Oρέστης, ο γλυκός σιαμεζόγατος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Ο Ορέστης βρέθηκε να περιφέρεται πεινασμένος και αδύναμος, και η τύχη του τον 'προσγείωσε' σε φίλο της ομάδας, ο οποίος και μας ενημερώσε. Τον φιλοξενήσαμε με την ελπίδα ότι είναι χαμένος και κάποιος τον ψάχνει. Δυστυχώς όμως αποδείχθηκε ότι ο Ορέστης είναι ένα ακόμα θύμα εγκατάλειψης, μιας εγκατάλειψης που δεν κάνει διακρίσεις σε ζώα ράτσας ή όχι.
Είναι περίπου 5 ετών, στειρωμένος, αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και με πλήρες ιατρικό τσεκ απ. Δίνεται αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και με βασική προυπόθεση το άτομο που θα τον υιοθετήσει, να του παρέχει την αγάπη που τόσο απεγνωσμένα ζητά. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, ήρεμος, καλόβολος και τα πάει πολύ καλά και με άλλα γατιά.
Πληροφορίες στο τηλ 6944 539442 (απογευματινές ώρες) ή στο floisvoscats@gmail.com
Αριθμός τσιπ 945000001376873
999343_600379026669075_2145079843_n.jpg

544432_600379033335741_234031451_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφος γατούλης....τι κρίμα που δεν τον εκτίμησαν!!! εύχομαι να βρει ένα πολύ καλό σπιτάκι!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο μασκοφορος ....αγαπουλης ευχομαι οτι καλυτερο και να ναι παντοτινο

Τους κοιτούσαν αυτές οι ματάρες και τον άφησαν;;;; Σίγουρα δεν ήταν άνθρωποι! :mad:
Ευτυχώς που πέφτοντας στα χέρια σας θα έχει την καλύτερη τύχη! :)

Ψυχούλα μου πως άντεξαν να σ' αφήσουν;Ίσως να είναι και για καλό.Μπορεί να βρεις το σπίτι που πρέπει κι αυτούς που θα σε λατρέψουν.
ΜΑΚΑΡΙ!!!!!

Φατσούλα μου απίστευτη.... Γρήγορα να βρεθείς στην πιο ζεστή αγκαλιά!

Ποτέ μου δεν θα το χωνέψω ότι εγκαταλείπονται ζώα...:(

Καλοτυχο να είναι από 'δω και πέρα το καλό μου!

Συμφωνώ κι εγώ! ΠΟΤΕ δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς παρατάνε τα ζωάκια τους, ειδικά όταν είναι τόσο όμορφα και ιδιαίτερα. Χάθηκε ο κόσμος αν για οποιοδήποτε λόγο δεν τα θέλουν πια, να βάλουν αγγελία να τους βρουν άλλο σπίτι ή έστω να συνεννοηθούν με μια φιλοζωική να το πάρει αν γίνεται; Καλή τύχη στον γόη, το επόμενο σπίτι του να είναι το παντοτινό!

Είναι κουκλί. Καλή τύχη εύχομαι και κρατιέμαι να μη γράψω καμια χοντρή κουβέντα για τον "άνθρωπο" που τον παράτησε.

Καλημέρα
Τον έχετε τον γατουλη ακόμα;

Kαλημέρα.
Ο Ορέστης τελικά αποδείχτηκε ότι είναι αρκετά μεγαλύτερος από 5 ετών, οπότε αποφασίσαμε να παραμείνει στο μέλος της ομάδας που τον φιλοξενούσε. Μπορείτε να κλειδώσετε την αγγελία :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back