O Mπομπάκος... ξύπνησε

sousou+tebelis

Νεοφερμένο μέλος

Ο sousou+tebelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 70 μηνύματα.
Και εκει που λεγαμε οτι αυτος ο γατος δεν θα παρουσιασει ορμες ......χτες αρχισε να ριχνεται στην θετη του αδερφουλα....περασαμε ενα βραδυ διωχνοντας τον μπομπο απο την Αρη για να μην συμβει το αναμενωμενο....εν πασει περιπτωσει πηρα τον κτηνιατρο για στειρωση ....θα παω τον μικρο αποψε στις 8....ρε κοριτσια με εχει πιασει ενα αγχος φοβαμαι:(θελω να βαλω τις φωνες ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εκει που λεγαμε οτι αυτος ο γατος δεν θα παρουσιασει ορμες ......χτες αρχισε να ριχνεται στην θετη του αδερφουλα....περασαμε ενα βραδυ διωχνοντας τον μπομπο απο την Αρη για να μην συμβει το αναμενωμενο....εν πασει περιπτωσει πηρα τον κτηνιατρο για στειρωση ....θα παω τον μικρο αποψε στις 8....ρε κοριτσια με εχει πιασει ενα αγχος φοβαμαι:(θελω να βαλω τις φωνες ..
Η επέμβαση στα αρσενικά κρατάει λίγο και είναι απλή, μη φοβάσαι. Εγώ στον πρώτο οικόσιτο γατούλη, που τον στείρωσα προ 25ετίας, ήμουν παρούσα στην επέμβαση. Όλα θα πάνε καλά!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή επιτυχία!!! Ελάτε κι εσείς στο club! Εμείς τώρα αναρρώνουμε :)
Μη στενοχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά... κι εγώ είχα τρελαθεί απ'την αγωνία μου :redface: Η γιατρός μόνο που δε με έσπρωξε απ'το ιατρείο μετά τη νάρκωση:lol:

κοντευει η ωρα ....δεν μπορειτε να φανταστειτε το οτι εχω τραβηξει σημερα για να μην συμβει το μοιραιο.....τωρα γραφω κ εγω κ στον κ....ματια:blink:μα πως γινεται μεσα σε μια μερα να εχει τετοιες ορμες :hmm:ειναι απιστευτο

Καλημέρα!
Πώς πήγε η επέμβαση; Είναι καλά ο Μπομπάκος;:)

oλα πηγαν καλα:) μονο που ο κακομοιρης εχτες λυσσαξε για νερο κ δεν επρεπε να πιει ουτε να φαει τπτ....πρωι πρωι του εβαλα φαι κ το ξεσκισε ηπιε κ μπολικο νερακι.Ειχε ενα αχανες βλεμμα χτες αλλα σημερα ειναι καλυτερα πιο ζωηρος ....δεν νιαουριζει ομως καθολου ενω πριν οταν τον φωναζα εκανε σαν τρελος νιαου νιαου.....μακαρι να γινει οπως πριν

ξεχασα να σας πω ..η αρης απο την ωρα που τον φεραμε σπιτι του κανει χουυυυυυ:( μαλλον απο την μυρωδια που θα χει ο κακομοιρης απο το ιατρειο .....

Περαστικούλια!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back