{off-topic} Ενηλικιωθήκαμε άραγε;

aspasiapef

Διάσημο μέλος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
Χαίρομαι που υπάρχει όρος για την περίπτωσή μου! Αφού πολλές φορές μου έρχεται να διορθώσω τα συνθήματα στους τοίχους...:P
Κι έλεγα, δεν μπορεί, θα υπάρχει μια αδελφή ψυχή και για μένα, κι επιτέλους τη βρήκα!!! Αδελφούλααααααα!!!!!:up::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, ναι λοιπόν, θα αγοράσουμε κόκκινους μαρκαδόρους και θα βγούμε στους δρόμους!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, ναι λοιπόν, θα αγοράσουμε κόκκινους μαρκαδόρους και θα βγούμε στους δρόμους!:D:D
:up::up::up: Εγώ μπορώ να πάρω κόκκινο sray? Άχτι το'χω!!!

P.S. Τώρα όλα τα παραπάνω δείχνουν πόσο έχουμε ενηλικιωθεί?:hmm::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

P.S. Τώρα όλα τα παραπάνω δείχνουν πόσο έχουμε ενηλικιωθεί?:hmm::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Από το στόμα μου το πήρες,!!...μάλλον.. από το πληκτρολόγιο μου:P:P

Ναι! Αφου νιώθετε άνετα να μιλάτε ακόμα και για φετίχ!:P
Εμένα πάλι η ανορθογραφία είναι κάτι που μου φαίνεται πολύ άσχημο στους άντρες. (γκομενικά ομιλώντας....)

Εμένα πάλι η ανορθογραφία είναι κάτι που μου φαίνεται πολύ άσχημο στους άντρες. (γκομενικά ομιλώντας....)
Ο δικός μου μπερδεύεται μόνο καμιά φορά με τα -ε και -αι. Αλλά έχει τρομάξει το μάτι του του καημένου και πλέον όταν μου στέλνει sms βάζει δίπλα σε παρένθεση και την εναλλακτική, πχ: "προλαβαίνουμε (ή -αι; )" :inlove::inlove::inlove:

Ο δικός μου μπερδεύεται μόνο καμιά φορά με τα -ε και -αι. Αλλά έχει τρομάξει το μάτι του του καημένου και πλέον όταν μου στέλνει sms βάζει δίπλα σε παρένθεση και την εναλλακτική, πχ: "προλαβαίνουμε (ή -αι; )" :inlove::inlove::inlove:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τον καημένο! Τον έχεις τρομοκρατήσει!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τον καημένο! Τον έχεις τρομοκρατήσει!!!
Μπα, υποψιάζομαι ότι πιο πολύ για να με δουλέψει το κάνει...;) Εγώ πάντως το βρίσκω πολύ τρυφερό! :inlove:

:lol::lol::lol:
Μια φίλη μου είχε γνωρίσει μια κοπέλα (Αγγλίδα) η οποία τους υποψήφιους τους περνούσε από κανονικό τεστ ορθογραφίας. Υπαγόρευε κάποιο κείμενο και αν είχαν κάνει λάθη τους έκοβε!:P

Μες στον τρόμο ζει ο άνθρωπος!:lol::lol::lol:

Το ομολογώ, και μένα με ξενερώνει τρομερά η ανορθογραφία. Έτσι άδοξα τελείωσε κι ένα παλιό φλερτ: μου είχε στείλει ένα sms του τύπου "Και ξαφνικά ένιωσα κάτι δίπλα μου. Ήσουν εσί"

Το ομολογώ, και μένα με ξενερώνει τρομερά η ανορθογραφία. Έτσι άδοξα τελείωσε κι ένα παλιό φλερτ: μου είχε στείλει ένα sms του τύπου "Και ξαφνικά ένιωσα κάτι δίπλα μου. Ήσουν εσί"
Και ξαφνικά "εσί " δεν ήσουν πουθενά.....:hello:

"Και ξαφνικά ένιωσα κάτι δίπλα μου. Ήσουν εσί"
:lol::lol::lol: Τουλάχιστον δεν μπορούσες να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία?
Κι εγω ξενέρωσα με κάποιον από τα παλιά που μου έγραφε ποιήματα και ήταν ανορθόγραφα!
πχ. το "ποτέ" "πωτέ"
ΑΙΛΑΙΩΣ!!!:P

Βρε, άντε από κει!! Αφού είμαι γλυκιά με τις παρατηρήσεις μου, αλήθεια σας το λέω...:redface: :redface: :redface:
"Και ξαφνικά ένιωσα κάτι δίπλα μου. Ήσουν εσί"
Αλά όχη για πολή... :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπράβο, κορίτσια!!!! Γέλασα με την ψυχή μου.....

Είμαι σχετικά άνετη με την ανορθογραφία, η δική μου πλέον δεν είναι και η καλύτερη (άτιμοι υπολογιστές και κινητά με τα λεξικά τους). Σε λογικά πλαίσια πάντα.

Ο πατέρας μου είναι εξαιρετικά ανορθόγραφος, μια ζωή όταν έγραφε στην γραφομηχανή ήταν με λεξικό δίπλα του αν και συνήθως έπρηζε εμένα και την μητέρα μου και στο τέλος ξεχνούσαμε κι αυτά που ξέραμε :mad:. Βασικά μου φαίνεται περίεργο που είναι ανορθόγραφος γιατί και του αρέσει να διαβάζει και η δουλειά του ανέκαθεν περιελάμβανε γράψιμο κειμένου :confused:. Μάλλον είναι απλά ανεπίδεκτος... :P

Ο πρώην φίλος μου ήταν επίσης ανορθόγραφος σε τραγικό σημείο όμως. Στην αρχή τον διόρθωνα αλλά με τον καιρό βαρέθηκα και τον συνήθισα.

Εγώ είμαι ψυχωτικό άτομο με την ορθογραφία. Από παιδί ήξερα πως γράφεται σωστά μια λέξη, χωρίς να την έχω ξαναδεί, με αποτέλεσμα ακόμα και τώρα όταν ανακαλύπτω λάθη σε κείμενα μου να τρελλαίνομαι. Αφού και όταν γράφω, εάν κάνω λάθος σταματάω και το διορθώνω, γιατί σχεδόν σταματάω να σκέφτομαι, έχοντας την εικόνα του λάθους μπροστά μου. Το χειρότερο είναι το να νοιώθω ότι έχω κάνει λάθος αλλά να μην μπορώ να το εντοπίσω. Να ξέρω ότι είναι εκεί, σχεδόν να το βλέπω να με κοροϊδεύει και να μου ξεφεύγει. Μου έχει συμβεί να πεταχτώ στον ύπνο μου και να φωνάξω, όχι "υ, η" "η, υ" και επιτέλους να χαλαρώνω. Εάν δε ισχύει αυτό που λέει η aretha, στη περίπτωση μου δε μιλάμε για τον φετιχισμό του κόκκινου στυλό, αλλά κουβά με κόκκινη μπογιά ολόκληρου.
Επίσης χαίρομαι που αυτό το θέμα είναι ακόμα ζωντανό.:)

Τ-9 δεν έχει στο κινητό του?? Η ευκλότερη λύση. Το χειρότερο που είχα πετύχει: φυλακηα (ήθελε να πει φιλάκια το κακόμοιρο)

Καταρχην το πληκτρο του λαπ τοπ για τον τονο ειναι χαλασμενο..... Και το space συχνα ανυπαρκτο :redface::redface::redface: Δεν το κανω επιτηδες, αληθεια λεω καλε!!! (Θα μου πεταξετε κανενα τονο κοκκινη μπογια :lol::lol:)
Παιδια, εγω επειδη περναω την ημερα μου διορθωνοντας γραπτα μαλλον το διαγραφω τις αλλες ωρες σαν σεναριο :/: Επισης μητρικη μου γλωσσα ειναι τα Αγγλικα κι ετσι κανω λαθη καποιες φορες, τι φταιω (:P:P Βρηκα καλη δικαιολογα;;;;) Συμφωνω, περαν της πλακας, πως τα γραπτα με σωστη δομη και στιξη με εμπνεουν κι εμενα, αλλα δεν εχω κανενα ιδιαιτερο θεμα....
Και ναι, τα νεα μελη τα βρισκω επισης πιο ζεστα και ανετα σε σχεση με ενα χρονο πριν (καπου εκει σας βρηκα κι εγω....) Μου αρεσει αυτο. Δημιουργει πολυ ωραιο κλιμα :):)

κι εγω ειμαι υστερικη με την ορθογραφια,σε σημειο να ψαχνω για λαθη σε περιοδικα,βιβλια,ακομα και στους τιτλους των δελτιων ειδησεων:lol::lol::lol:(και περιεργως εχω ανακαλυψει πολλα).Ο Κωστας ειναι ακριβως τα ιδια,αφου καθομαστε κι οι δυο στα νυχια περιμενοντας να κανεις ο αλλος κανενα προφανες λαθος λογω κεκτημενης ταχυτητας για να του κανουμε παρατηρηση:lol::lol:

Εγώ το καημένο κάνω πολλά ορθογραφικά λάθη.Αν και πριν κάνω post το διαβάζω κανα 2 φορές για να μην κάνω κανένα τρομακτικό λάθος.
Παρατήρησα ότι δεν μπορώ να διαβάσω κάτι ανορθόγραφο,μπερδεύομαι και διαβάζω το κάθε γράμμα ξεχωριστά και βγαίνει ένα συνονθύλευμα από σαρδάμ.
Δυσκολεύτικα να το διαβάσω αυτό,αλλά τα κατάφερα
Δαιν κατταλλαβένο... τη πρώβλιμμα αίχαιται μαι τα ωρθωγραφηκκά λάθι δειλαδύ?:P

ΥΓ: Αν δείτε λάθος στα posts μου πείτε το μη διστάσετε (-αι),καλό θα μου κάνετε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back