08-09-10
18:39
Γεια σε ολους
.Θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να κανω στειρωση στην γατουλα μου με οχι πολλα λεφτα(γιατι δεν βγαινω).Η γατουλα μου ειναι θηλυκη.Ευχαριστω
.Θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να κανω στειρωση στην γατουλα μου με οχι πολλα λεφτα(γιατι δεν βγαινω).Η γατουλα μου ειναι θηλυκη.ΕυχαριστωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Η mary-babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 547 μηνύματα.
08-09-10
19:38
Απάντηση: Oικονομικη στειρωση
Γεια σου!!!Αναλόγως που βρισκεσαι.Οταν ειχε ερθει η ωρα να στειρωσω τον γατουλη μου, εψαχνα στο ιντερνετ σχετικα για να δω τιμες γιατι φοιτητρια ειμαι δεν ειχα πολλα λεφτα και εγω και ειχα βρει ολες τις τιμες γυρω στα 100-150 ευρω.Τελικα ο δικο μας ο κτηνιατρος παιρνει 50.
Γεια σου!!!Αναλόγως που βρισκεσαι.Οταν ειχε ερθει η ωρα να στειρωσω τον γατουλη μου, εψαχνα στο ιντερνετ σχετικα για να δω τιμες γιατι φοιτητρια ειμαι δεν ειχα πολλα λεφτα και εγω και ειχα βρει ολες τις τιμες γυρω στα 100-150 ευρω.Τελικα ο δικο μας ο κτηνιατρος παιρνει 50.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
08-09-10
21:41
Απάντηση: Oικονομικη στειρωση
που εισαι στειλε μυνημα να σου πω
που εισαι στειλε μυνημα να σου πω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
08-09-10
21:45
Αχ συγνωμη που δεν εγραψα που μενω.Πειραιας αλλα και κοντα στα Καλυβια αττικης με βολευει .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum