O Σνίφης μου ή μια πονεμένη ιστορία

Snifish

Νεοφερμένο μέλος

Η Snifish αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Tον Οκτώβριο του 2002 είχα μόλις χωρίσει και μετακομίσει σε καινούριο διαμέρισμα, στην περιοχή Ζωγράφου.
Ήμουν γενικά χάλια ψυχολογικά και πολύ μόνη. Ένα βράδυ την 1η Νοεμβρίου, πήγα να ξαπλώσω νωρίς και μετά λίγη ώρα άκουσα ένα σιγανό βραχνό νιαούρισμα. Το σπίτι μου ήταν ισόγειο και ακουγόταν σαν να ήταν ακριβώς έξω από την κρεβατοκάμαρά μου. Βγήκα έξω με τις πυζάμες αλλά δεν έβλεπα τίποτα και ξαναμπήκα να πάρω φακό. Άρχισα να ψάχνω κάτω από τα αυτοκίνητα και μέσα σε μια λακούβα με λάσπες καθόταν ένα βρώμικο, μισότυφλο μαύρο γατάκι σε μάλλον άθλια κατάσταση.
Το πήρα μέσα και δεν ήξερα τι να το κάνω γιατί ήταν πολύ μικρό για να του δώσω φαγητό. Ξαναβγήκα έξω και πήρα γάλα, άμμο και κονσέρβα για γάτες. Ηπιε ελάχιστο γάλα και κοιμήθηκε. Κοιμόταν 2 μέρες και τα είδα όλα γιατί δεν αντιδρούσε καθόλου. Το πήγα στο γιατρό (κοιμισμένο!!!), ο οποίος τρόμαξε όταν το είδε γιατί από εμφάνιση ήταν μάλλον άθλιο και όταν το εξέτασε μου είπε ότι είχε πνευμονία και φυσικά ψηλό πυρετό, μόλυνση στο ένα μάτι και στο έντερο, σκουλίκια και μια γενναία γρατσουνιά στην κοιλιά επίσης μολυσμένη. Μου είπε ότι άν ήθελα να το βοηθήσω θα ήταν καλύτερα να του κάνουμε ευθανασία αλλά δεν μπορούσα. Είπα, ας προσπαθήσουμε μια βδομάδα με φάρμακα και βλέπουμε. Η θεραπεία κράτησε 6 μήνες και το αποτέλεσμα είναι ο κούκλος της φωτογραφίας ( καθόλου ψωνισμένη μαμά, ε;) ο οποίος είναι 4 1/2 χρονών και χαίρει άκρας υγείας, είναι 7 κιλά (ζωή να ΄χει το πουλάκι μου) και είναι το φως της ζωής μου. Τον λατρεύω και νομίζω ότι αυτά που λένε ότι οι γάτες δεν δένονται είναι βλακείες γιατί δεν έχω γνωρίσει πιο τρυφερό και αγαπησιάρικο πλάσμα από αυτόν. Αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο για την απόφασή σου! Και εγώ το ίδιο θα έκανα! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο! Και φυσικά είναι βλακείες αυτά που λένε ότι οι γάτες δεν δένονται!Εγώ μεγαλώνοντας είχα πολλά ζωάκια, αλλά κανένα δεν συγκρίνεται με τις γάτες!!(και τους σκύλους φυσικά)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ωραια η ιστορια σου και τι καλα που δεν ακουσες το γιατρο!;)

τι ομορφη ιστορια και τι γενναιο γατακι! μπραβο του! τυχερουλης ο μαυρουλης που γνωρισε εσενα! και εγω καπως ετσι βρηκα τον δικο μου μονο που τον ειχαν κακοποιησει ανθρωποι (ειχε και καψιματα απο τσιγαρα) και τον ειχαν πεταξει μαζι με το αδερφακι του στον κηπο της μαμας μου.. το αδερφακι του δεν το προλαβα ειχε τυφο.. και με αυτον ειδα και επαθα να με εμπιστευτει αλλα απο τοτε ειμαστε αχωριστοι και πολυ ερωτευμενοι!!! χιχι:inlove:

μπραβο σου που κρατησες το γατακι και φυσικα που δεν του εκανες ευθανασια:up: !!!στειλε μας και καμια φωτογραφια να δουμε τον κουκλο σου:P

Πολύ χαίρομαι όταν διαβάζω τέτοιες ιστορίες! Μπράβο!

Να πω την αλήθεια, το μπράβο μάλλον εκείνος το αξίζει. Τράβηξε τα πάνδεινα ο φουκαράς, ήπιε δεκάδες αντιβιώσεις, χάπια, σιρόπια... Και το σημαντικότερο; έχω ένα πολύ σημαντικό λόγο να γυρίζω στο σπίτι. Μου έβγαλε όλη μου την τρυφερότητα αλλά και το χιούμορ γιατί είναι ένα τρελό αγόρι. Παίζει με τα πάντα, με εφημερίδες, με το φαγητό του, με αναπτήρες, φουντωνει και αρχίζει και τρέχει σα το παρλιακό... Ότι κάνουν όλες οι γάτες φαντάζομαι, αλλά είναι το μωρό μου

Μπράβο σου που το έσωσες! Να σου ζήσει και να τον χαιρεσαι!!!

μπραβο σε σενα για την ευαισθησια σου και μπραβο στον κουκλο σου για το πεισμα που ειχε να ζησει...κ ναι συμφωνω μαζι σου , με τις γατες μπορεις ν'αναπτυξεις πολυ καλες σχεσεις και να δεθεις παρα πολυ..οσοι λενε το αντιθετο, μαλλον δεν εδωσαν τον απαραιτητο χρονο..να σου ζησει!:up: :up: :up:

Το μπραβο σου αηξιζει εσωσες μια ζωη απο τον βεβαιο θανατο κ αυτο στο ανταπωσιδει με την αγαπη που σου δινει εγινες ο λογος για να ζει κ να σε κανει να χαμογελας αυτο ειναι το πιο σημαντικο απο ολα τα πραγματα στον κοσμο

Πολύ χαιροναι που γλύτωσε ο μικρός!!! Μπράβο. Και ειναι πραγματι ομορφος! :up: :up: :up:

Kαι βέβαια οι γάτες μπορούν να δεθούν . Αρκεί να υπάρχει πολλή αγάπη και φροντίδα . Μπράβο για το γατούλι σου . Έκανες μια αβέβαιη κίνηση που άλλξε τη ζωή τη δικλη του και τη δική σου :up::up::up:

Ωραιος γιατρος! :down: Μπραβο σου που τον εσωσες και αγωνιστηκες για αυτον και μπραβο στον γατουλη σου που ειναι τελικα πολυ δυνατος και με τεραστια θεληση για ζωη! :up: :up: Οι γατες δενονται με τους ανθρωπους που τους βοηθανε! Ειχα σωσει και εγω ενα γατακι απο βεβαιο θανατο και μετα οταν εβγαινα στο κηπο ηταν παντα διπλα μου, και μαλιστα οταν τον ρωταγα αν με αγαπαει παντα νιαουριζε εκεινη την στιγμη και με ''φιλαγε''!!!

Καλώς τους!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back