O...γατούλης

you wanted the best, you 've got the best!
Λιώνω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρειάζομαι συμουλές από έμπειρους γατογονείς.
Ο Γατούλης, φοβάται πολύ μεσα στην γατοφόρο. Σήμερα τον πήγα δοκιμαστική βολτα 20 λεπτών μέσα στο αμάξι με παράθυρα κλειστά και χωρίς μουσική. Πολύ κλάμα και στο τέλος ενεργήθηκε μέσα στην γατοφόρο.
Έχω πρόβλημα, δεδομένου ότι μένω κέντρο και την Τετάρτη το απόγευμα έχουμε ραντεβού στον Αίλουρο που είναι στο Φαληρο. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορεις να δοκιμασεις το σπρευ feliway..ειναι και γι αυτο το σκοπο..ψεκαζεις μεσα στη γατοφορο και υποτιθεται τα ηρεμει..επισης παρε πανες για σκυλους και βαλε στη γατοφορο, σε περιπτωση που τα κανει παλι να μην μεινει βρεγμενος..

Το spray δεν το ήξερα, θα το δοκιμάσω. Για τις πάνες δεν ξέρω, γιατί το κακό είναι πως τα κάνει και μετά από την αγανάκτηση ότι δεν μπορεί να τα καλύψει με αμμο, κατά λάθος τα πατάει ο χαζούλης!!! Μήπως παίζει ρόλο ότι η γατοφόρος είναι από σκληρό πλαστικό και έχει σιδερένιο καγκελένιο πορτάκι?

Το spray δεν το ήξερα, θα το δοκιμάσω. Για τις πάνες δεν ξέρω, γιατί το κακό είναι πως τα κάνει και μετά από την αγανάκτηση ότι δεν μπορεί να τα καλύψει με αμμο, κατά λάθος τα πατάει ο χαζούλης!!! Μήπως παίζει ρόλο ότι η γατοφόρος είναι από σκληρό πλαστικό και έχει σιδερένιο καγκελένιο πορτάκι?
Δεν παίζει ρόλο η γατοφόρος, απλά δεν νιώθει άνετα μέσα.;););)Εγώ που είχα πάνινη την έσκισαν όλη από τα νεύρα τους.:/::/::/:

οχι..και η δικια μου ετσι ειναι..δεν ειναι γενικα πολυ καλη εμπειρια για τα γατακια η γατοφορος..:/:

Αύριο θα πάρω το spray και θα του βάλω και λιχουδιές μέσα και τα ποντικάκια του να πάμε κι άλλη βόλτα, γιατί αν δεν "συμμορφωθεί" δεν έχει γιατρουδάκο.

γιατι καλε δεν εχει γιατρο? ξερεις ποσες ατιθασες γατες αντιμετωπιζουν καθε μερα οι γιατροι?:P

Πώς θα πάμε? Λερωμένοι, κλαμμένοι και ατιμασμένοι????:) τι θα σκεφτούν οι άνθρωποι? εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????????

Πώς θα πάμε? Λερωμένοι, κλαμμένοι και ατιμασμένοι????:) τι θα σκεφτούν οι άνθρωποι? εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????????????
:lol::lol::lol: θα πουνε..ακομη ενας κλασικος γατος:lol::lol::lol::lol:

Με ηρεμείτε κορίτσια, με ηρεμείτε με τον καλύτερο τρόπο...ευχαριστώ :)

ασε κι εμεις εχουμε 8ωρο ταξιδι με τη γατοφορο σε 2-3 βδομαδες..οποτε καταλαβαινεις οτι το 20λεπτο ταξιδι δεν ειναι τπτ:P

Πώς θα το αντιμετωπισεις? ήδη αγχώθηκα....

Μην αγχωνεσαι,εγω ταξιδεψα το καλοκαιρι 12 ωρες με καραβι,με δυο ενηλικες γατες και πεντε μωρα.Τιποτα δεν ειναι,απλα να εισαι εσυ ηρεμος για να μην μεταφερεις το στρες σου και στη γατουλα.

Πω πω πω!!!

Είδα και μία γατοφόρο που έχει και διακριτό χώρο για άμμο.

Επίσης, καλό είναι να έχεις μαζί σου ένα πακετάκι μωρομάντηλα. Μόλις βγήτε από τη γατοφόρο, σκουπίζεις με τα υγρά μαντηλάκια όπου λερωθήκατε και είστε σαν καινούργιοι!:) Πάντως, επειδή κι εγώ κάνω τη διαδρομή μέχρι τον Αίλουρο κατεβαίνοντας μεγάλο κομμάτι της Εθνικής και έπειτα της παραλιακής, μη διανοηθείς να ανοίξεις παράθυρα, τρέμουν το θόρυφο από τα φορτηγά:/: κι αν θέλεις βάλε μουσική αλλά όχι κάτι που να του τρελάνει τον εγκέφαλο. Αν του μιλάς κιόλας, μια χαρά θα φτάσετε:)

Του μιλάω, του μιλάω. Μουσική δεν βάζω...να του βάλω ίσως κάνα έντεχνο ή κάνα heavy metal?
Παράθυρα δεν ανοίγω... :cool:
Μωρομάντηλα στο αμάξι υπάρχουν πάντα :cool:

Πώς θα το αντιμετωπισεις? ήδη αγχώθηκα....
δεν εχω πολλες επιλογες..μονο να της μαθω το λουρακι για να την βγαλω σε καποια φαση να ξεμουδιασει..κι εγω ειμαι ψιλοαγχωμενη γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα κανουμε τετοιο μακρινο ταξιδι και θα της αλλαξω περιβαλλον για 1 μηνα..

1 μήνα!!!! Άντε μετά πάλι πίσω.
Και γω τώρα θα μετακομίσω από τα 50 τ.μ. στα 137 θα τρελλαθεί, θα του βάλω ζουρλομανδύα!

1 μήνα!!!! Άντε μετά πάλι πίσω.
Και γω τώρα θα μετακομίσω από τα 50 τ.μ. στα 137 θα τρελλαθεί, θα του βάλω ζουρλομανδύα!
:lol::lol::lol: ειναι μικρος θα προσαρμωστει πολύ πιο ευκολα απο την δικια μου :P για μουσικη βαλε του καλυτερα κλασσικη, λενε οτι τα ηρεμει:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back