Με φροντίδα , και σωστή διατροφή , το ασχημόπαπο θα μεγαλώσει και θα γίνει κύκνος. Είμαι σίγουρος γι'αυτό. Νομίζω ότι αξίζει ο ασχημούλης με αυτο το χαρακτηρα που έχει, να βρει το μόνιμο ασφαλές σπιτάκι του και να δείξει όλη του την αγάπη και την ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που θα τον υιοθετήσει. Αν ενδιαφέρεται κανείς για το ζωάκι αυτό, ας μου στείλει μήνυμα.
Αριθμός πρωτοκόλλου nine lives : 2157/08
Εδω ειναι το βίντεο του ασχημούλη : https://www.youtube.com/watch?v=hNRhN0eeNjw
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
DSCF4705.JPG757 KB · Εμφανίσεις: 248 -
DSCF4725.JPG771,6 KB · Εμφανίσεις: 234 -
DSCF4723.JPG802,6 KB · Εμφανίσεις: 230 -
DSCF4716.JPG789,1 KB · Εμφανίσεις: 234 -
DSCF4719.JPG794,8 KB · Εμφανίσεις: 243 -
DSCF4714.JPG747,7 KB · Εμφανίσεις: 231 -
DSCF4712.JPG797,5 KB · Εμφανίσεις: 238 -
DSCF4707.JPG767,4 KB · Εμφανίσεις: 242 -
DSCF4700.JPG793,2 KB · Εμφανίσεις: 243 -
DSCF4702.JPG804,1 KB · Εμφανίσεις: 250
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Ένα σπίτι γεμάτο αγάπη που θα τον προστατεύει από κάθε είδους κακοτοπιές για όλη του τη ζωή. Αυτό είναι που χρειάζεται και που εύχομαι από καρδιάς να το βρει πολύ σύντομα στο πρόσωπο του τυχερού γατογονιού που θα μαγευτεί από την γλυκύτατη παρουσία του και θα αποφασίσει να τον αποκτήσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Απ' το στόμα μου το πήρες alcyone μου, μόνο ασχημούλης δεν είναι τούτο το ζωγραφιστό κουκλάκι.Ε 'όχι και ασχημούλης αυτό το ξανθό κουκλί!![]()

Και να δείτε που θα βρει το σπιτάκι του πολύ σύντομα, είμαι σίγουρη πως κάποιος θα τον ερωτευθεί παράφορα και θα τον κάνει άρχοντα στο σπίτι του.

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο τον ειχα αγκαλιά , σήκωσε το μπροστινό του το ποδαράκι και μου χάϊδευε το πρόσωπο , για τέτοιο γατάκι μιλάμε. Τώρα έχει φύγει από κει , ίσως γύρισε στην αυλή που μένει και ο αδερφός του, ίσως έχει κοιμηθεί πουθενά εδώ τριγύρω. Έτσι κάνει έρχεται και φεύγει. Αλλά πρέπει να υιοθετηθεί σύντομα αυτο το γατάκι. Γιατί είναι τόσο καλό και απονήρευτο , που ραγίζει η καρδιά σου να το βλέπεις έξω. Αν δεν είχα τους τρεις γάτους μου , θα τον έπερνα και αυτον και τον Πακίτο. Ο Πακίτο ήθελε να γίνει φίλος με τον Ασχημούλη πίσω στις ελιές, αλλά ο ασχημούλης φοβότανε λίγο τον Πακίτο που είναι πιο μεγαλόσωμος. Μακάρι να βρεθεί κάτι σύντομα για τον Ασχημούλη. Αν αποφασίσει κανεις να τον υιοθετήσει, θα βγω έξω και θα τον ψάξω μέχρι να τον βρω και θα του τον πάω ο ίδιος. Είναι τόσο καλό γατάκι που ούτε κλουβί δε χρειάζεται. Δε θα το μετανιώσει όποιος τον υιοθετήσει. Ο ασχημούλης μόνο χαρά και ηρεμία μπορει να προσφέρει σε ένα σπίτι.
Συνημμένα

Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τελικά το μόνο που χρειάζεται είναι να ενδιαφερθεί κάποιος και να μην αδιαφορήσει. Και τότε όλα παίρνουν τον δρόμο τους, μπράβο σου βρε Θοδωρή, είσαι προστάτης άγγελος γι' αυτά τα πλασματάκια.αυτο το γατάκι με συγκίνησε πολύ, μου εδωσε δυναμη να συνεχισω να τα βοηθάω. Όσο θυμαμαι, χτες σχεδον μεσανυχτα που βγηκα να τον ψαξω σε εναν ερημο δρομο και με ειδε πρωτος και ξεπεταχτηκε απο μια αυλη και ηρθε τρεχοντας και τον αρπαξα και τον πηρα σπίτι, μου'ρχεται να βαλω τα κλάμματα .

Αγορινάκι μου γλυκό, ποτέ πια δεν θα ξαναβρεθείς μεσάνυχτα έξω, τώρα έχεις το κατάδικό σου σπιτάκι, μια οικογένεια και ανθρώπους να σε αγαπάνε για πάντα.

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
Όταν τον μετέφερα από τη Γλυφαδα στο Παγκράτι με το αυτοκίνητo, στην αρχή τον ειχα σε κλουβι στη θέση του συνοδηγού, αλλά ήθελε να βγει έξω, οπότε του άνοιξα τη πόρτα ..και βγήκε και ξαπλωσε στην αγκαλιά μου και κοιμήθηκε σα πουλάκι, μέχρι να φτάσουμε.
Τώρα οι "γονείς του" μου λένε οτι τον έχουνε ερωτευτεί και τους ακολουθεί μέσα στο σπίτι σα σκυλάκι. Τι να πω ρε παιδιά..μακάρι να τον βλέπατε από κοντά για να καταλάβετε για τι γατόπαιδο μιλάμε :-)
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- neferelia
- helpsomesouls
- Ada_27
- giannisvitara
- Mariatsi
- thkalas
- Χρυσάνθη M
- Nicole1987
- alexandram
- jiyongie
- piglet
- pepper
- faceninaki
- Nikos90
- stefan_st
- Agiyi
- 3lbereth
- nasstazia
- roccohooshie
- kat-cats
- paulina85
- Claire Rentfield
- Δανάη_Δ
- Tsakoulinaki
- Viktoras
- pkat876
- gatito
- ΒΑΝΑ ΖΟΡΜΠΑ
- raccoon
- Πετράν2008
- AntzelaRu
- Aliki Morth
- ΛΟΥΙΖΑ1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool