Oι καλύτερες παραλίες που έχετε πάει!!!!

erefer

Διάσημο μέλος

Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα.
Οι παραλίες που κατα την γνώμη μου είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα και πρέπει να τις επισκεφθείτε σίγουρα:up: Μου 'φαγε κανα μισάωρο να τις θυμηθώ, αλλά αξίζουν πραγματικά και είναι πολύ κρίμα να μην πάτε!!!
Προτείνετε και εσείς να έχουμε οσο το δυνατόν περισσότερες κορυφαίες παραλίες:)

Χαλκιδική --> Βουρβουρού-Καρύδι, Σάρτη, Καλαμίτσι
Ζάκυνθος --> Ναυάγιο, Γέρακας
Κεφαλλονιά --> Μύρτος
Λευκάδα --> Πόρτο Κατσίκι, Κάθισμα, εγκρεμνοί
Ηλιεία --> Ζαχάρω
Αχαΐα --> Καλογριά
Σκιάθος --> Κουκουναριές
Πήλιο --> Μυλοπόταμος
Κρήτη --> Κορυφαία των κορυφαίων --> Γαϊδουρονήσι ή Χρυσή, νησάκι απέναντι απ΄την Ιεράπετρα(νομίζεις οτι είσαι στη Χαβάη), Καλαμάκι-Μεσαρά, Μπάλος-ακρωτήριο Γραμβούσα, Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα, Μαριδάτι, Κάτω Ζάκρος, Σταυρός-Ακρωτήρι(με θέα το βουνό που γυρίστηκε ο "Ζορμπάς"), Μένιες-Ακρωτήριο Δίκτυννα

Νάξος --> Αγιος Προκόπιος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι παραλίες που κατα την γνώμη μου είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα και πρέπει να τις επισκεφθείτε σίγουρα:up: Μου 'φαγε κανα μισάωρο να τις θυμηθώ, αλλά αξίζουν πραγματικά και είναι πολύ κρίμα να μην πάτε!!!
Προτείνετε και εσείς να έχουμε οσο το δυνατόν περισσότερες κορυφαίες παραλίες:)

Χαλκιδική --> Βουρβουρού, Καρύδι, Σάρτη, Καλαμίτσι
Ζάκυνθος --> Ναυάγιο, Γέρακας
Κεφαλλονιά --> Μύρτος
Λευκάδα --> Πόρτο Κατσίκι, Κάθισμα, εγκρεμνοί
Ηλιεία --> Ζαχάρω
Αχαΐα --> Καλογριά
Σκιάθος --> Κουκουναριές
Πήλιο --> Μυλοπόταμος
Κρήτη --> Κορυφαία των κορυφαίων --> Γαϊδουρονήσι ή Χρυσή, νησάκι απέναντι απ΄την Ιεράπετρα(νομίζεις οτι είσαι στη Χαβάη), Καλαμάκι-Μεσαρά, Μπάλος-ακρωτήριο Γραμβούσα, Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα, Μαριδάτι, Κάτω Ζάκρος, Σταυρός-Ακρωτήρι(με θέα το βουνό που γυρίστηκε ο "Ζορμπάς"), Μένιες-Ακρωτήριο Δίκτυννα

Νάξος --> Αγιος Προκόπιος
Καλέ γραψε και καμιά παραλία!!!:lol::lol::lol::lol:Εγώ προσωπικά προτείνω στην Άνδρο"Χρυσή Ακτή" και Αγκίστρι"Σκάλα"Δεν έκανα σε καμία από τις δύο μπάνιο αλλά ήμουν εκεί!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να κανω μια μικρη διορθωση για την Χαλκιδικη:)
Στην Βουρβουρου το Καρυδι(ειναι ενας μικρος κολπισκος,μαγικος) η παραλια στην ιδια την Βουρβουρου δεν λεει και πολλα (κατα την γνωμη μου) και μια και μιλαμε για δευτερο ποδι να προσθεσω τον Αρμενιστη :up::up::up:
Να προσθεσω και απο Θασο την Χρυση Αμμο(πραγματικα πανεμορφη),
σκαλα Παναγιας και τα Λιμεναρια.:D

Να κανω μια μικρη διορθωση για την Χαλκιδικη:)
Στην Βουρβουρου το Καρυδι(ειναι ενας μικρος κολπισκος,μαγικος) η παραλια στην ιδια την Βουρβουρου δεν λεει και πολλα (κατα την γνωμη μου) και μια και μιλαμε για δευτερο ποδι να προσθεσω τον Αρμενιστη :up::up::up:
Να προσθεσω και απο Θασο την Χρυση Αμμο(πραγματικα πανεμορφη),
σκαλα Παναγιας και τα Λιμεναρια.:D
Εχεις δίκιο, το διόρθωσα:)

χρυση αμμουδια,παραδεισος,κ σχεδον ολες οι υπολοιπες παραλιες της θασου,με πευκα μεχρι τη θαλασσα,πεντακαθαρα νερα και αμμο εξαιρετικης ποιοτητας στις περισσοτερες παραλιες της.

Χαλκιδική: μη γελασετε αλλα μ αρεσουν πολύ τα νεα πλαγια, μετα μ αρεσει το ποερτο βαλιτσα με τις δυο ελειως διαφορετικες αμμουδιες και μετα μ αρεσει ενα ειδικο σημειο διπλα στη χανιωτη. Εκξισου ωραια παραλια ειναι η ακτη ελια και το "καραβι"

Επιτρέψτε μου να πω για τις παραλίες της Σκιάθου ότι η καλύτερη είναι το Μανδράκι. Οι κουκουναριές μόνο από εμφάνιση λένε αν ρωτήσεις κάποιον ντόπιο για καθαρά νερά θα σου απαντήσει κατάλληλα:)

Χαλκιδική: μη γελασετε αλλα μ αρεσουν πολύ τα νεα πλαγια

Τα Νέα Πλάγια είναι μάπα.:down:
Πλάκα κάνω, απλώς η γιαγιά μου ήταν από το διπλανό χωριό, τα Νέα Φλογητά (τα original εννοείται, στη Μ. Ασία), οπότε φυσικά υποστηρίζουμε τα μέρη μας!:up:
Την απόσταση Νέα Φλογητά-Νέα Πλάγια την έχω λιώσει με το ποδήλατο.:D

Και τα Πλάγια και τα Φλογητά από παραλίες είναι ασ' τα να πάνε και μη χειρότερα :down:
Όσο για τις Κουκουναριές, θα συμφωνήσω με τη Ράνια ότι μόνο όνομα είναι.

Μέλι στάζει το στόμα μου πρωί πρωί...

ΤΡΙΣΤΙΝΙΚΟΥΔΑ!!!!!!!

Μήλος - Τσιγκάρδο
Κύθνος - Κολώνα
Κουφονήσι - Πορί
Όταν μου έρθουν κι άλλες θα ξαναγράψω:)

Θα συμφωνησω με το Μυλοποταμο στο Πηλιο(εκει ημουν φετος) και την Καλογρια στην Αχαια(εκει ημουν περσυ) την οποια και λατρεψα!!!
Και θα προσθεσω την παραλια του Λογγα στη βορεια Κερκυρα,του Σιμου στην Ελαφονησσο,και την Εφταλου στη Λεσβο!!

Θα συμφωνησω με το Μυλοποταμο στο Πηλιο(εκει ημουν φετος) και την Καλογρια στην Αχαια(εκει ημουν περσυ) την οποια και λατρεψα!!!
Και θα προσθεσω την παραλια του Λογγα στη βορεια Κερκυρα,του Σιμου στην Ελαφονησσο,και την Εφταλου στη Λεσβο!!
Πανέμορφος ο μυλοπόταμος... αλλά μαζεύει πολύ κόσμο.. τι μέρες πήγες?

Για την Λόγγα οι απόψεις διύστανται γιατί έχει ωραία θέα αλλά κάτω η παραλία έχει λασπώδη άμμο (άμμο σπά) και δεν μπορείς να στρώσεις αν θυμάσαι πετσέτα γιατί η θάλασσα βγαίνει μέχρι έξω:)

ΤΡΙΣΤΙΝΙΚΟΥΔΑ!!!!!!!

Για πες μας και που είναι αυτή??? :hmm::hmm:

Υποθετω η Τριστινικα στη Χαλκιδικη... :hmm: εκει οντως ειναι πολυ ωραια

Νέα Φλογητά-Νέα Πλάγια είναι χάλια παιδιά.....στο πρώτο πόδι καλή είναι η παραλία στα Μυκονιάτικα και η παραλία Sunny κοντά στην Άθητο....όσο για τον Αρμενιστή (2ο πόδι) που λέει η Νίκη είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!:up::up::up:

Νέα Φλογητά-Νέα Πλάγια είναι χάλια παιδιά.....στο πρώτο πόδι καλή είναι η παραλία στα Μυκονιάτικα και η παραλία Sunny κοντά στην Άθητο....όσο για τον Αρμενιστή (2ο πόδι) που λέει η Νίκη είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!:up::up::up:

Ναι ξεχασα το πρωτο ποδι, η Σανυ και η Αθυτος εχουν τελεια σμαραγδενια νερα.:up:Απ' το πρωτο ποδι εμενα μου αρεσει και η Φουρκα γιατι δεν εχει φυκια στην θαλασσα μεχρι πολυ μεγαλο βαθος.:up:
Αλλα τωρα συζηταμε για παραλιες ,που βγαινει το καλοκαιρι και γυρισαμε οι περισσοτεροι απο διακοπες .:(

Για την Λόγγα οι απόψεις διύστανται γιατί έχει ωραία θέα αλλά κάτω η παραλία έχει λασπώδη άμμο (άμμο σπά) και δεν μπορείς να στρώσεις αν θυμάσαι πετσέτα γιατί η θάλασσα βγαίνει μέχρι έξω:)

Mα δεν την στρωνεις αγαπητη μου την πετσετα,εισαι ολη την ωρα μεσα στο νερο!!Κι αυτο που λες συμβαινει το πρωι,το απογευματακι η θαλασσα τραβιεται μεσα και μπορεις να περπατησεις μεχρι πολυ βαθια.
Οσο για το Μυλοποταμο,οντως μαζευει κοσμο αλλα εγω ημουν εκει μια Τεταρτη και μια Πεμπτη(8+9/8) και δεν ειχε παρα πολυ.
Οπως και να το δει κανεις παντως ειναι θαυμα της φυσης και οι 2 παραλιες!!!!!

Λοιπόν: Η Τριστινικούδα είναι μια φοβερή παραλία πριν φτάσεις στην Τορώνη στη μύτη του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής. Τη λένε έτσι γιατί είναι το υποκοριστικό της Τριστινίκας που είναι πιο πριν. Έχει τέσσερα-πέντε σπίτια όλο κι όλο. Τον Ιούνιο που πάμε εμείς είναι το κάτι άλλο! Ζαφειρένια νερά, σωστό βάθος, σωστή θερμοκρασία, είναι σαν να πας στον παράδεισο. Σίγουρα κάπως έτσι θάναι!!!!
Όμως πρέπει να πω ότι έχω πάει σε απίστευτες παραλίες στη ζωή μου. Κάθε φορά έλεγα αυτή είναι...!!!! και μετά ανακάλυπτα μια άλλη..... Σαν τον καλοκαιρινό έρωτα! Στο βάθος υπάρχει μια μόνο παραλία που την κουβαλάω μέσα μου και σ' αυτήν μοιάζουν όλες οι καταπληκτικές παραλίες που συνάντησα! Άμμος λεπτός τραχανάς, νερά ζαφείρι, κρύσταλο, να βλέπεις την ανατολή βυθισμένη στο δροσερό νερό, ψαράκια γύρω σου, η ελευθερία, η ένωση με τη φύση ....
Λατρεύω την παραλία και το χειμώνα.... Να πηγαίνω βόλτα πατώντας την άμμο ή τα βότσαλα, να κάνει κρύο και νάμαι τυλιγμένη με κασκόλ και πανωφόρι, να βλέπω τα σύννεφα, να με τρυπάει το υγρό αεράκι ......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back