NutraGold της Diamond

sardela

Διάσημο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα.
Στην αναζητηση καλων και ποιοτικων τροφων για την γατα μου, επεσα πανω στην NUTRAGold της Diamond.
Προκειται για μια τροφη που ερχεται απο την Αμερικη(USA)και δεν ειναι πολυ γνωστη στην Ελλαδα. Πολλα pet shop, ισως να μην την εχουν ακομα.
Μου την εδωσε σε δειγμα η ιδιοκτητρια του pet shop που ψωνιζω. Μου ειπε οτι επειδη η royal canin πουληθηκε και ισως σταματισει την παραγωγη ειναι στο "ψαξιμο" για νεες τροφες.
H συγκεκριμενη συνδυαζει δυο ειδη κρεατος μαζι.

[table 0 3 1]2^=Συστατικά
Κοτοπουλο(18%), σολομος(18%), κοκκοι ασπρου και μαυρου ρυζιου, λιπαρα απο κοτοπουλο, oil flakes,πατατα(3%), κριθάρι, κεχρί, γαλοπουλα(3%), παπια(3%), λιναρόσπορος, παράγωγα αυγών, καροτο(1%), μπιζέλια(1%), μήλο(1%), kelp(1%), σκόνη απο cranberries(1%), εκχύλισμα απο δενδρολίβανο, μαιντανός(1%), αποξηραμένη πικραλίδα, ταυρινη, βιταμινες και μέταλλα.
2^=Περιεκτικότητα
Πρωτεινες | 34%
Λιπαρα | 18%
Τέφρα | 6%
Φυτικές ίνες | 3%
Υγρασία | 10%
Aσβεστιο | 1%
Φωσφορος | 0,9%
Μαγνησιο | 0,09%
Ταυρινη | 0,1%
2^=Βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία
Ω-6 | 3%
Ω-3 | 0,5%
Βιταμινη Α | 20,000 IU/kg
Βιταμινη D | 1,200 IU/kg
Βιταμινη Ε | 100 mg/kg
[/table]

Αντιδραση γατας:
Μπορω να πω πως η αντιδραση της γατας μου, ηταν θετικη.
Της εβαλα σε ενα μπολακι λιγη, την μυρισε, εφαγε λιγο και αποχωρισε. Η αληθεια ειναι οως ηταν ηδη ταισμενη, γι'αυτο και δεν εφαγε πολυ. Το βραδυ, της αφησα την υπολοιπη και το πρωι ειναι εξαφανιστει...:blink:

Είναι θρεπτικό για το γατάκι μου;

Η εν λόγω τροφή φαίνεται να έχει τόσο αγνά συστατικά που η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό είναι ...too good to be true. Και οι περιεκτικότητα της σε διάφορα στοιχεία φαίνεται να είναι επαρκέστατη. Αυτή η εταιρεία ή κορυφαίες τροφές έχει ή πολύ καλους υπαλλήλους στο τμήμα marketing... Δεν εξηγείται αλλιώς :blink:
(η παράγραφος αυτή γράφτηκε απο τη Michelle)

Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφιες της υφής και της συσκευασίας της τροφής. :)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sardela ευχαριστούμε πολύ για την κριτική!
Συγγνώμη που άργησα τόσο να τη δημοσιεύσω :/:
Παρεμπιπτόντως, ξέχασες να την αξιολογήσεις!
Επίσης, σε παρακαλώ πάρα πολύ, αν ξανακάνεις κριτική, οι φωτογραφίες που θα βάλεις προσπάθησε να μην έχουν ημερομηνία! Τώρα την έβγαλα με photoshop αλλά γενικά, ίσως δημοσιευόταν πιο γρήγορα αν δεν απαιτούσε και αυτή την επιπλέον εργασία. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ημερομηνια ειναι απο την μηχανη. Δεν μπορω να κανω κατι για να μην φαινεται.
Την επομενη φορα θα τις "κοψω" εκει που ειναι η ημερομηνια.
Δεν ξερω πως την αξιολογουμε.:redface:

Edit:
Το βρηκα!Για την αποδοση-τιμη βαζω 1 γιατι δεν την αγορασα. Δειγμα ηταν και τιμη δεν ξερω!

Πάτησε επεξεργασία και εκεί που έχει αυτό εδώ το πλαίσιο:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
δώσε τις βαθμολογίες σου και μετά τίκαρε το κουτάκι απο κάτω.

Συνημμένα

• a3iologhsh.gif
    a3iologhsh.gif
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 45
Χμμμ μην ξεχάσεις πάντως όταν μάθεις τιμή να επεξεργαστείς την κριτική σου και να ψηφίσεις αναλόγως τη σχέση απόδοσης-τιμής (και γράψε κιόλας την τιμή, να την ξέρουν τα μέλη που ενδιαφέρονται), διότι το 1 είναι λίγο άδικο.

επιτέλους η γάτα μου τρώει!!!

χαίρεται!! ήθελα να πω κ εγω την άποψη μου για τη nutra gold..είναι η μοναδική κροκέτα (αγόρασα τα πάντα) που ο γάτος μου τρώει..πήρα τη μωβ συσκευασία που είναι για δύσκολες γάτες..δεν την έχουν ακόμα όλα τα pet shop.H τιμή της είναι 7.30 €/kg...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back