moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
16-04-08
01:10
Μπράβο Μπόρχες,η μαμά σου εξασφαλίζει τον άρτο,κι εσύ τα θεάματα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
16-04-08
10:52
Είναι τόσο λαχταριστός ! Σου 'ρχεται η επιθυμία να τον δαγκώσεις. Για να μην σχολιάσω και το σικ λουράκι στο λαιμό..
Μήπως πρέπει να οργανώσουμε για συγκέντρωση γατογονιών με κόκκινα παιδιά ??
Προσοχή στο αρνάκι (ή κατσικάκι) το Πάσχα. Μην το δει και ορμήξει. Η λέτε μετά τις εθνικ γεύσεις αυτό να του φανεί τρε μπανάλ...
Να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο στις φωτό ότι το άσχημο παρελθόν του το έχει αφήσει πίσω του για πάντα.
Μήπως πρέπει να οργανώσουμε για συγκέντρωση γατογονιών με κόκκινα παιδιά ??
Προσοχή στο αρνάκι (ή κατσικάκι) το Πάσχα. Μην το δει και ορμήξει. Η λέτε μετά τις εθνικ γεύσεις αυτό να του φανεί τρε μπανάλ...
Να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο στις φωτό ότι το άσχημο παρελθόν του το έχει αφήσει πίσω του για πάντα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool