Norwegian Forest Cat (Γάτα Νορβηγικού Δάσους)

ciquala30.jpg
ciquala31.jpg
etenia21.jpg
etenia72.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καινουριο αγορι της Ρενε!
49109543009129726641b.jpg
49103540815545f6e85cb.jpg
491034705590139108e9b.jpg

Και μερικα απο τα νεα της μωράκια:
4910341565af312c79d6b.jpg
4910322273f6a96e1df5b.jpg
49026392183cc984b0bdb.jpg
49026136605f5e0718fbb.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δωρα γιατι η Ρενε δεν βαζει πια τις γεννες στο αντιστοιχο μερος?η τελευταια γεννα ειναι απο τον Μαιο..

επισης ειδα τις φωτος της και εχω να πω οτι η δεσποινης Henriette μου πηρε τα μυαλα:redface:τι χρωματισμος ειναι?κανει φοβερες αντιθεσεις

επισης στα ζευγαρωματα που θα γινουν εχει και ενα με τον κυριο με το μουστακι..εγινε αυτο το ζευγαρωμα?

Ταξιδευει αρκετα τελευταια και δεν εχει ενημερωσει ακομα το site.Η Henriette κι εμενα μου αρεσε πολυ,ειναι Black tabby με λευκο,απλα αλλαζει τριχωμα και φαινεται ετσι το χρωμα της νομιζω.
Με το μουστακι εννοεις τον ασπρομαυρο καπνιστο;Που τον εχει με τη Zazou? Δε νομιζω να εγινε ακομα,αλλα δε με εχει ενημερωσει σχετικα.

Ταξιδευει αρκετα τελευταια και δεν εχει ενημερωσει ακομα το site.Η Henriette κι εμενα μου αρεσε πολυ,ειναι Black tabby με λευκο,απλα αλλαζει τριχωμα και φαινεται ετσι το χρωμα της νομιζω.
Με το μουστακι εννοεις τον ασπρομαυρο καπνιστο;Που τον εχει με τη Zazou? Δε νομιζω να εγινε ακομα,αλλα δε με εχει ενημερωσει σχετικα.

ειναι πανεμορφη..εσεις υπαρχει περιπτωση να βγαλετε τετοιο μωρο?εχει και καλτσακια:D

ναι αυτον εννοω;)μου φαινεται οτι θα βγουν πανεμορφα μωρα απο αυτο το ζευγαρι

Nαι,ειναι σαν τη Breena με λευκο,φυσικα και μπορει να εχουμε τετοιου χρωματισμου μικρα.
Κι εγω νομιζω οτι θα ειναι υπεροχος συνδυασμος,η Zazou ειναι απιθανη γατα.

δεν ειναι black tabby αυτο?:hmm:

Ποιο εννοεις;Το γατακι ειναι black tabby με λευκο,και η Breena black tabby σκετο.

etenia21.jpg

αμαν!!!!!!!!! αχχχ το θελω το θελω το θελω ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩ!!!!!:yahoo: ειναι κουκλιιιιιι!!!!!!

Ειναι πολυ ομορφη οντως,αν ηταν Breed θα την ειχα βουτηξει.

H Jasperina φιλάει το βάτραχο,μήπως και γίνει πρίγκηπας.:P
4914853437f350126653b.jpg

Ποιο εννοεις;Το γατακι ειναι black tabby με λευκο,και η Breena black tabby σκετο.

αυτο μου φαινεται πολυ πιο μαυρο απο την breena:hmm:η breena ειναι καφε..ή και αυτο ειναι καφε και φαινεται μαυρο στις φωτο?

καλε θα τρελαθω...δειτε κολπακια που κανει!!:redface::redface::redface::clapup::clapup::clapup::D:D

δωωωωωωωωωωωωωρααααααααα....εκεινος ο τελειος γατος που ειχες βαλει ο κανιστος μαυρος με λευκο..που το μουστακι του ..ειναι ασπρο...που σ ελεγα οτι ειναι σαν γεροσοφος ειναι...TITRAN????πλακα κανεισ????απιστευτο...κατα τυχη μπηκα στο site...και τον ειδα μολις τωρααααα!!!!
τι απθισευτο γατι!!!!
ο ομορφοτερος...ειναι πολυ ιδαιτερος και τον αγαπαωωωωωωωω

αυτο μου φαινεται πολυ πιο μαυρο απο την breena:hmm:η breena ειναι καφε..ή και αυτο ειναι καφε και φαινεται μαυρο στις φωτο?
Αφου ειναι μικρο βρε,και δεν εχουν απλωσει οι ριγες του,φαινεται να εχει πολυ μαυρο μαζεμενο.Οι ριγες τους ειναι μαυρες,και βαση τους καφε,και της Breena και της μπεμπας.

δωωωωωωωωωωωωωρααααααααα....εκεινος ο τελειος γατος που ειχες βαλει ο κανιστος μαυρος με λευκο..που το μουστακι του ..ειναι ασπρο...που σ ελεγα οτι ειναι σαν γεροσοφος ειναι...TITRAN????πλακα κανεισ????απιστευτο...κατα τυχη μπηκα στο site...και τον ειδα μολις τωρααααα!!!!
τι απθισευτο γατι!!!!
ο ομορφοτερος...ειναι πολυ ιδαιτερος και τον αγαπαωωωωωωωω
Τον εχει συνιδιοκτησια η Ρενε με μια φιλη της εκτροφεα στο Βελγιο.Το πρωτο του ζευγαρωμα θα ειναι με τη Zazou,τη γιαγια της Breena.Ειναι πραγματικα απιστευτος γατος,πολυ γεροδεμενος,και με φανταστικο χρωματισμο.

δεν το πιστευω....πω πω...ειλικρινα το αγαπαω αυτο το γατι!!
μακαρι να βγαλει και παιδακια σαν και αυτον...
θα εχουν επιτυχια!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back