ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ναι..οταν μπορεσω θα την στειλω στον γιατρο(ανακικλωση)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
o κεν σε μεσημεριανη ηρεμια!!!
ο πικασο σε αναζητιση φαγητου!(εχει και μπραβο πως βλεπετε!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ομορφιες μου!

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
η μανα μου αρχιζει και ψηνετε..σημερα ο κεν κοιμηθηκε πανω της καιμετα την εψαχνε....θα ηθελα να τα κρατισω αλλα πραγματικα δεν ξερω αν μπορω να ανταποκριθω και οικονομικα και γενικα με την γκρινια των υπολιπων στο σπιτι....
οποτε αν και πηραν παραταση και δεν θα πανε αυτη τη κυριακη στο κτημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ...
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
γεια σας!!!ειμαι ο πικασακος...σημερα ενω ο αδελφουλης μου ξαπλωνε στον καναπε...
με πηρε αυτος ο τρελλος που εχουμε εδω για να μας καθαριζει την αμμο και με πηγε σε μια ζουγκλα να κανω τον ταρζαν...
υπηρχαν και κατι φυτα(μαλλον σαρκοφαγα) αλλα εγω δεν φοβιθηκα...οχι..δεν φοβιθηκα...
μετα αρχισα τα βρισιδια σε αυτον γιατι αντι να με βοηθισει(οχι οτι τον χρειαζομαι) κρυβοταν ο δηλος πισω απο αυτο το μικρο μαυρο μαραφετι με το φωτακι...
ευτιχος του εκοψε και με πηγε μεσα...αλλα πηρε τον καϊμενο τον αδελφο μου...ο οποιος δεν ειναι θαραλαιος σαν και εμενα...σιγουρα θα καθοταν σε μια γωνιτσα φοβισμενος..δεν θα ειχε και εμενα διπλα να τον υπερασπιστω...
MissKit
Επιφανές μέλος
Είναι απίθανοι και οι δύο...

Δεν ξέρω πως θα καταφέρεις να τα δώσεις, εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα!

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Είναι απίθανοι και οι δύο...![]()
Δεν ξέρω πως θα καταφέρεις να τα δώσεις, εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα!![]()
ευχαριστουμε!αν και κουκλοι!...ειναι τοσα τα γατακια που εχω αρχισει και φοβαμαι οτι δεν θα βρεθει καποιος να παρει ουτε εναν απο τους μικρουλιδες!
MissKit
Επιφανές μέλος
Μην το λες αυτό..
Κι εγώ έτσι έλεγα για τη μικρή στην Κέρκυρα και τελικά όχι μόνο υιοθετήθηκε αλλά υιοθετήθηκε κι από τον κτηνίατρό μας.. Σίγουρα κάποιος θα ερωτευθεί κι αυτά τα μικρά. 
Voula
Διάσημο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ευχαριστουμε!!!...
moukelis
Επιφανές μέλος
Αγγελε ειναι πολυ ομορφες οι φωτογραφιες,ανανεωσε και τις υπολοιπες αγγελιες!
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
γεια σας...εδω κεν...τωρα πηρα πρεφα τι λεει ο αχρηστος ψευτομαγκας αδελφος μου...
το λυπον εδω εχουν αρχισει και μου δινουν στα νευρα...εχουμε ενα που με κατεβαζει συνεχια απο τους καναπεδες και εχει και ενα καφε σκυλι που αποκαλει διαφορα σαχλα του τιπου παιδι μου,ομορφια μου,κορακλα μου...παει να τα κανει και σε εμενα καμια φορα αυτα αλλα του επενθιμιζω οτι γουργουριζω οταν θελω εγω...θα μπενω να σας λεω την αληθεια γιατι ο μπουχεσας ειναι ψευτρωνη!
...τα γατονια περιμενουν ακομη...μετα τις 20 του μηνα τα πραγματα με την φιλοξενεια τους θα ειναι δυσκολα..μιας και για 3 μερες θα πρεπει να ημαστε θεσσαλονικη...αν δεν εχει βρεθει κατι μεχρι τοτε(ελπιζουμε να βρεθει γιατι ειναι υπεροχα γατονια!) θα πανε στο κτημα ...
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ευχαριστουμε οσους μας θυμουντε!
τα μικρα μεγαλωνουν(καλα..μη φανταστητε..απο ποντικια εγιναν γατακια) και ο κεν μου δινει κουτουλιες οταν θελει αγκαλιες..
την πεμπτη θα παν στο κτημα...τους εχω φτιαξει ενα υπερυψομενο σπιτακι ελπιζοντας οτι θα το καταλαβουν και θα μπουν αν χρειαστει για να προστατευτουν...
Voula
Διάσημο μέλος
Εύχομαι το καλύτερο. Τουλάχιστον θα έχουν την έννοια σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
και εγω αλλα ισως ειναι και απο τη μια μερια "καλο" το οτι δεν εμεινε ενα...γιατι ετσι θα εχει το ενα το αλλο...πολυ καλυτερα απο το να εμενε ενα μονο του...
το ιδανικο φυσικα θα ηταν να εβρησκαν και τα δυο σπιτια...
υπαρχει πιθανοτητα να τα σκωτοσει ή τραυματισει γατος?ή οχι αφου δεν εχει θηλυκια εκει κοντα?
με τον μανθο να τα γνωρισω?με μια θηλυκια τα πηγενε πολυ καλα(αυτος την ειχε φερει στο σπιτι) με εναν αρσενικο οποτε συναντιοντουσαν εκανε μαγκιες...αλλα ηταν και περιεργος...
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool