DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολα καλα μέχρι σήμερα το πρωι.
Κάθε 2 εβδομάδες έρχεται μία γυναίκα σπιτι και μαζεύει, σιδερώνει κλπ. Ξερει καλα απο γατες γιατι εχει κι αυτή σπιτι της.
Σημερα την πηρα τηλεφωνο να δω πως πανε τα πραγματα με τον Γατουλη και μου ειπε πως τον εχασε απο τα ματια της.
Ο μονος τροπος να εξαφανιστηκε ηταν η να σαλταρει απο τον φωταγωγο (μενω στον 5ο) ή να σαλταρει απο το μπαλκονι. Φευγω σφαιρατος απο το γραφειο και παω σπιτι οπου ψαξαμε ψαξαμε ψαξαμε....τιποτα
Κατεβαινω στο ισογειο διαμερισμα που καταληγει ο φωταγωγος, τιποτα.
Βλεπω απο το μπαλκονι, τιποτα. Κατεβηκα και κατω, τιποτα.
Μου λεει αυτη οτι στο μπαλκονι δεν βγηκε σιγουρα.
Το δε σπιτι ειναι μικρο, 50 τμ.
Λεμε μπας και εχει χωθει πουθενα μιας και ειδε ξενο ανθρωπο παρολο που αυτη με διαβεβαιωσε οτι παιξανε κιολας μαζι στην αρχη.
Αυτα εγιναν το μεσημερι. Τωρα βραδυασε, δεν ειμαι σπιτι, γραφω απο το wi fi...
εχω λυπηθει τρομερα και θελω να παω σπιτι και να ειναι εκει να με περιμενει οπως χθες βραδυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Μα πως να έφυγε???Είμαι απαρηγόρητος, ο Γατούλης εξαφανίστηκε.
Ολα καλα μέχρι σήμερα το πρωι.
Κάθε 2 εβδομάδες έρχεται μία γυναίκα σπιτι και μαζεύει, σιδερώνει κλπ. Ξερει καλα απο γατες γιατι εχει κι αυτή σπιτι της.
Σημερα την πηρα τηλεφωνο να δω πως πανε τα πραγματα με τον Γατουλη και μου ειπε πως τον εχασε απο τα ματια της.
Ο μονος τροπος να εξαφανιστηκε ηταν η να σαλταρει απο τον φωταγωγο (μενω στον 5ο) ή να σαλταρει απο το μπαλκονι. Φευγω σφαιρατος απο το γραφειο και παω σπιτι οπου ψαξαμε ψαξαμε ψαξαμε....τιποτα
Κατεβαινω στο ισογειο διαμερισμα που καταληγει ο φωταγωγος, τιποτα.
Βλεπω απο το μπαλκονι, τιποτα. Κατεβηκα και κατω, τιποτα.
Μου λεει αυτη οτι στο μπαλκονι δεν βγηκε σιγουρα.
Το δε σπιτι ειναι μικρο, 50 τμ.
Λεμε μπας και εχει χωθει πουθενα μιας και ειδε ξενο ανθρωπο παρολο που αυτη με διαβεβαιωσε οτι παιξανε κιολας μαζι στην αρχη.
Αυτα εγιναν το μεσημερι. Τωρα βραδυασε, δεν ειμαι σπιτι, γραφω απο το wi fi...
εχω λυπηθει τρομερα και θελω να παω σπιτι και να ειναι εκει να με περιμενει οπως χθες βραδυ

Να τον τρόμαξε κάτι και να πήδηξε από το μπαλκόνι???
Όταν πας σπίτι κατέβα με καμιά κονσερβούλα και φώναξε τον, είμαι σίγουρη ότι θα εμφανιστεί....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
μα καλα...πως ειναι δυνατον??? δεν μου λες,το μπαλκονι το ειχες περιφραγμενο? το εχει ξανακανει? στειρωμενος ηταν?
4 μηνων ειναι κυρια Πουπου μου ο Γατουλης
Δεν νομιζω να εφυγε γιατι ηθελε να βρει γκομενα, το βρεφος
Μεσα στις ντουλαπες κοιταξατε? Ο Μικοτο ειχε την ταση να μπαινει μεσα στην ντουλαπα και αν αραζει πανω στα ρουχα, ενω εγω τον εψαχνα σαν την τρελη μια ωρα. Τσεκαρε κ εκει που βαζεις τα απλυτα, μεσα στα ντουλαπια της κουζινας, οπου μπορει να χωρεσει κ να σφηνωσει. Καλη τυχη, ελπιζω να τον βρεις συντομα! 
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Μένω στον 5ο, αν είχε πέσει από εκεί δεν θα βρίσκαμε τίποτα από αυτόν. Κατέβηκα και έψαξα πολύ καλά, δεν είδα "σημάδια" πτώσης.
Το μπαλκόνι δεν είναι περιφραγμένο, γιατί απλά δεν τον είχα αφήσει έξω, μόνο τον είχα αγκαλιά έτσι για να πάρει αέρα και δεν έδειξε να του πολυαρέσει κιόλας.
Έχω ήδη ανοίξει ντουλάπες παντού και φώτα και κάνω άκρα του τάφου σιωπή...
Μα δεν καταλαβαίνω, πού μπορεί να έχει πάει...
Στην πρασιά πίσω (που το διαμέρισμά μου δεν έχει απο εκει πρόσβαση από πουθενά), ζούνε 2 μεγάλοι γάτοι. Πήγα κι από εκεί και χοντροκοιμόντουσαν!
natalouko
Επιφανές μέλος
Μήπως άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και έφυγε από εκεί????Ευχαριστώ για την ανταπόκριση και απαντώ...
Μένω στον 5ο, αν είχε πέσει από εκεί δεν θα βρίσκαμε τίποτα από αυτόν. Κατέβηκα και έψαξα πολύ καλά, δεν είδα "σημάδια" πτώσης.
Το μπαλκόνι δεν είναι περιφραγμένο, γιατί απλά δεν τον είχα αφήσει έξω, μόνο τον είχα αγκαλιά έτσι για να πάρει αέρα και δεν έδειξε να του πολυαρέσει κιόλας.
Έχω ήδη ανοίξει ντουλάπες παντού και φώτα και κάνω άκρα του τάφου σιωπή...
Μα δεν καταλαβαίνω, πού μπορεί να έχει πάει...
Στην πρασιά πίσω (που το διαμέρισμά μου δεν έχει απο εκει πρόσβαση από πουθενά), ζούνε 2 μεγάλοι γάτοι. Πήγα κι από εκεί και χοντροκοιμόντουσαν!

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέραν αυτού έχω ανεβοκατέβει την πολυκατοικία 4-5 φορές με ψιψιψιψιψι κλπ....
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι όχι...(πώς να την ανοίξει άλλωστε).
Πέραν αυτού έχω ανεβοκατέβει την πολυκατοικία 4-5 φορές με ψιψιψιψιψι κλπ....
Μαααααλλον εννοει την κυρια που καθαριζει το σπιτι, οτι ανοιξε την πορτα, και οχι τον γατουλη.
Μη λες μονο ψιψιψι, λεγε και το ονομα του, να ακουει την φωνη σου, και παρε και μια κονσερβα, ζεστανε την κ λιγο να μυρισει, και λογικα 8α σκασει μουρη και ο μικρος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήταν μέσα στο σπίτι χωμένος πίσω από δύο τάβλια που τα έχω πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας (μεταξύ ντουλαπιών και ταβανιών). Είναι σκονισμένος και φοβισμένος. Του κάνω χάδια. Τον περιμένουν: γάλα, κονσέρβα, ξηρά τροφή και νεράκι γάργαρο!!!! τι λαχτάρα!

natalouko
Επιφανές μέλος
Βρε που πάνε και χώνονται τα σκασμένα...Εμφανίστηκε!!!!!!!!!
Ήταν μέσα στο σπίτι χωμένος πίσω από δύο τάβλια που τα έχω πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας (μεταξύ ντουλαπιών και ταβανιών). Είναι σκονισμένος και φοβισμένος. Του κάνω χάδια. Τον περιμένουν: γάλα, κονσέρβα, ξηρά τροφή και νεράκι γάργαρο!!!! τι λαχτάρα!![]()

Και τα φωνάζεις και δεν ακούνε κιόλας...

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν!!!

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμφανίστηκε!!!!!!!!!
Ήταν μέσα στο σπίτι χωμένος πίσω από δύο τάβλια που τα έχω πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας (μεταξύ ντουλαπιών και ταβανιών). Είναι σκονισμένος και φοβισμένος. Του κάνω χάδια. Τον περιμένουν: γάλα, κονσέρβα, ξηρά τροφή και νεράκι γάργαρο!!!! τι λαχτάρα!![]()

Το χαζογατο! Μα ειδες, ετσι το κανουν τα σκασμενα
Ετσι μου το κανει και ο δικος μου, κ πανω που ειμαι ετοιμη να βαλω τα κλαματα ανοιγει την πορτα της ντουλαπας και τεντωνεται να ξεπιαστει απο τον υπνο 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

μπραβο!!!!!!! αντε...σε κοψοχολιασε το τερας!!!

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλά σε λίγο πρέπει πάλι να φύγω, να δω τι θα κάνει πάλι μόνος του.

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
δε λες και τη κυρία που καθαρίζει να ξεσκονίζει πιο τακτικά τα ντουλάπια, το βλέπω να το κάνει στέκι ο μικρός, ναέχεις μόνο τη λαχτάρα όχι και τα ξεσκονίσματα![]()
Ναι, έλα ντε!!! σωστή!
elvenstar
Επιφανές μέλος

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
popppi
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool