Oliver (Twist), ένας μικρός περιπλανητής.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Αριθμός τσιπ 968000010104735
Βρέθηκα να περιπλανιέμαι εξαντλημένος σε μια γειτονιά. Για καλή μου τύχη όμως, μια κοπέλλα με πρόσεξε (ή μάλλον έπεσε θύμα της γοητείας μου), με τράβηξε φωτό και με κοινοποίησε σε κάτι που άκουσα ότι το λένε φβ. Μια άλλη κυρία, τρελή και παλαβή για την ράτσα μου, τσακίστηκε να με παραλάβει και μου ψιθύρισε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ξεχάσω ότι κακό έζησα στην έως τώρα ζωούλα μου. Είμαι 7 μηνών, στειρώθηκα, αποπαρασιτώθηκα, εμβολιάστηκα και θα δοθώ αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι γιατί η φάτσα μου δεν είναι για έξω. Υπόσχομαι ότι θα γίνω πιστός φίλος και σύντροφος του ανθρώπου που θα με υιοθετήσει. Προς το παρόν ζω σε κλουβάκι κτηνιατρείου και βιάζομαι πολύ να βρώ το δικό μου σπίτι
Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com

560559_471206196253026_1192274423_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από τα πιο όμορφα γατόνια που έχω δει τον τελευταίο καιρό να αναζητούν σπίτι! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι όμορφος γατούλης! Ευχόμαστε να βρει γρήγορα σπιτάκι και μια ζεστή αγκαλιά κι αυτός να τον περιμένει.:)
Παρεπιπτόντως, ένα μέλος του σάϊτ (nektariak νομίζω) έψαχνε πριν λίγο καιρό για υιοθεσία σιάμ γατιού, ανεξαρτήτως φύλου.
Μήπως...?

Μουτσουνακι μου γλυκο μου. Εχω λοιωσει. Σου ευχομαι να το βρεις το σπιτακι που ποθει η ψυχουλα σου οσο πιο γρηγορα γινεται.

ΚΑΙ αυτός είναι σπιτάκι του!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και καλά να περάσει! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back