O Φιντέλ!

Δωράκι, φοβερός ο Φιντέλ. Να τον χαίρεστε !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε Βουλα!
Ναι Γιουλη ο Ιβαν ειναι αστερι,τον εχουμε απο τριων μηνων και δεν εχει πειραξει ποτε ουτε ζωακι ουτε ανθρωπο.Τωραι ειναι 14 ετων.Ο αδερφος μου δεν εχει μετακομισει γιατι ειναι πρωτοετης,κι ετσι μενουν ολοι μαζι στο πατρικο μου.Τον Φιντελ τους τον στειλαμε απο την Καλυμνο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε τι κουκλακι ειναι αυτο? και τι διαφορα μεγεθους!!!! Δαυίδ με Γολιάθ:up::up: να σας ζησει!!!!!!

Ευχαριστουμε πολυ!

Καλημερα!
Εκει που λετε που καθομουν με το φιλο μου τον Ιβαν και σαχλαμαριζαμε,τσουπ,να 'σου η μαμα Δωρα με το λουρι μου.Μου αρεσει οταν εχει το λουρι μου,γιατι παμε βολτα και μου δινει μπισκοτακια.Ετρεξα λοιπον χαρουμενος,καθισα σαν κυριος να μου βαλει το λουρι,και βγηκαμε εξω.Αλλα δεν πηγαμε απο το δρομο που παμε συνηθως.Δεν πειραζει,"οσο ειναι μαζι η μικρη μαμα παμε καπου καλα" σκεφτηκα.Αλλα ξερετε που με πηγε;Στον κακο γιατρο.τον θυμαμαι,γιατι με ειχε τσιμπησει την προηγουμενη φορα.Με πασπατεψε,μου εχωσε μια τσιμπια,μου εβαλε και κατι σταγονες που μυριζαν λεβαντα,και φυγαμε.Εγω ειπα να κανω μουτρα,αλλα μετα η μαμα μου εδωσε ενα ωραιο καινουριο μπισκοτο,και μου πηρε και μια μπαλα.Τωρα γυρισα και κανω τον κουρασμενο για να με αφησουν να κοιμηθω στον καναπε.
Γλυψιες,Φιντελ

ΜΑριιιιιι Δώρα.....Τι όμορφα σκυλιά είναι αυτά..εγώ τον Ιβαν αλλιώς τον φανταζόμουν..Φιντελ..ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙ!!!Να τα χαίρεστε και τα 2!!!

Πως τον φανταζοσουν καλε;
Ευχαριστουμε για τα κοπλιμεντα.

Πως τον φανταζοσουν καλε;
Ευχαριστουμε για τα κοπλιμεντα.
σας εχω στειλει σημερα..εγώ το φανταζομουν ατριχο κυνηγετικό αλλα με κακοοιρη μουσουδα...οχι σαν τον ιβαν σας που ειναι ετσι αγερωχο..εμ ετσι που το περιεγραφες!!ολο παππου κ παππου κ κακομοιρο!:lol::lol::lol::up:

Παππου τον λεμε μονο λογω ηλικιας.14 ετων δεν ειναι και παιδαρελι!:lol:

Παππου τον λεμε μονο λογω ηλικιας.14 ετων δεν ειναι και παιδαρελι!:lol:
:lol::lol:πραγματι..αλλά πως τον ειχες μεταφερει στην φαντασια μου τοοοοοοοοσο κακομοιρενιο...πολυ όμορφο σκυλί ειναι !!!!παρα πολύ!:)

Ε οχι κακομοιρενιος δεν ειναι (μονο οταν παιρνει το υφος του καρμοιρη οταν του μασουλαει ο Φιντελ τα αυτια).Ευχαριστουμε πολυ!

Ε οχι κακομοιρενιος δεν ειναι (μονο οταν παιρνει το υφος του καρμοιρη οταν του μασουλαει ο Φιντελ τα αυτια).Ευχαριστουμε πολυ!
χαζοπαππουλης δηλ ε????:D:D:Dμπραβο κ για φιντελ ρε συ!!!!!!κι αυτο ζουζουνινι ειναι!:D:D:up::up::)

Ειναι ο πιο υπομονετικος σκυλος που εχω δει,αφηνε και την Αμελι να κοιμαται στο σπιτακι του κι αυτος κοιμοταν στο μαρμαρο,και τωρα που τον ταλαιπωρει ο Φιντελ μονο οταν τον ποναει του γαυγιζει μαλακα.

Να'μαι παρεα με τον φιλο μου!
P4220008.jpg

Να'μαι παρεα με τον φιλο μου!
P4220008.jpg
Καλά ειναι πολύ μεγάαααλος ο Φίλος σου βρε Φιντέλ:up:
Δώρα κ ο άλλος σκύλος σου είναι θεικός. Τέλειο πλάσμα

Τέλεια τα σκυλάκια! Ο μικρός είναι πολύ τσαχπινόφατσα, αλλά ο μεγάλος είναι άλλη φάση! Αυτόν να πάρεις αγκαλιά να χορτάσεις σκύλο και γούνα!!! :up: Δώρα, πώς τα πάει με τη ζέστη το καλοκαίρι? Είχα ακούσει ότι ταλαιπωρούνται λίγο, αυτά και τα χάσκυ που είναι των κρύων περιοχών!

Καλημερα!
Η γουνα του δρα ως μονωτικο,βεβαια τον εχουμε σε μαρμαρο και εχει μονωση πανω απο το σπιτακι του.Με ενα καταβρεγμα που και που ειναι ΟΚ.

Καλημερα!
Η γουνα του δρα ως μονωτικο,βεβαια τον εχουμε σε μαρμαρο και εχει μονωση πανω απο το σπιτακι του.Με ενα καταβρεγμα που και που ειναι ΟΚ.
Μια χαρά δηλαδή ο παππούς!:) Μάλαμουτ έχω δει από κοντά μόνο σε έκθεση σκύλων, είχα εντυπωσιαστεί! Πολύ αρχοντικό και εντυπωσιακό ζώο! Να είναι καλά και να ζήσει άλλο τόσο ο κούκλος! Και τώρα που θα έχει και παρέα τον Φιντέλ, ποιος τον πιάνει!!!:up:

Ευχαριστουμε,ειναι οντως πολυ εντυπωσιακος,αν και τωρα που μεγαλωσε δεν τον ταλαιπωρουμε με βουρτσισμα και μπανιο που το μισει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back