Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

Καντε ενα ωμμμμμμμ να μου δωσει η κυρια Υπουργος μεταθεση...υπαρχει λογος,πρεπει να αποκτησω ενα τετοιο,λετε αμα της το πω να το με καταλαβει;
amber_080508_1.jpg
amber_071021_3.jpg
Amber_3.jpg
πολυ εχει αρχισει και μου αρεσει αυτος ο συνδιασμος στα χρωματα...ειχα δειξει στον δικο μου ενα παρομοιο γατακι νορβηγο
και μου λεει..οκ εχω δει και εχω αλλα αυτο ειναι ομορφο...σαν να ειναι σε διαγωνισμο ομορφιας...την εχω καπου τη φωτο...θα το ποσταρω μολις τη βρω...
ειναι πιο φουντωτο στα μαγουλακια αλλα ετσι με κρεμ στο μετωπο και απρη μουσουδα...και απλα το γατι...φωτιζει δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xenaoxanadu13v.jpg

το δυτερο....δεξια...απλα ειναι οπως το ειπε ο γιωργος....ομορφο...δεν υπαρχει..λαμπει το γατι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι επειδη ειναι ασημενιο Κατερινακι.;)Πανεμορφες ειναι και οι δυο.

Ειναι επειδη ειναι ασημενιο Κατερινακι.;)Πανεμορφες ειναι και οι δυο.
δεν ξερω αν φταει το ασημι..αλλα το συγκεκριμενο γατι ειναι απο τα ομορφοτερα που εχω δει..δεν ξερω αν νιωθεις..αλλα λαμπει...εχει και αυτη την ομορφη χαιτη εκει κοντα στο μαγουλακι...δεν ξερω ειναι απιστευτα ομορφο...
μια μερα θα σου βαλω σε ποστ τα γατια που μ αρεσουν περισσοτερο απο οσα εχεις βαλει ως τωρα και απο αυτα που εχω βρει εγω...

αληθεια...ο ΥΟ...γιατι ειναι μπλε?
εγω για ασημι τον εκανα με αποχρωσεισ κρεμ και ασπρο...:hmm::hmm:
δεν φαινεται μπλε νομιζω...
αλλα παλι το ασημι γατι και το μπλε γατι...φερνουν...μη κοιτας εσυ που το εχεις...για το μη εμπειρο ματι..φαινεται σχεδον ιδιο...μιλωντας παντα για αποχρωσεις και οχι για μονοχρωμο...

Τα μπλε ταμπυ εχουν μπλε ραβδωσεις και κρεμ βαση.Ο Υο Υο ειναι μπλε ραβδωτος με λευκο.Οποτε στα σημεια που ειναι τιγρε εχει κρεμ αναμσα στις ριγες του,και στο φουλαρι και τα πατουσακια ειναι λευκος.Αν ηταν ασημενιος το μπλε του θα ηταν πολυ πιο ξεθωριασμενο,και δεν θα ηταν ματ,θα ηταν σαν του Σειριου,που γυαλιζει στις ακρες.

δεν ξερω αν φταει το ασημι..αλλα το συγκεκριμενο γατι ειναι απο τα ομορφοτερα που εχω δει..δεν ξερω αν νιωθεις..αλλα λαμπει...εχει και αυτη την ομορφη χαιτη εκει κοντα στο μαγουλακι...δεν ξερω ειναι απιστευτα ομορφο...
μια μερα θα σου βαλω σε ποστ τα γατια που μ αρεσουν περισσοτερο απο οσα εχεις βαλει ως τωρα και απο αυτα που εχω βρει εγω...

αληθεια...ο ΥΟ...γιατι ειναι μπλε?
εγω για ασημι τον εκανα με αποχρωσεισ κρεμ και ασπρο...:hmm::hmm:
δεν φαινεται μπλε νομιζω...
αλλα παλι το ασημι γατι και το μπλε γατι...φερνουν...μη κοιτας εσυ που το εχεις...για το μη εμπειρο ματι..φαινεται σχεδον ιδιο...μιλωντας παντα για αποχρωσεις και οχι για μονοχρωμο...

Εδω εξηγει τα χρωματα και εδω μπορεις να δεις την διαφορα:D

Τα μπλε ταμπυ εχουν μπλε ραβδωσεις και κρεμ βαση.Ο Υο Υο ειναι μπλε ραβδωτος με λευκο.Οποτε στα σημεια που ειναι τιγρε εχει κρεμ αναμσα στις ριγες του,και στο φουλαρι και τα πατουσακια ειναι λευκος.Αν ηταν ασημενιος το μπλε του θα ηταν πολυ πιο ξεθωριασμενο,και δεν θα ηταν ματ,θα ηταν σαν του Σειριου,που γυαλιζει στις ακρες.
αρα και το ασημι στην ουσια ειναι μπλε αλλα πολυ πολυ ανοιχτο???:hmm::hmm:

Εδω εξηγει τα χρωματα και εδω μπορεις να δεις την διαφορα:D
πφφφφφφφφ
μπερδεμα..δεν μπορω να καταλαβω πως τα ξεχωριζεται και ευκολα κιολασ...
λοιπον στην φωτο υποθετω οτι το πρωτο γατακι ειναι ασημι...αφου το κειμενο λεει οτι εχουν μαυρες ριγες με ασπρη βαση...
αρα το δευτερο ειναι μπλε???
πω πω μπερδεμα:redface::redface:

Οχι,οπως σου εγραψα και στο θεμα του Σειριου,το ασημενιο ειναι επικαλυψη στο ηδη υπαρχον χρώμα.Για παράδειγμα,να μερικα μπλε ταμπυ:
2-2.jpg
3.jpg
4445463006_5dec049697_b-1.jpg
Bonnie5.jpg
Bonnie8.jpg

Αν ήταν μπλε-ασημενια ταμπυ θα ειχαν και ασημενια ακρη στην τριχα,και θα φαινοταν το χρωμα τους λιγο πιο ανοιχτο,αλλα και πιο γυαλιστερο.

Θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί...:redface: Σε τι διαφέρει το classic tabby με το blotched tabby;:)

Δεν διαφερει,ειναι ακριβως το ιδιο σχεδιο,απλα αναφερεται με διαφορετικο ονομα σε καποιους ομίλους.;)

Δηλαδή στα νορβηγάκια συνήθως αναφέρεται ως blotched; Πάντως στα κοντότριχα πιστεύω ότι το σχέδιο δείχνει πιο εντυπωσιακό....

Οχι,δεν ειναι αναλογα τη φυλη,αλλα αναλογα τη χωρα,σε καποιους ομιλους το λενε blotched,σε καποιους classic.Κι εγω νομιζω οτι το σχεδιο φαινεται καλυτερα στα κοντοτριχα.

Καλημερα νορβηγοτρελαμενοι,χρόνια πολλά!
7222_283759820617_635000617_8814345.jpg
19148_490642030617_635000617_108708.jpg
19148_490641850617_635000617_108708.jpg
15344_312617320617_635000617_922260.jpg
050314_mums01.jpg

051128_mums.jpg
080124nr2.jpg
080809016.jpg
181208016mindre.jpg
270409016.jpg

2001029135.jpg

Πολλές ευχές από τα ετεροθαλή αδερφάκια μας και την οικογένειά τους από Ολλανδία:
4486802963_bc92c609d1_b.jpg
4486812211_db61f9d6fe_b.jpg
4486814599_3b1f73b83c_b.jpg
4486823013_50d704e97e_b.jpg

καλημερααααααααααααααα!!!
εγω τωρα τον πρωτο θα τον εκανα ασημι!!!:P

4486847323_df2076044e_b.jpg
4486850487_d38d66bae5_b.jpg
4486856403_0be1305db9_b.jpg
4486858251_c1d3a1087e_b.jpg
4486868537_899ef48fe6_b.jpg

Ασημι ειναι Κατερινα!:clapup:Βλεπεις τη διαφορα του με το πιο κατω που ειναι μπλε ταμπυ;;)

Ασημι ειναι Κατερινα!:clapup:Βλεπεις τη διαφορα του με το πιο κατω που ειναι μπλε ταμπυ;;)
θα κλαψω απο τη χαρα...ξεχωρισα ενα γατι???μπραβο μου!!!
αντε που θα παει με λιγη εξασκηση...θα το μαθω!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back