Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tο μήνυμα είναι σαφές και μακάρι να το καταλάβουμε όλοι μας. Στην όμορφη παρέα μας ξέρω ότι υπάρχουν άτομα από όλες τις ηλικίες γι'αυτό και σας το γράφω. Mας αφορά όλους.
"Μαμά, βγήκα με τους φίλους μου.
Πήγα σε ένα παρτυ και θυμήθηκα αυτό που μου ειχες πει, να μην πιω αλκοολ.
Μου ειχες ζητησει να μην πιω επειδη θα επρεπε να οδηγησω μετα, έτσι ήπια ένα αναψυκτικό. Ήμουν υπερήφανη για μένα, γιατι ειχα ακούσει αυτό που τόσο γλυκά με ειχες συμβουλεύσει πριν φυγω, να μην πιω αν πρέπει να
οδηγήσω, σε αντίθεση με αυτό που μου έλεγαν οι φιλοι μου.
Έκανα τη σωστη επιλογή η συμβουλή σου ήταν η σωστή.
Όταν το πάρτυ τελείωσε όλοι μπήκαν στα αυτοκίνητα τους χωρις να είναι σε θεση να οδηγήσουν. Εγώ πήρα το αμάξι μου και ήμουν σίγουρη ότι ήμουν
καθαρή.
Δεν μπορουσα να φανταστώ μαμα αυτό που με περιμενε .....
Τωρα ειμαι εδώ ξαπλωμενη στην ασφαλτο και ακουω ένα αστυνομικο να λέει
«το παιδι που προκαλεσε το δυστύχημα ηταν μεθυσμενο».
Μαμα, η φωνη του ακούγεται τοσο μακρυνή.
Το αιμα μου είναι παντου στην ασφαλτο και εγω προσπαθω με ολες μου τις
δυνάμεις να μην κλάψω.
Ακούω τους γιατρούς να λενε ότι αυτή η κοπελα δεν θα τα καταφερει.
Ειμαι σιγουρη ότι το άλλο παιδι που οδηγουσε δεν το ειχε καν φανταστει
όταν ετρεχε τοσο πολύ.
Στο τελος αυτος ειχε αποφασισει να πιει και εγω τωρα πρεπει να πεθανω.
Γιατι το κανουν αυτό, μαμά ? Aφού ξερουν ότι θα καταστρέψουν ζωές ?
Ο πονος που νιωθω είναι σαν να με καρφώνουν χιλιάδες μαχαιρια.
Πες στην αδερφη μου να μην φοβηθει, στο μπαμπα να είναι δυνατος .
Καποιος επρεπε να πει σε αυτό το παιδι οτι δεν επρεπε να πιει αν θα οδηγουσε. Ισως αν του το ελεγαν οι δικοι του όπως εκανες εσυ τωρα να ημουν
ζωντανη ....
Η ανασα μου γινετε ολο και πιο αδυνατη και αρχιζω να φοβαμαι μαμα..
Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμες και ειμαι τοσο απελπισμενη .
Θα ηθελα τοσο να σε αγκαλιασω μαμα .... και να σου πω ποσο σε αγαπαω...
Σε αγαπαω μαμα .... αντιο!!!
Αυτές οι λεξεις γραφτηκαν από μια δημοσιογραφο που ηταν παρόν σε ένα
δυστύχημα.
Η κοπέλα ενώ πέθαινε ψυθίριζε αυτές τις λέξεις, η δημοσιογραφος τις
έγραφε σοκαρισμένη.
Η ιδια δημοσιογραφος αρχισε μια εκστρατεια εναντιον της οδηγησης υπο την επήρεια Αλκοολ.
Αν αυτό το μηνυμα εφτασε σε εσενα και το διαγραψεις χανεις την ευκαιρια, ακομα και αν δεν πινεις να δωσεις στους αλλους να καταλαβουν ότι και η δική σου ζωή κινδυνεύει.
Αυτή η μικρη χειρονομια μπορει να κανει τη διαφορα
Στειλε το σε οσους γνωριζεις
Ευχαριστω."
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tο συγκεκριμένο όμως δεν έχει κανένα όφελος, ούτε οικονομικό, ούτε θα σου φέρει τύχη, χρήματα ή άλλα σαχλά που κάποια άλλα mail σου υπόσχονται.
Eίναι καθαρά για θέμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, ασχέτως αν είναι αληθινό ή όχι. Mπορεί το συγκεκριμένο συμβάν, να μην έγινε ποτέ (είναι λογικό να αμφισβητούμε τα πάντα πια). Παρ'όλα αυτά όμως το μήνυμα είναι σαφές και αληθινό. Kαι πρέπει με αλήθειες ή ψέμματα όλοι να το βάλουμε καλά το μυαλό μας.
Πιστεύεις ότι δεν έχουν συμβεί εκατοντάδες άλλα παρόμοια περιστατικά;
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το πρεσβεύω κι εγώ: όχι αλκοόλ και οδήγηση!
Εγώ προσωπικά μπορώ να αντέξω μονο ένα ποτηράκι κρασί και να οδηγήσω (και αυτό, αν έχω φάει), όχι τα δύο που προβλέπονται από το νόμο...
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
Οπότε όχι αυτοκίνητο στις εξόδους μας....
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο ενας πεθανε ακαριαια, ο αλλος πηγε στο νσοκομειο σοβαρα τραυματισμενος. Μολις το εμαθα σοκαριστικα πολυ, και στεναχωρηθηκα... Χρισουγεννιατικο ''δωρο'' στους γονεις τους, οτι χειροτερο!!! Χαιρομαι οτι στο χωριο δεν χρειαζεται να οδηγησω για να παω σπιτι (4 λεπτα με τα ποδια) αλλα οταν ακουω αμαξι να τρεχει (μετα απο παρτυ, γλεντι) μου κοβεται η ανασα και τραβαω στην ακρη του δρομου... Λυπαμαι πολυ για ολους που χανουν την ζωη τους ετσι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

και όλη η ιστορία της κοπέλας αυτής.... η όποία είναι πολύ συγκηνιτική, με σκληρές φωτογραφίες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool