O φόβος της γάτας μου

ΚΑΠΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Νεοφερμένο μέλος

Ο ΚΑΠΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
γεια σε ολους. εχω δυο γατακια, ενα αρσενικο κ ενα θηλυκο. ο αλεξ κ η μαφαλντα. ζουν μαζι μας απο μικρα σε διαμεριμα 4 ρτου οροφου. ο αλεξ απο φετος ειναι στειρωμενος. προκειτε για δυο γατακια που δεν ξερουν τι σημαινει εξω. για να μη σας κουρασω νασας αναφερω το τελευταιο προβλημα. βαλαμε ανεμιστηρες οροφης στο σαλονι και στην κρεβατοκαμαρα και ο γατουλης εδω κ δυο μερες εχειτρελλαθει. φοβαται παρα πολυ και κρυβετε συνεχως κατω απο τα ντουλαπια της κουζινας. δεν ξερω τι να κανουμε. βοηθεια!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σε ολους. εχω δυο γατακια, ενα αρσενικο κ ενα θηλυκο. ο αλεξ κ η μαφαλντα. ζουν μαζι μας απο μικρα σε διαμεριμα 4 ρτου οροφου. ο αλεξ απο φετος ειναι στειρωμενος. προκειτε για δυο γατακια που δεν ξερουν τι σημαινει εξω. για να μη σας κουρασω νασας αναφερω το τελευταιο προβλημα. βαλαμε ανεμιστηρες οροφης στο σαλονι και στην κρεβατοκαμαρα και ο γατουλης εδω κ δυο μερες εχειτρελλαθει. φοβαται παρα πολυ και κρυβετε συνεχως κατω απο τα ντουλαπια της κουζινας. δεν ξερω τι να κανουμε. βοηθεια!!!!
γεια σου συντοπιτη. και εγω νομιζα οτι ο δικος μου ειναι ο πιο φοβιτσιαρης γατος που υπαρχει, αλλα μαλλον υπαρχουν και χειροτερα. αν τον παρεις και τον βαλεις κοντα στον ανεμιστηρα να τον μυρισει? κανει θορυβο? η απλα φοβηθηκε οταν τον βαζατε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γενικα ο γατουλης φοβαται. κ καινουρια ατομα να ερχοντε για επισκεψη αυτος κρυβετε. κ βγαινει οταν τον συνηθησει. ο ανεμιστηρας κανει θορυβο. θα βγει μετα απο μερες η θα μεινει για παντα κατω απο τα ντουλαπια!

φανταζομαι οτι θα βγει μολις τον συνηθισει.αλλιως ξυλωσε τους και βαλε κλιματιστικα που ειναι και αθορυβα:lol::lol:. παντως ειναι περιεργο οτι κανιυν θορυβο, εγω δεν εχω, αλλα καπου που ειχα παει διακοπες και ειχε, δεν ακουγοταν τιποτα. μηπως δεν σου εχουν συνδεσει κατι σωστα?και ο δικος μου παντως δεν θελει επισκεψεις στο σπιτι. η αλλη ειναι κουφη, οποτα δεν εχει τετοια προβληματα:D:D:D

Πού απλα βγαζετε τον ανεμιστηρα και βαζετε air condition!:lol:

και ο δικος μου γατος ειναι πολυ...μα παρα πολυ φοβιτσιαρης!!!...πιστευω οτι με τον καιρο θα τον συνηθισει......αλλιως δεν υπαρχει αλλη λυση..πρεπει να βαλεις κλιματιστικο...δεν πιστευω να σκεφτεσαι να τον παρατησεις????????:hmm::hmm::hmm:

παιδια κλιματιστικο εχω αλλα ηθελε η γυναικα μου και οροφης. σιγα μην τον παρατησω αλλα πρεπει να βρω μια λυση. το γελιο ειναι με την αλλη γατα, τον κοιταει λες κ ειναι εξωγηινος. ξεχασα να σας πω πως το ψευδωνυμο του ειναι "γενναιος"

μηπως πρεπει να αλλαξεις ψευδονημο??????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:
Και το ονομα υιοθεσιας του Σηφη μου οταν τον πηρα ηταν braveheart! :)

Α, γέλασα βρε παιδιά με το όλο σκηνικό, ιδίως με το ψευδώνυμο "Γενναίος":lol::lol::lol: Άντε , βρε,και "Ήρωας":lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε, αφού είναι φοβιτσιάρης, ο καημενούλης, θα περάσει ένα στάδιο προσαρμογής. Το πόσο μακρύ θα είναι αυτό, εξαρτάται από το πόσο συχνά θα ανάβετε τον ανεμιστήρα. Αν τον ανάβετε σπάνια, δεν θα ξεφοβηθεί εύκολα. Αν τον έχετε ανοιχτόν πολλές ώρες, θα συνηθίσει γρήγορα , θα καταλάβει ότι και αυτός είναι μέρος του ντεκόρ του σπιτιού. Πάντως, μόλις τον ανάβετε, να μην του δίνετε σημασία, να συνεχίζετε κανονικά τις δραστηριότητές σας και τους συνηθισμένους θορύβους του σπιτιού, μην το κάνετε θέμα. Γάτος είναι, θα μπει στο νόημα:D:D

Α, γέλασα βρε παιδιά με το όλο σκηνικό, ιδίως με το ψευδώνυμο "Γενναίος":lol::lol::lol: Άντε , βρε,και "Ήρωας":lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε, αφού είναι φοβιτσιάρης, ο καημενούλης, θα περάσει ένα στάδιο προσαρμογής. Το πόσο μακρύ θα είναι αυτό, εξαρτάται από το πόσο συχνά θα ανάβετε τον ανεμιστήρα. Αν τον ανάβετε σπάνια, δεν θα ξεφοβηθεί εύκολα. Αν τον έχετε ανοιχτόν πολλές ώρες, θα συνηθίσει γρήγορα , θα καταλάβει ότι και αυτός είναι μέρος του ντεκόρ του σπιτιού. Πάντως, μόλις τον ανάβετε, να μην του δίνετε σημασία, να συνεχίζετε κανονικά τις δραστηριότητές σας και τους συνηθισμένους θορύβους του σπιτιού, μην το κάνετε θέμα. Γάτος είναι, θα μπει στο νόημα:D:D

γεια σου βρε θειτσα....μες το μυαλο μου εισαι..απλα βαριομουνα να τα γραψω........:lol::lol::up::up:

Μήπως έτυχε να δει το σχετικό βίντεο της Nokia στον ίντερνετ;
Μήπως είναι ο πρωταγωνιστής κι έχει τραυματική εμπειρία;
:lol:

ενταξει παιδια συνηθισε. σας ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες. τελικα δεν αντεχε να βλεπει τη θηλυκια να τρωει το φαι του.

Δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς ακόμα τη συζήτηση αλλά επειδή έβαλα κι εγώ ανεμιστήρα οροφής και ο γάτος είναι κατατρομαγμένος και δεν βγαίνει από το κρεβάτι τελικά του πέρασε η φοβία του γάτου σας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπικά δεν έχω παρόμοια εμπειρία αλλά επειδή διαβάζω πολύ για την ψυχολογία των γάτων πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσεις να την αγνοείς. Μην την παροτρύνεις να βγει από την κρυψώνα της, μην της γλυκομιλάς, μην την τραβάς, μην την κανακεύεις γιατί με αυτό τον τρόπο ενώ εσύ αισθάνεσαι πως την καθησυχάζεις και της δείχνεις την αγάπη σου εκείνο που πετυχαίνεις στην ουσία είναι να....της επιβεβαιώνεις ότι όντως πρέπει να υπάρχει κίνδυνος!
Άρα αγνόησέ την εντελώς...πέρασε της έτσι το μήνυμα ότι δεν τρέχει κάτι και να δεις που σταδιακά θα αρχίσει να ξεθαρρεύει.
Ακόμη, στην αρχή τον ανεμιστήρα μην τον ανάβεις στο φουλ, αλλά στο ήρεμο και καθώς θα ξεθαρρεύει το γατί εσύ να δυναμώνεις την ένταση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ jejabel , ευτυχώς συνήθισε την επόμενη ημέρα... Κάποιος μου έστειλε αίτημα φιλίας αλλά κόλλησε το pc μου και το έχασα αν είναι εύκολο να μου ξαναστείλει...

δεν θα σας ζαλίσω... με λίγα λόγια ... διαπιστωμένο... η Ράφη φοβάται το πλυντήριο όταν δουλεύει και κάνει πιπί στο κρεβάτι μου... και ερωτώ:
1. δεν μπορεί να κρατηθεί και να τα κάνει μετά;
2. γιατί προέκυψε έτσι ξαφνικά;
3. υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς της άμμου σε άλλο άδειο υπνοδωμάτιο αλλά θα μπορέσουμε να την επαναφέρουμε στο μπάνιο κάποια στιγμή;
help!!!!

και η Τιτίκα μου είναι φοβιτσιάρα.
αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι απλά θέλει το χρόνο της για να συνηθίσει κάτι που την τρομάζει.
τα ζωάκια είναι αυτά που θα αποφασίσουν πότε είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν το φόβο τους και όχι εμείς, παρόλη την καλή διάθεση που έχουμε να τα βοηθήσουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back