Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι Γιουλη ο Ιβαν ειναι αστερι,τον εχουμε απο τριων μηνων και δεν εχει πειραξει ποτε ουτε ζωακι ουτε ανθρωπο.Τωραι ειναι 14 ετων.Ο αδερφος μου δεν εχει μετακομισει γιατι ειναι πρωτοετης,κι ετσι μενουν ολοι μαζι στο πατρικο μου.Τον Φιντελ τους τον στειλαμε απο την Καλυμνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

να σας ζησει!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εκει που λετε που καθομουν με το φιλο μου τον Ιβαν και σαχλαμαριζαμε,τσουπ,να 'σου η μαμα Δωρα με το λουρι μου.Μου αρεσει οταν εχει το λουρι μου,γιατι παμε βολτα και μου δινει μπισκοτακια.Ετρεξα λοιπον χαρουμενος,καθισα σαν κυριος να μου βαλει το λουρι,και βγηκαμε εξω.Αλλα δεν πηγαμε απο το δρομο που παμε συνηθως.Δεν πειραζει,"οσο ειναι μαζι η μικρη μαμα παμε καπου καλα" σκεφτηκα.Αλλα ξερετε που με πηγε;Στον κακο γιατρο.τον θυμαμαι,γιατι με ειχε τσιμπησει την προηγουμενη φορα.Με πασπατεψε,μου εχωσε μια τσιμπια,μου εβαλε και κατι σταγονες που μυριζαν λεβαντα,και φυγαμε.Εγω ειπα να κανω μουτρα,αλλα μετα η μαμα μου εδωσε ενα ωραιο καινουριο μπισκοτο,και μου πηρε και μια μπαλα.Τωρα γυρισα και κανω τον κουρασμενο για να με αφησουν να κοιμηθω στον καναπε.
Γλυψιες,Φιντελ
katerina10
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε για τα κοπλιμεντα.
katerina10
Περιβόητο μέλος
σας εχω στειλει σημερα..εγώ το φανταζομουν ατριχο κυνηγετικό αλλα με κακοοιρη μουσουδα...οχι σαν τον ιβαν σας που ειναι ετσι αγερωχο..εμ ετσι που το περιεγραφες!!ολο παππου κ παππου κ κακομοιρο!Πως τον φανταζοσουν καλε;
Ευχαριστουμε για τα κοπλιμεντα.

moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Παππου τον λεμε μονο λογω ηλικιας.14 ετων δεν ειναι και παιδαρελι!![]()

πραγματι..αλλά πως τον ειχες μεταφερει στην φαντασια μου τοοοοοοοοσο κακομοιρενιο...πολυ όμορφο σκυλί ειναι !!!!παρα πολύ!
moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
χαζοπαππουλης δηλ ε????Ε οχι κακομοιρενιος δεν ειναι (μονο οταν παιρνει το υφος του καρμοιρη οταν του μασουλαει ο Φιντελ τα αυτια).Ευχαριστουμε πολυ!

μπραβο κ για φιντελ ρε συ!!!!!!κι αυτο ζουζουνινι ειναι!

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά ειναι πολύ μεγάαααλος ο Φίλος σου βρε ΦιντέλΝα'μαι παρεα με τον φιλο μου!
![]()

Δώρα κ ο άλλος σκύλος σου είναι θεικός. Τέλειο πλάσμα
chryssa
Διάσημο μέλος
Δώρα, πώς τα πάει με τη ζέστη το καλοκαίρι? Είχα ακούσει ότι ταλαιπωρούνται λίγο, αυτά και τα χάσκυ που είναι των κρύων περιοχών!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η γουνα του δρα ως μονωτικο,βεβαια τον εχουμε σε μαρμαρο και εχει μονωση πανω απο το σπιτακι του.Με ενα καταβρεγμα που και που ειναι ΟΚ.
chryssa
Διάσημο μέλος
Μια χαρά δηλαδή ο παππούς!Καλημερα!
Η γουνα του δρα ως μονωτικο,βεβαια τον εχουμε σε μαρμαρο και εχει μονωση πανω απο το σπιτακι του.Με ενα καταβρεγμα που και που ειναι ΟΚ.
Μάλαμουτ έχω δει από κοντά μόνο σε έκθεση σκύλων, είχα εντυπωσιαστεί! Πολύ αρχοντικό και εντυπωσιακό ζώο! Να είναι καλά και να ζήσει άλλο τόσο ο κούκλος! Και τώρα που θα έχει και παρέα τον Φιντέλ, ποιος τον πιάνει!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Υπεροχη φωτογραφιαΝα'μαι παρεα με τον φιλο μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool