Snifish
Νεοφερμένο μέλος
Ήμουν γενικά χάλια ψυχολογικά και πολύ μόνη. Ένα βράδυ την 1η Νοεμβρίου, πήγα να ξαπλώσω νωρίς και μετά λίγη ώρα άκουσα ένα σιγανό βραχνό νιαούρισμα. Το σπίτι μου ήταν ισόγειο και ακουγόταν σαν να ήταν ακριβώς έξω από την κρεβατοκάμαρά μου. Βγήκα έξω με τις πυζάμες αλλά δεν έβλεπα τίποτα και ξαναμπήκα να πάρω φακό. Άρχισα να ψάχνω κάτω από τα αυτοκίνητα και μέσα σε μια λακούβα με λάσπες καθόταν ένα βρώμικο, μισότυφλο μαύρο γατάκι σε μάλλον άθλια κατάσταση.
Το πήρα μέσα και δεν ήξερα τι να το κάνω γιατί ήταν πολύ μικρό για να του δώσω φαγητό. Ξαναβγήκα έξω και πήρα γάλα, άμμο και κονσέρβα για γάτες. Ηπιε ελάχιστο γάλα και κοιμήθηκε. Κοιμόταν 2 μέρες και τα είδα όλα γιατί δεν αντιδρούσε καθόλου. Το πήγα στο γιατρό (κοιμισμένο!!!), ο οποίος τρόμαξε όταν το είδε γιατί από εμφάνιση ήταν μάλλον άθλιο και όταν το εξέτασε μου είπε ότι είχε πνευμονία και φυσικά ψηλό πυρετό, μόλυνση στο ένα μάτι και στο έντερο, σκουλίκια και μια γενναία γρατσουνιά στην κοιλιά επίσης μολυσμένη. Μου είπε ότι άν ήθελα να το βοηθήσω θα ήταν καλύτερα να του κάνουμε ευθανασία αλλά δεν μπορούσα. Είπα, ας προσπαθήσουμε μια βδομάδα με φάρμακα και βλέπουμε. Η θεραπεία κράτησε 6 μήνες και το αποτέλεσμα είναι ο κούκλος της φωτογραφίας ( καθόλου ψωνισμένη μαμά, ε
ο οποίος είναι 4 1/2 χρονών και χαίρει άκρας υγείας, είναι 7 κιλά (ζωή να ΄χει το πουλάκι μου) και είναι το φως της ζωής μου. Τον λατρεύω και νομίζω ότι αυτά που λένε ότι οι γάτες δεν δένονται είναι βλακείες γιατί δεν έχω γνωρίσει πιο τρυφερό και αγαπησιάρικο πλάσμα από αυτόν. ΑυτάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!στειλε μας και καμια φωτογραφια να δουμε τον κουκλο σου
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Snifish
Νεοφερμένο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι γατες δενονται με τους ανθρωπους που τους βοηθανε! Ειχα σωσει και εγω ενα γατακι απο βεβαιο θανατο και μετα οταν εβγαινα στο κηπο ηταν παντα διπλα μου, και μαλιστα οταν τον ρωταγα αν με αγαπαει παντα νιαουριζε εκεινη την στιγμη και με ''φιλαγε''!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool