατι το αγριο!
Η γατουλα διπλα στον συγκεκριμενο γατουλη εχει πολυ ωραια χαρακτηριστικα, μου αρεσουν πολυ τα αυτακια της (ισως επειδη ειναι πανομοιοτυπα με του ναρουτο!). Για καποιον λογο μου αρεσουν πολυ τα μικρα, στρογγυλεμενα αυτακια που γερνουν προς τα εμπρος και που ειναι τοποθετημενα στις ακρες του κρανιου.

Φαινονται ετσι γιατι ειναι οι τουφιτσες μεσα και σκυβει το κεφαλακι της,πολυ λιγο "γερνουν" προς τα μπροστα.;)Αυτη ειναι η μαγεια των νορβηγικων,εχουν πολυ αγρια και αγερωχη οψη,αλλα ειναι παρα πολυ κοινωνικες και τρυφερες γατες,πραγματικα σε αφοπλιζουν οι εκδηλωσεις τρυφεροτητας τους,κι ερχονται σε αντιθεση με το βλεμμα και το παρουσιαστικο τους γενικοτερα.

πολυ ομορφες γατες!!!ολες οι προηγουμενες φωτο.....:clapup:

o lancelot
081-Lancelot.jpg
095-Lancelot.jpg
wanda_03032010_1.jpg

ericson_1.jpg
dinozzo_2mois_9.jpg
43.jpg

calukya_11_mois_0.jpg
dinozzo_naissance_2.jpg
dinozzo_5mois_8.jpg
vally_6.jpg
narada_3.jpg
dolce_vita_12semaines_9.jpg

Τη μαυρουλα την ξερω,ειναι η Wanda,και τον μπλεδακο στο πρωτο σετ.Ε καλα και το ασπρομαυρο κουκλι στο δευτερο,εννοειται.:P

Τη μαυρουλα την ξερω,ειναι η Wanda,και τον μπλεδακο στο πρωτο σετ.Ε καλα και το ασπρομαυρο κουκλι στο δευτερο,εννοειται.:P
σιγα που δεν θα τους ηξερες ,εχεις παθει τετοια εξαρτηση που πλεον αναγνωριζεις ολα τα νορβηγακια του κοσμου..ετσι απλα απο μια φωτο...σε αλλους θα φαινοντουσαν ιδια!!χαχαχαχα τα σπας miss D:clapup::clapup::clapup:

Καλε το μαυρο ειναι Titran's,θυμαμαι κι ολα της τα αδερφακια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back