O Iggy ο ατακτούλης!

XOYRXOYDEROS

Νεοφερμένο μέλος

Ο XOYRXOYDEROS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Καλησπέρα!
Όταν κάνω δουλειές στο σπτι ο γατούλης με εμποδίζει να τις τελειώσω και αναγκάζομαι από να του φωναξω, να τον κλείνω σε άλλο δωμάτιο. Μ' αυτον τον τρόπο ο γατούλης καταλαβαίνει ή το βλέπει σαν απόρριψη;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά, μόλις τελειώνεις τις δουλειές σου, να τον παίζεις λίγο, οπότε κ΄να παρεξηγηθεί λιγάκι θα το ξεχάσει. Η Μπασσέτ μου, τρελλαίνεται για δουλειές σπιτιού. Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, πλύσιμο πιάτων, ρούχων, άπλωμα ρούχων, άσε πια το στρώσιμο των κρεβατιών και το πότισμα των φυτών!!! Μόνο στο μαγείρεμα δεν "βοηθάει" περιέργως. Όπως καταλαβαίνεις, όταν το παρακάνει στην προσκόλληση, την κλείνουμε σε άλλο χώρο, όπου ,όμως όλο κ΄κάτι βρίσκει να κάνει. Η δικιά μου, δεν νομίζω ότι παθαίνει ψυχολογικά, όμως, της ρίχνω κ΄ένα φιλάκι μόλις τελειώνω τις δουλειές, γιατί νιώθω ενοχές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο μικρός Ιούμπι σήμερα είδε πραγματικά τι
συμαίνει να κάνεις δουλειές του σπιτιού.
Είδε και άκουσε πρώτη φορά την ηλεκτρική σκούπα και
όπου φύγει φύγει. ο Iggy σου πως αντιδράει στην σκούπα;
:D και εμείς σήμερα κάναμε μαζί τις δουλίτσες, απλώσαμε
τα ρούχα, σφουγκαρίσαμε ρίξαμε τα ξερά φύλα από τα φυτά και τέλος
ποτίσαμε. :lol::lol:

Νομίζω ότι όλα τα γατάκια τρελαίνονται για τις δουλειές του σπιτιού εγώ πάλι όχι. Αν μπορούσα να τα εκπαιδεύσω να τις κάνουν αυτά θα ήταν τέλεια. Όσο για το γατάκι σου καλό είναι να μαθαίνει ότι υπάρχουν όρια για να μη σε καβαλήσει πολύ. Άλλωστε είναι κ για το δικό του καλό για να μη γλύψει κάποιο απορρυπαντικό μια κ είναι τόσο άτακτο κ όπως κατάλαβα κ μικρό σε ηλικία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back